پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

با سلام . یه سوال داشتم اگه میشه سریع جواب بدین :
چجور میشه روی ps3 پسووردی چیزی گذاشت که جلوگیری کنیم از ورود افراد متفرقه ؟؟

پسورد توی خوده پلی3 نه ولی میتوانی پسورد بذاری روی بازی که کسی نتوانه بازی رو اجرا کنه اگر میخواهی تا بهت راهنمایشو بدم

سلام
من به PSN وصل میشم ولی وقتی میخوام به سرور EA وصل بشم میگه unable to connect to the Ea servers
تا چهار پنج روز پیش خوب بود.الان این ارورو میده.در ضمن میتونم تو خود سایت EA هم لاگین کنم
ps3 »ن هم اوریجینال خوره

سلام
من به PSN وصل میشم ولی وقتی میخوام به سرور EA وصل بشم میگه unable to connect to the Ea servers
تا چهار پنج روز پیش خوب بود.الان این ارورو میده.در ضمن میتونم تو خود سایت EA هم لاگین کنم
ps3 »ن هم اوریجینال خوره
دوست عزیز همه به نوعی با این مشکلات رو برو هستند
ولی رو به بهبوده
مشگل داخلی هستش و چاره اش صبر...

سلام ، من تازه ps3 گرفتم اریج خور هست و اولش تصویر واسه تلویزیون تنظیم کردم اما هر سی دی که میزارم داخلش بالا نمیاد ..
همش میره تو منو و اونجا نه تو بخش game عکس دیسک میاد ، و فقط چندتا چیزه مثل
Game data utiliy و memory card و.. تکلیف چیه ؟

سلام ميخوام بدونم دسته ps3 وايرلس يا بلوتوث ؟پشت دسته كه نوشته وايرلس ولي ميگن ربطي نداره دسته بلوتوثي لطفا اطلاعات بديد ممنون.

وایرلس یعنی بی سیم
این دسته هم با فناوری بلوتوث به صورت بی سیم کار میکنه...

دوستان من یه ps3 fat 80 دارم که صدای فنش خیلی میره بالا و آزار دهنده است .میخوام بدونم طبیعیه یا اشکال از خمیر سیلیکونه؟
اگه اشکال از خمیر سیلیکونه چه قدر میگیرن خمیر بهش بزنند؟

سلام دوستان

میدونم سوالم تکراریه ولی تا 50 صفحه قبل هرچی خوندم یه جواب درست و حسابی نگرفتم:|

و اما سوال

دوستان این 2 مدل هدست ps3 که یکیش pulse elite هست و دیگری original headset هستش که قبل از pulse elite اومد دقیقا تفاوتی توی کیفیت صدا دارن یا ندارن
ویا این تفاوت خیلی محسوسه و یا آنچنان تفاوتی ندارن؟؟؟ آخه 250 تومن اختلاف قیمت دارن

لطفا دوستانی که از هردو هدست استفاده کردن و تجربه دارن جواب بدن ممنون میشم

دوستان من یه ps3 fat 80 دارم که صدای فنش خیلی میره بالا و آزار دهنده است .میخوام بدونم طبیعیه یا اشکال از خمیر سیلیکونه؟
اگه اشکال از خمیر سیلیکونه چه قدر میگیرن خمیر بهش بزنند؟

دوست عزیز مواظب باش که دستگاه خدای نکرده چراغ زرد نشه.... حواست خوب بده که پشت سر هم 3 الی 4 ساعت بازی نکنی ..... این دور فن نشان دهنده اینکه ps3 عملا زیاد داره داغ میکنه پس ..... باید یه چکش کنی ..... خودتم میتونی خمیر سلیکونو عوض کنی ......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or