با سلام خدمت دوستان خواستم بپرسم یکی از دوستان میتونه در مورد season pass در کنسول ps3 یه توضیح کامل بده ..... ممنون
سلام من میخوام ps3 رو با کابل اپتیکال وصل کنم به سینمای خانگی ولی از تنظیمات ps3 و کیفیتای مختلف صدا سردر میارم در ضمن یه کابل اپتیکال هم باید بخرم لطفا انواعش و کیفیتای مختلفش رو بگید ممنون
season pass رو کجا دیدی چون برای دو تا چیز به کار میره یکی برای سریالها و اون یکی هم برای بازی هاست حالا کجا چشمت بهش خورده میشه توصیح بدی
سلام. ببین مثلا همین بازی کال آف دیوتی بلک آپس2 season pass داره ... که در کنار dlc هاش گذاشتن واسه فروش منظورم اینه . خواستم بفهمم که این season pass آیا خودش یه dlc هست یا چیز دیگه ای هستش... ممنونseason pass رو کجا دیدی چون برای دو تا چیز به کار میره یکی برای سریالها و اون یکی هم برای بازی هاست حالا کجا چشمت بهش خورده میشه توصیح بدی
خیر باید هارد لب تاب داشته باشی....با سلام
یه هارد 500 گیگ ساتا دارم مال کامپیوترم هست دیگه استفاده نمیکنم میشه ازش برای ps3 استفاده کرد ؟؟؟
با سلام
یه هارد 500 گیگ ساتا دارم مال کامپیوترم هست دیگه استفاده نمیکنم میشه ازش برای ps3 استفاده کرد ؟؟؟
با تشکر از دوستان امروز رسید دستم super slim گرفتم
دوستان دسته اضافه میخری کابل usb نباید داخلش باشه ؟
به usb های جلو هارد و فلش بزنم مشکلی نیست ؟
بعد از بازی که خارج میشی بر میگردی منو دیسک هنوز میچرخه مشکلی نیست دربشو باز کنم؟
با ip ایران وارد psn بشی بن نمیشی ؟
میشه با ip ایران بازی دانلود کرد ؟
با کامپیوتر یه روشی هست دانلود میکنی با دانلود منیجر دانلود میکنه ؟بعد راحت میشه ریخت تو کنسول ؟
قسمت پاور کنسول کمی گرم میشه مشکلی نیست ؟
میشه مثل وی به جای زدن دکمه پاور کنسول با یه دکمه از دسته کنسول رو روشن کرد ؟
افقی ... اما 5 سانت از سطح زمین فاصله ش بده ...کنسول رو باید عمودی بزارم یا افقی ؟
من به صورت افقی گذاشتم زیرش هم یه پارچه گذاشتم از این نیست که زیر کنسول گرم میشه ؟
میگه دستگاه شما اورجینال نیست ؟
سلام. ببین مثلا همین بازی کال آف دیوتی بلک آپس2 season pass داره ... که در کنار dlc هاش گذاشتن واسه فروش منظورم اینه . خواستم بفهمم که این season pass آیا خودش یه dlc هست یا چیز دیگه ای هستش... ممنون
اگر منظورتون به عنوان هارد داخلی طبقه گفته ی سینا نه نمیتونید ...
اما اگر منظورتون برای هارد خارجی بله میتونید ...
ممنون چرا هست دیگه فقط خواستم بدونم مشکلی ایجاد نمیشه
میگم حجم آپدیتاش چقدر هست ؟
چون برای وصل شدن به psn میگه باید آپدیت کنی
الان 4.31 هست باید به 4.65 آپدیت کنم
اگر وسط دانلود قطع بشه چه مشکلی برای کنسول پیش میاد ؟
شبکه psn خودش ریجن بازی رو با توجه به کنسول انتخاب میکنه ؟ مشکلی نیست هر کشوری رو برای درست کردن id جدید انتخاب کنم ؟
یه سوال فرعی
میگم با کابل دسته هاشو به pc وصل کنی مشکلی پیش نمیاد درایور هست راحت به pc وصل کنی ؟
بله به عنوان هارد خارجی میخوام استفاده کنم میخوام بدونم دقیقا چه چیزی لازمه از کجا میشه تهیه کرد و انیکه آیا ارزش داره یعنی سرعتش خوبه فریز ایجاد نمیکنه ؟؟؟؟