پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

اساتید و دوستان محترم...
کارکردن فن پی اس 3 به صورت نرمال کی هست؟
دستگاه من 10 دقیقه بعد بازی fifa 14 شروع میکنه به کارکردن با دور بالا این طبیعیه؟؟؟؟؟؟
مدل فت هست دستگاه...
واینکه چراغ زرد شده بود دادم تعمیر نگهش دارم یا بفروشم؟؟؟؟
ممنون

سلام دوستان.این ریجن کنسول و بازی چیه و به چه دردی میخوره؟ اگه ریجن کنسول با ریجن بازی فرق داشته باشه بازی اجرا نمیشه؟

ریجن بازی با کنسول لازم نیست یکی باشه ولی برای دانلود DLC و ... باید ریجن بازی با اکانت PSN یکی باشه. کلا داستان این ریجن مربوط به منطقه ای هست که کنسول رو توش منتشر میکنند.

- - -ویرایش - - -

اساتید و دوستان محترم...
کارکردن فن پی اس 3 به صورت نرمال کی هست؟
دستگاه من 10 دقیقه بعد بازی fifa 14 شروع میکنه به کارکردن با دور بالا این طبیعیه؟؟؟؟؟؟
مدل فت هست دستگاه...
واینکه چراغ زرد شده بود دادم تعمیر نگهش دارم یا بفروشم؟؟؟؟
ممنون

کاملا غیرطبیعی هست و باید مشکلی در راه باشه مخصوصا که یک بار تعمیر شده

متاسفانه اصلا من تا حالا نتونستم یه بازی روی هارد نصب کنم. خودش یه دیتایی نصب میکنه ولی کل بازی رو نه

من منظورم اینه که ما بریم یه دستگاه اورجینال بخریم.....بعد بدیم کلوپی جایی که خودش بازی های اورجینال رو داره برامون بریزه ؟ آیا میشه همچین چیزی

من منظورم اینه که ما بریم یه دستگاه اورجینال بخریم.....بعد بدیم کلوپی جایی که خودش بازی های اورجینال رو داره برامون بریزه ؟ آیا میشه همچین چیزی

کلا فلسفه کپیخور اینه که بازی رو از رو هارد بدون دیسک بیاره پس فقط تو کنسول های کپیخور این وضعیت هستش خیالتون راحت
برای کنسول های اوریجینال باید از استور بازی رو بخرید تا بهتون اجازه بده از تو هارد بازیش کنید

داداش بازی اوریجینال از اسمش معلومه باید خریداری بشه...حالا یا فیزیکی یا از استور

اون کاری ام که گفتی باید کنسولت کپی خور بشه...

با سلام خدمت دوستان عزیز
اساتید
خواستم بپرسم آیا میشه هارد اکسترنال معمولی ( منظورم هاردی که به pc وصل میکنیم با کابل usb) رو به ps3 وصل کرد واسه ذخیره بازیهای کنسول ویا دیدن اطلاعات روی هارد مثلا دیدن فیلم از روی همون هارد اکسترنال ؟؟
ممنونم

آخرین ویرایش:
سلام
من تازه به جمع ps3 داران اضافه شدم
دستگاه کپی خور نرم افزاری با فریمور روجرو 4.55
از این سایت ps3top دو تا هارد بازی گرفتم
ولی متاسفانه یسری از بازی ها رو مثل باتلفیلد 4 و ... رو بعد اجرا یه صفحه سیاه میاد و کنسول هنگ میکنه و فقط باید دکمه روی کنسول رو 10 ثانیه فشار بدم تا خاموش بشه
اون تیکهای گفته شده در سایت رو هم زدم ولی فایده نداشت
از خودشونم پرسیدم جواب ندادن
ممنون میشم راهنمایی کنید چیکار کنم
جالبه بازی های معمولی رو اجرا میکنه ولی بازی های درست حسابی رو نه
ممکنه ایراد از کپی بازی باشه
ممنون

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

شما برید به بخش کپی خور اینجا بخش اورجیناله و کسی جوابه شما رو نمیده
هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 - JB *کنسول های کپی خور*
با سلام خدمت دوستان عزیز
اساتید
خواستم بپرسم آیا میشه هارد اکسترنال معمولی ( منظورم هاردی که به pc وصل میکنیم با کابل usb) رو به ps3 وصل کرد واسه ذخیره بازیهای کنسول ویا دیدن اطلاعات روی هارد مثلا دیدن فیلم از روی همون هارد اکسترنال ؟؟
ممنونم

نه نمیشه مگر اینکه دستگاه شما سوپر اسلیم باشه چون اونجا همچنین امکاناتی داره نه اسلیم معمولی

من از دیروز که GOW : as آنلاین بازی کردم دستگاه فریز میشه
دیروز 1 بار امروز 3 بار
با خودم گفتم شاید از اینترنت باشه 2 ساعت داستانی رفتم بازم فریز شد
مشکل از چیه به نظرتون ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or