کنسولتون فت هست یا اسلیم؟ سرعت فن هم زیاد میشه؟من از دیروز که GOW : as آنلاین بازی کردم دستگاه فریز میشه
دیروز 1 بار امروز 3 بار
با خودم گفتم شاید از اینترنت باشه 2 ساعت داستانی رفتم بازم فریز شد
مشکل از چیه به نظرتون ؟
من از دیروز که GOW : as آنلاین بازی کردم دستگاه فریز میشه
دیروز 1 بار امروز 3 بار
با خودم گفتم شاید از اینترنت باشه 2 ساعت داستانی رفتم بازم فریز شد
مشکل از چیه به نظرتون ؟
با تشکر از دوستانسلیم یه صدایی بعضی وقتا میده ولی میرم جلو قطع میشه در حد صدا زنبور ولی وقتی صدا میاد فریز نمیشه رمانی که بی صداست از ساعت 7 تا الان بازی کردم 1 بار فریز شده البته بیشتر تو آنلاین فریز میشه تو بازی گادکنسولتون فت هست یا اسلیم؟ سرعت فن هم زیاد میشه؟
ا تشکر از دوستانداداش این کاری که میگی بکنم احتمالا هرچی رو هارد هست نمیپره ?اگه بپره که به فنا میرم به قول دوستمون یه راهی اول بگو یه کپی از ازی ها و آپدیتا بگیرم رو کامپیوتر یا هاردی چیزی بعد عملیات انت**رییکبار دستگاه رو از حالت ریکاوری ریستور دیفولت کنید ببینید دستگاه درست میشه؟؟؟اگرم نشد ببینید بازیتون مشکل داره یانه منظورم اینکه یه بازی دیگه امتحان کنید خبرشرو بدید ..............
با تشکر از دوستانسلیم یه صدایی بعضی وقتا میده ولی میرم جلو قطع میشه در حد صدا زنبور ولی وقتی صدا میاد فریز نمیشه رمانی که بی صداست از ساعت 7 تا الان بازی کردم 1 بار فریز شده البته بیشتر تو آنلاین فریز میشه تو بازی گاد
- - -ویرایش - - -
ا تشکر از دوستانداداش این کاری که میگی بکنم احتمالا هرچی رو هارد هست نمیپره ?اگه بپره که به فنا میرم به قول دوستمون یه راهی اول بگو یه کپی از ازی ها و آپدیتا بگیرم رو کامپیوتر یا هاردی چیزی بعد عملیات انت**ری
سلام به همه
اساتید گرانبهایه سوال با حال
من PS3 ارجینال دارم و یه اینترنت عظمت
از بس بازی دانلود کردم HDD پر شده و دیگه جا نداره که بازی جدید PLUS رو دانلود کنم
چکار کنم ؟ که مجبور به دانلود مجدد نشم ؟
میشه ترنسفر کرد توی هارد اکسترنال ؟
کلا پیشنهاد چی داریم ؟ چون فایل ها شونو بعد از نصب در PS3 از روی PC حذف کزدم منظورم فایل PKG هستش
باید بری به بخش هک پلی 3 و اونجا درخواست بدی ببین دوستان چی میگندوستان من کنسولم کپی خور هست میخواستم برنامه
pulse elite msnger رو نصب کنم بخاطر کپی خور بودن نمیتونم به استور وصل بشم ( بخاطر ریسک بن شدن )
تو نت هم هرچی گشتم نبود برای دان میخواستم بدونم راهی هست که لینک دانلودش از استور رو بدست بیارم اگرم کسی توانایش رو داره ممنون میشم لینکی ازش بهم بده تشکر !
ممنون از جوابتونباید بری به بخش هک پلی 3 و اونجا درخواست بدی ببین دوستان چی میگن
هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 - JB *کنسول های کپی خور*
من خودم دانلودش کردم از استور امریکا
خدارو شکر
امروز اصلا فریز نشده
هنوز کاری هم نکردیم باهاش
!!!!!
- - -ویرایش - - -
خوندم فقط چطوری کپی بگیرم از بازی ها روی هارد رو چی کار کنم ؟
همه دانلودی از PSN هستن
میشه بکاپ رو هارد اکسترنال ؟
والله هیچ استفاده ی نمیشه کرد تا زمانی که هدست رو نداشته باشی استفاده ندارهممنون از جوابتون
من منظورم اینه که یکی از شما اورجین بازها زحمتش رو بکشید با برنامه ای هست که بازی رو با pc دان میکنید اینو برای من لینکش رو در بیارید اگه زحمتی نیست
( راستی خیلی تاثیر داره ؟ و چکار هایی باهاش میکنن شما که دانلودش کردید )
سلام دوستان خسته نباشید
بنده دارم کنسول ps3 80 gb خودم رو میفروشم که مدل PS3 80 GB KILLZONE 2 BUNDLE هستش و خریدار سریال خواست ما هم دادیم حالا اومده میگه احتمال رد اسکرین در کنسول شما زیاد هستش و بنده گفتم کاملا در اشتباه هستید و خلاصه میخوام ببینم این ها این اطلاعات از کجا میارند.؟
کسی هست به من بگه من سریال PS3 رو کجا وارد کنم تا مشخصات دقیقش رو بگه؟
بعدش اینکه میگه احتمال رد اسکرین در سری کنسول 80 گیگ که مدل مال من هست زیاده درسته؟
چون بنده یادم میاد سری 80 گیگ به خصوص BUNDLE KILLZONE 2 از سری های CPU و GPU بودند که هر 2 تا 65 نانومتری بودند.مشکلی نداشتند