پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

من هارد ps3 رو عوض کردم الان ارور میده میگه اپدیت کن در ضمن منو نمی یاد یه صفحه ی سیاه میاد که میگه اپدیت کن راستی باید فرمت هم کنم اون هارد رو چون قبلا رو یه ps دیگه بوده

من هارد ps3 رو عوض کردم الان ارور میده میگه اپدیت کن در ضمن منو نمی یاد یه صفحه ی سیاه میاد که میگه اپدیت کن راستی باید فرمت هم کنم اون هارد رو چون قبلا رو یه ps دیگه بوده

از تویه ریکاوری فرمتش کن...مجددا از تویه ریکاوری، آخرین آپدیتی که رویه کنسولت بوده رو روش بنصب...

حاجی چطور این منوی ریکاوری رو بیارم؟
سلام
کنسول روشن کن
بعد که روشن شد دست بگیر رویه دکمه پاور بزار روش باشه دستت تا خاموش بشه کنسول
بعد که خاموش شد دوباره دست بزار رویه دکمه پاور وقتی 2 تا بوق خورد ول کن دستت رو

سلام دوستان گلم ... یه سوال داشتم ...

بنده هارد داخلی PS3 FAT .... گیگ 500 هستش ..... ینی 465 گیگ فضا داره ....

بنده حساب کردم بازی و گیم دیتا و سیو .. کلا میشه 117 گیگ ....
ولی زده 203 گیگ فضای خالــی داره ....

میخوام بدونم اون 145 گیگ کجا رفته ؟ :|

ممنون میشم جواب بدید

سلام دوستان گلم ... یه سوال داشتم ...

بنده هارد داخلی PS3 FAT .... گیگ 500 هستش ..... ینی 465 گیگ فضا داره ....

بنده حساب کردم بازی و گیم دیتا و سیو .. کلا میشه 117 گیگ ....
ولی زده 203 گیگ فضای خالــی داره ....

میخوام بدونم اون 145 گیگ کجا رفته ؟ :|

ممنون میشم جواب بدید

شما وارد حالت ریکاوری بشید ...... و گزینه ی ربولد دیتا بیس را بزنید ببنید درست میشه ...

سلام ... از دوستان کسی می دونه این نسخه از بازی the last of us رو از کجا میشه پیدا کرد...این نوع از نسخه ی بازی تو پک های گرون قیمت بازی هست ولی من فقط دنبال بازیش هستم....جایی هست بشه نو یا حتی دست دومش رو گیر اورد(سایت ها رو گشتم ولی پیدا نکردم.).....؟ اینم عکسش ...
03642975970127735826.jpg

سلام دوستان یه پلی3 از امریکا اوردن واسم مدل فت از کجا بفهمم که چند گیگ هست ؟چند فی میخوره؟

شما برید داخل سیستم ستینگ و وارد اینفورمیشن بشید تمام جزئیات رو زده ...

ممنون .. دوست گلم این حرکت مشکل ایجاد نکنه ... دستگاه برگرده به حالت اول ؟

نه هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه ...

سلام ... از دوستان کسی می دونه این نسخه از بازی the last of us رو از کجا میشه پیدا کرد...این نوع از نسخه ی بازی تو پک های گرون قیمت بازی هست ولی من فقط دنبال بازیش هستم....جایی هست بشه نو یا حتی دست دومش رو گیر اورد(سایت ها رو گشتم ولی پیدا نکردم.).....؟ اینم عکسش ...
03642975970127735826.jpg

شما دنبال بازی یا پکش هستشد ..؟

سلام دوستان
یه سوال داشتم
من دستگاهمو می خوام بفروشم می خواستم ببینم چه کارایی باید انجام بدم تا اطلاعات اکانتم حفظ بشه تا رو یه دستگاه دیگه هم بتونم استفاده کنم؟
ممنون

سلام دوستان
یه سوال داشتم
من دستگاهمو می خوام بفروشم می خواستم ببینم چه کارایی باید انجام بدم تا اطلاعات اکانتم حفظ بشه تا رو یه دستگاه دیگه هم بتونم استفاده کنم؟
ممنون
سلام
کاری نداره فقط کافی اکانت قبلی رو حذف کنی . به طور خودکار اکانتت پاک میشه و تمامی اطلاعاتت همراهش پاک میشه سیو و تروفی و هم باهاش میره

سلام دوستان
یه سوال داشتم
ممنون

در کامل کردن جواب حسین شما باید تروفی هات رو هم سینک کنی ....

شما وارد حالت ریکاوری بشید ...... و گزینه ی ربولد دیتا بیس را بزنید ببنید درست میشه ...

داداشم این کار جــواب نداد ....

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان ... یه ســــــــوال ... اینو چندجــا پرسیدم ولی کســی نتونسته جواب درست بهم بده ...
خواهشـــا اگر کسی میدونه .. جواب بده ...

دستگاه من هاردش 500 گیگ هست .... که در کل 465 محسوب میشه

کل حجم بازی ها و دیتــا و سیو که داخل هارده رو محاسبه کردم ... کلا شده 110 گیگ ....
ولی دستگاه زده 203 گیگ فقط خالیه .....

من نمیدونم اون 150 گیگ کجا رفته ....

یکی کمک کنه .....

داداشم این کار جــواب نداد ....

سلام دوستان ... یه ســــــــوال ... اینو چندجــا پرسیدم ولی کســی نتونسته جواب درست بهم بده ...
خواهشـــا اگر کسی میدونه .. جواب بده ...

دستگاه من هاردش 500 گیگ هست .... که در کل 465 محسوب میشه

کل حجم بازی ها و دیتــا و سیو که داخل هارده رو محاسبه کردم ... کلا شده 110 گیگ ....
ولی دستگاه زده 203 گیگ فقط خالیه .....

من نمیدونم اون 150 گیگ کجا رفته ....

یکی کمک کنه .....

راستش رو بخوای قبلا جوابت رو دادم که چیکار کنی ..... اگر درست نشد پس قسمتی از هاردت رو نمیخونه و بکس هکتور گرفته !!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or