MNoire
کاربر سایت
سلام ,من beyond two souls رو گرفتم ولی وقتی میره بازی لود نمیشه و یه صفحه سیاه میاد ، حتی سیستم خاموشم نمیشه . چی باید بکنم ؟ 

آخرین ویرایش:

سلام ,من beyond two souls رو گرفتم ولی وقتی میره بازی لود نمیشه و یه صفحه سیاه میاد ، حتی سیستم خاموشم نمیشه . چی باید بکنم ؟![]()
کنسولو بردم تعمیرگاهسلام دوستان
چندروز پیش بازی Watch Dogs رو ریختم بعد یکم بازی کردن تصویر ب هم ریخت و فریز شد،دیگ کنسولو خاموش کردمو بعد چنساعت روشنش کردم و بعد چند ثانیه دوباره تصویر فریز شد و شطرنجی/کنسولو خاموش روشن کردم ولی دیگ TV کابل کنسول رو نمیشناخت و هیچ تصویر و صدایی رو ندارم با اینکه کاملا کنسول روشن میشه و هیچ ایرادی نداره!!!!
با کابل AV و یه TV دیگ هم تست کردم کنسولو ولی هیچ تصویرو صدایی رو ارائه نمیده کنسول!!!
اون ترفند ک انگشتو میزاری رو دکمه پاور تا بوق بزنه و سوییچ بشه رو حالت AV رو هم امتحان کردم ولی اتفاقی نیفتاد و کماکان مشکل پا برجاست...
بنظرتون مشکلش چیه؟؟؟
جیلبریک نکردم ، اورجینال کنسولسلام
شما باید تنظیمات داخل بازی رو با مولتیمن انجام بدید

سلامps3 super slim یکی از دوستام تصویر نمیده مشکل چیه؟
همیشه رو hdmi کار میکرد ولی الان هرچی روشن میکنه تصویر نمیاد
با av تصوید میده ؟ چطوری میشه تبدیل کرد رو av ؟
دستگاه چراغ سبز کار میکنه و تا الان هم مشکل ضربه و غیره نداشته عجیبه
و اینکه درست شدنی هست یا نه ؟
سلامسلام ,من beyond two souls رو گرفتم ولی وقتی میره بازی لود نمیشه و یه صفحه سیاه میاد ، حتی سیستم خاموشم نمیشه . چی باید بکنم ؟![]()
علت اینه که کنسول شما داره چراغ زرد میده و باید ببریش تعمیر تا بدتر نشده دیگه هم روشنش نکنمن وقتی سونی رو روشن میکنم پس از چند ثانیه خود به خود خاموش میشه و قرمزی پاورشم خاموش و با هزار بار تلاش روشن میشه علت چیه؟؟
مرسی درست شدسلام
شاید اشتباها روی حالت av سوئیچ کردید
در حالت خاموش دکمه پاور را نگه دارید تا یک صدای بوق بیاد
ببینید تصویر میاد
دیتا رو تست کرده بودم چندبار ، بازم همونطوره ، بقیه بازیا همه اجرا میشن مخصوصا gow ، دیسکم هیچ مشکلی نداره اصلا ، عجیبهسلام
این احتمالا مشکل از هارد کنسول هست یکبار دیگه دیتا بازی رو پاک کن و دوباره بذار ببین درست میشه یا نه
البته اگر هارد اضافه داری یه هارد بذار روی کنسولت ببین مشکلت حل میشه یا نه
یک کاره دیگه هم میتوانی بکنی اینه که اگر بازی اروجینال داری مثل گاد اف وار 3 یا GT 5 اینا خیلی سنگینن اینا رو هم یه تستی بزن ببین باز هم این مشکل رو داره یا نه

تا هارد به فت ۳۲ فرمت نشه کنسول غونو نمیشناسه..ربطی به ظرفیت هاردم نداره میتونی غز نرم افزارهای دیگه برای فرمت کردن استفاده کنی.بازی هم یه پارت تبدیل میشه نه چند تاسلام
ببخشید من تازه ps3 خریدم.
توی سایت ها دنبال مشکلم گشتم ولی پیدا نکردم.
من کنسول کپی خور مولتی من ۴.۸۰ دارم.
من هارد اکسترنال یک ترا my passbort دارم.توی لب تاب که فرمت کردم به فت۳۲ تبدیل نشد و به exfat تبدیل شد.یکی بهم گفت که چون ظرفیت هارد بالاست به فت ۳۲ تبدیل نمیشه. درسته حرفش؟
من از سایت بازی دانلود کردم که فایل ها زیپ هستند و به پارت های یک گیگ تقسیم شدن... من فایل های زیپ رو اکسترکت کردم ولی همه اون ها هم نام هستن و مجبور شدم اسم هاشون رو تغییر بدم تا اکسترکت بشن... حالا نمیدونم کدوم یکی از این فولدرها رو باید توی هارد اکسترنال کپی کنم تا بازی اجرا بشه. من چندتا موزیک و فیلم و غیره زدم روی هارد و وصل کردم به کنسول ولی اصلا هارد رو نمیشناسه. فکر کنم من بلد نیستم بشناسونمش... توی سایت ها نوشته بود bdemu و usb view و از این چیزا باید نصب کنم ... منم سر در نمیارم بخدا.
من بازی ها رو دان کردم هارد هم دارم ولی حالا نمیتونم بازی کنم.
چکار کنم
تروخدا کمک کنید.
من واقعا نمیدونم که این سوال هارو اینجا باید میپرسیدم یانه
ولی جای دیگه ای پیدا نکردم بپرسم.
عزیزان لطف کنید و کار منو راه بندازید دعاتون می کنم...
سپاسگزارم.
واقعا کسی نمیدونه؟سلام.دوستان من دیسک اورجینال آنچارتد 3 رو خریدم ولی اجرا کردنی نوشته اول که میاد صفحه سیاه میشه هیچی نمیاد مشکل چیه؟؟/2-3 تا دیسک قدیمی داشتم انداختم راحت اجرا شدن.کنسولم 4.41 و مولتی منم 4.66 هستش.خیلی وقته باهاش کار نکردم آبدیت نیست