پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام.من قبلا یه PS3 داشتم که راحت باهاش آنلاین بازی میکردم و فروختمش ولی حالا یکی دیگه گرفتم که هیچ مشکلی در جرای بازی ها نداره ولی الآن fifa 14 رو که آنلاین بازی میکنم اواسط نیمه دوم و گاها اواخر نیمه اول بازی دو سه ثانیه قفل میکنه و بعد مینویسه که کانکشن گم شد و به صفحه ترک بازی و رفتن به منو میره...
میخواستم ببینم مشکل از کنسول هست یا مودم و سرویس؟
سرویسم برای شاتل هست و قبلا با همین سرویس راحت بازی میکردم.

سلام.من قبلا یه PS3 داشتم که راحت باهاش آنلاین بازی میکردم و فروختمش ولی حالا یکی دیگه گرفتم که هیچ مشکلی در جرای بازی ها نداره ولی الآن fifa 14 رو که آنلاین بازی میکنم اواسط نیمه دوم و گاها اواخر نیمه اول بازی دو سه ثانیه قفل میکنه و بعد مینویسه که کانکشن گم شد و به صفحه ترک بازی و رفتن به منو میره...

گویا چند روزی هستش که همه با سرور های EA مشکل پیدا کردن...

کسی نبود جواب مارو بده؟؟؟؟:((
داداش من خیلی وقت پیش داشتم کیفیت خیلی چرت بود نمیدونم عیب از چی بود،بعدشم اعصاب خوردی زیاد داشت قطع و وصل میشد

- - -ویرایش - - -

اره اگه بازیت این تروفی ها رو داره و به شما نداده پس یه مشکلی داره
کسی از دوستات بازی رو انجام داده ؟ تروفی ها رو گرفته ؟
نمیدونم پس مشکلی از کنسول نیست؟

من یه ایکس باکس 360 دارم با کینکت میخوام بفروشمش یه ps 4 بخرم .
ولی حالا منصرف شدم میخوام ps 3 بگیرم . به نظرتون کار درستی میکنم که میخوام ایکس باکس رو بفروشم و پی اس 3 رو بگیرم ؟

به نظر من شک نکن من شخصا تا ماه پیش ایکس باکس داشتم فروختمش و یه پی اس اورجینال خور خریدم تا الان فقط 2 تا بازی هم موفق شدم براش بخرم اما خداییش بازیای انحصاریش واقعا معرکس

مشکل از کنسول شما نیست گویا این مشکل از EA هستش بچه هایی که سر ps4 هم fifa میزنن همین مشکل رو دارن

اقا من یکی دوتا سوال دارم درباره ی پخش فیلمهای بلوری با ps3
اولا اینکه فیلمهای بلو رو با کیفیت فول اچ دی رو پخش میکنه؟؟دقیقا با این رزولونش (چون تو بازیها که با این رزولوشن اجرا نمیشن)
پخش فیلمهای بلو ری سه بعدی چطور ؟؟تو پخش اونا چطور هست؟؟
با نسل بعد دیسکهای بلو ری برای پخش فیلم اصلاحا کنار میاد؟؟یعنی حجمشون بره بالا ..یا مثلا 4K بشن
کلا ps3 رو بعنوان یه پلیر مخصوا بلوری چطور ارزیابی میکنید؟؟
دوستان خیلی برام مهمه لطفا دقیق و کسایی که خودشون تجربه داشتنم حتما بگن
اقا من یکی دوتا سوال دارم درباره ی پخش فیلمهای بلوری با ps3
اولا اینکه فیلمهای بلو رو با کیفیت فول اچ دی رو پخش میکنه؟؟دقیقا با این رزولونش (چون تو بازیها که با این رزولوشن اجرا نمیشن)
پخش فیلمهای بلو ری سه بعدی چطور ؟؟تو پخش اونا چطور هست؟؟
با نسل بعد دیسکهای بلو ری برای پخش فیلم اصلاحا کنار میاد؟؟یعنی حجمشون بره بالا ..یا مثلا 4K بشن
کلا ps3 رو بعنوان یه پلیر مخصوا بلوری چطور ارزیابی میکنید؟؟
دوستان خیلی برام مهمه لطفا دقیق و کسایی که خودشون تجربه داشتنم حتما بگن
بله با اخرین کیفیت خوده بلوری که بهش اجازه میده رو بخش میکنه
من خودم دو تا فیلم سه بعدی دارم انها هم بخش میکنه با کیفیت خوب و عالی ولی باز هم چشمم هنوز بهش عادت نکرده
اگر میخواهی صبر کن برای نسل بعد با قدرت بیشتری میاد و کیفیت بیشتری هر جور راحتری
================
ببین راحتت کنم برای بلوری دیدن بهتر که شما صبر کنی نسل جدید سینما خانوادگی بیاد بعد بگیری و سینما خانوادگی برای بلوری بهتر
چرا جون پلی استیشن همان طور که از اسمش مشخصه فقط برای بازی هست نه بیشتر و کیفیت پلی3 هم خوبه نمیگم بده ولی اگر میخواهی همش باهاش بلوری ببینی بهتر که یه سینما خانوادگی بخری

بله با اخرین کیفیت خوده بلوری که بهش اجازه میده رو بخش میکنه
من خودم دو تا فیلم سه بعدی دارم انها هم بخش میکنه با کیفیت خوب و عالی ولی باز هم چشمم هنوز بهش عادت نکرده
اگر میخواهی صبر کن برای نسل بعد با قدرت بیشتری میاد و کیفیت بیشتری هر جور راحتری
================
ببین راحتت کنم برای بلوری دیدن بهتر که شما صبر کنی نسل جدید سینما خانوادگی بیاد بعد بگیری و سینما خانوادگی برای بلوری بهتر
چرا جون پلی استیشن همان طور که از اسمش مشخصه فقط برای بازی هست نه بیشتر و کیفیت پلی3 هم خوبه نمیگم بده ولی اگر میخواهی همش باهاش بلوری ببینی بهتر که یه سینما خانوادگی بخری
شما پلیر ps3 رو با یه پلیر دیگه حالا چه pc یا blu-ray player امتحان کردی ؟؟ببنی چه فرقی دارن؟؟
دقیقا منظورتن چی بود؟؟
راجع به قسمت دوم اونجوری فک کنم خیلی گرون در میاد
و چون من بیشتر دنبال یه سیستمی هستم که تو اتاقم باشه بجای اون همه هزینه میتونم یه رام بلو ری برای کامپیوتر بخرم چون برای منزل نمیخوام بیشتر برای اتاق خودم میخوام

دوستان سلام
میخواستم جواب ابن سوال های پیش و پا افتاده رو بدونم
ریجن بازی های ps3 باید با کنسول یکی باشه؟؟؟؟
ریجن بازی های ps3 باید با اکانت یکی باشه؟؟؟
روی کنسول ریجن 2 میشه اکانت ریجن یک داشت یا باید ریجن کنسول و اکانت یکی باشه؟؟؟
ممنون

دوستان سلام
میخواستم جواب ابن سوال های پیش و پا افتاده رو بدونم
1- ریجن بازی های ps3 باید با کنسول یکی باشه؟؟؟؟
2- ریجن بازی های ps3 باید با اکانت یکی باشه؟؟؟
3- روی کنسول ریجن 2 میشه اکانت ریجن یک داشت یا باید ریجن کنسول و اکانت یکی باشه؟؟؟
ممنون

1- خیر
2- برای دانلود DLC بله
3- بله میشه داشت

شما پلیر ps3 رو با یه پلیر دیگه حالا چه pc یا blu-ray player امتحان کردی ؟؟ببنی چه فرقی دارن؟؟
دقیقا منظورتن چی بود؟؟
راجع به قسمت دوم اونجوری فک کنم خیلی گرون در میاد
و چون من بیشتر دنبال یه سیستمی هستم که تو اتاقم باشه بجای اون همه هزینه میتونم یه رام بلو ری برای کامپیوتر بخرم چون برای منزل نمیخوام بیشتر برای اتاق خودم میخوام

بله من هم پلی3 دارم و هم blu-ray player سونی دارم هر دو رو دارم
برای بهترین کیفیت که میخواهی باید خرج کنی ببین مثلا یه مانیتور عالی یا همون lcd خوب یه HDMI گرون قیمت تا بهترین کیفیت رو بهت بده باید این دو تا رو حتما داشته باشی برای کیفیت خوب
شما میخواهی برای 4k و نسل اینده بیشتر مد نظرته
منظوره من اینه که شما صبر کن نسل اینده خوب جا بیافتده مثلا همین پلی4 هم قویتر و هم بهتر بعد شما گفتی میخواهی برای اتاقت پس یه پلی4 بخر و هم باهاش بازی کن و هم باهاش فیلم بلوری ببین بهتر برای شما
حالا حرف اخر من شما بجای اینکه بیایی یه blu-ray player بخری برو یه پلی4 بخر تا پلی3 یا blu-ray player چون اگر بخواهی یه رام blu-ray player بخری هی باید سیستمت رو بروز کنی و هزینه اش بیشتر میشه
این بود نظر من حالا فکرهاتو بکن و یه بالا پایین بکن و به نتیجه درست دست پیدا کن
مرسی;)

سلام دوستان یه سوال داشتم
پسر خالم می خواد ps3 بخره فردا با من می خواد بخره می خواستم ببینم چطور میشه فهمید دستگاه اصله یا fake?
من اطلاعات ندارم زیاد
الان کدوم مدلش خوبه
هر چی سریعتر جواب بدین ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or