پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

کابل رو به یک وسیله دیگه مثل لپ تاپ وصل کن ببین بازم همین مشکل هست؟ اگه آره که مشکل از کابل هست

خیلی ممنون به خاطر پاسختون.
رفتم روی دستگاه دوستم امتحان کردم و کابل مشکل نداشت. مشخص نیست مشکل دستگاه از چیه؟

خیلی ممنون به خاطر پاسختون.
رفتم روی دستگاه دوستم امتحان کردم و کابل مشکل نداشت. مشخص نیست مشکل دستگاه از چیه؟

ممکن هست ایرادات مختلفی باشه از لحیم مردگی سوکت HDMI بگیر تا مشکلات GPU . بهتر هست با کابل AV چک کنی ببینی بازم برفکی هست یا نه.

ممکن هست ایرادات مختلفی باشه از لحیم مردگی سوکت HDMI بگیر تا مشکلات GPU . بهتر هست با کابل AV چک کنی ببینی بازم برفکی هست یا نه.
ممنون. حتماً چک می کنم. فقط یه مورد این مشکلات قابل رفع هستند یا نه؟ چون من شهرستانم و اگه کنسول مشکل داشت باید اون رو ببرم اهواز.

ممنون. حتماً چک می کنم. فقط یه مورد این مشکلات قابل رفع هستند یا نه؟ چون من شهرستانم و اگه کنسول مشکل داشت باید اون رو ببرم اهواز.
تعمیرکار کاربلد باشه 90 درصد مشکلات حل میشه. اگر با کابل AV تصویر مشکلی نداشت فکر نکنم مشکل زیاد حادی باشه و راحت برطرف میشه.

سلام من یه PS3 کپی خور نرم افزاری هشتاد گیگ دارم بایه هارد یک ترا سیلیکون پاور نزدیک سی تا بازی داشتم که دادم سی دی فروشی برام بریزه دیروز چون هاردم خیلی جای خالی داشت خواستم یه مقدار فیلمو اهنگ بریزم روش اصلا هیچ کارم به پوشه گیمز نداشتم حالا که هاردو به دستگاه زدم مولتی من نصف بازی هامو نمیخونه ممنون میشم کمکم کنید

میخوام ps3 برای تابستون به یه بنده خدایی قرض بدم اما مشکل اینجاست که مانیتورش (سامسونگ lcd) تنها یه وردوی داره که vga هست...
حالا این مبدل مشکل رو حل میکنه؟برای گرفتن صدا هم همین کافیه؟ یعنی فیش اسپیکر بهش متصل کرد حله؟
yjtm_cable.jpg

میخوام ps3 برای تابستون به یه بنده خدایی قرض بدم اما مشکل اینجاست که مانیتورش (سامسونگ lcd) تنها یه وردوی داره که vga هست...
حالا این مبدل مشکل رو حل میکنه؟برای گرفتن صدا هم همین کافیه؟ یعنی فیش اسپیکر بهش متصل کرد حله؟
yjtm_cable.jpg

این مشکل تصویر رو حل میکنه
و برای صدا باید از اون فیش قرمز و سفید استفاده کنم که با یه تبدیل دیگه وصلشون کنه به باند و صدا رو از اون بگیره

yjtm_cable.jpg
اگر دقیقا همین کابل باشه بله مشکل صدا هم حل میشه چون خروجی LINE Out داره و میتونه این خروجی رو به اسپیکر یا هدفون وصل کنه و تمام

سلام
من میخوام از یکی ps3 fat بخرم
هارد داخلیش 500 گیگ کرده هارد اکسترنالش هم 500 گیگ
2 تا دسته داره .
قیمت 750

دو تا سوال داشتم

اول این که قیمتش خوبه ؟

دوم که خیلی مهمه
از کجا بدونم 65 نانومتریه یا 90 نانومتری ؟

ممنون

دستت درد نکنه
65 نانومتری بود
میگم بازی های ps3 چقدر حجم میبره ؟ همون 500 گیگ کنسول بسته ؟ میخوام هارد اکسترنال رو نخرم

والا بازیهای اورجینال که روی بلوری هست و اینجا هم بچه ها اوریج باز هستن. بازیهای کپی رو خبر ندارم برو توی این تالار

http://forum.bazicenter.com/thread33248/page1400/

بعد چند ساعت میشه با کنسول بازی کرد ؟
ساعت دقیق نمیخوام ها کلی میگم

مثلا کامپیوتر که خر کاره ps2 12 ساعتم بازی کنی چیزیش نمیشه
از این لحاظ میگم
4 5 ساعت جواب میده ؟
چون ما دو نفریم ( منو داداشم ) یک هو سونی نپوکه
2 ساعت بازی کنیم بعد 15 دقیقه بزاریم سرد بشه میشه ؟
چون من از خیلی ها شنیدم که همش میگن سونی داغ میکنه و ...

دوستان من شنیدم که نسخه سوپر اسلیم PS3 یه مدل جدید 12 گیگ هم داره میخواستم بدونم که چطور میشه رو این هارد 12 گیگ متال گیر 4 رو بازی کرد ؟؟؟ چون من شنیده بودم متال گیر 4 حدودا 50 گیگ اینستال اولیه داره

بعد چند ساعت میشه با کنسول بازی کرد ؟
ساعت دقیق نمیخوام ها کلی میگم

مثلا کامپیوتر که خر کاره ps2 12 ساعتم بازی کنی چیزیش نمیشه
از این لحاظ میگم
4 5 ساعت جواب میده ؟
چون ما دو نفریم ( منو داداشم ) یک هو سونی نپوکه
2 ساعت بازی کنیم بعد 15 دقیقه بزاریم سرد بشه میشه ؟
چون من از خیلی ها شنیدم که همش میگن سونی داغ میکنه و ...

خوب اگر فت هست بذار یکمی استراحت کنه
همون دو ساعت و یه ربع دقیقه کافیه کفایت میده
ولی اگر اسلیم هست مشکلی پیش نمیاد ما خودمون سه نفری تا بیست و چهار ساعت داشتی این گران تیسمور 6 رو بازی میکردیم منم کمکشون کردم>:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or