پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام خاستم بدونم واسه پلی3*****شکن هست؟پلی3چه نوع *****شکنی میخوره؟
لطفاکاملاتوضیح بدید

نه دوست من قابلت فـیـلـتـر شـکـنـی رو نداره
دوستان با تجربه بهترین کابل hdmi برای ps3 چی هست؟
کابل های درجه یک سونی تو بازار هستش قیمتشونم بین 30 تا 100 تومنه بستگی به متراژشون

سلام دوستان
میخواستم ببینم جریان این انلاین کد چیه که توی گیم ها هست؟؟؟!!!!
من میخوام یه پلی 3 بگیرم و گیم ها رو کارکرده میخوام بگیرم.حالا این انلاین کد اگه استفاده شده باشه دیگه نمیشه از انلاینش و مولتیش استفاده کرد؟
یه توضیح دقیق لطف کنید.
بعدشم از کجا بفهمم که کدوم گیم انلاین کد داره کدوم نداره؟؟؟!!!!
ممنون

سلام دوستان
میخواستم ببینم جریان این انلاین کد چیه که توی گیم ها هست؟؟؟!!!!
من میخوام یه پلی 3 بگیرم و گیم ها رو کارکرده میخوام بگیرم.حالا این انلاین کد اگه استفاده شده باشه دیگه نمیشه از انلاینش و مولتیش استفاده کرد؟
یه توضیح دقیق لطف کنید.
بعدشم از کجا بفهمم که کدوم گیم انلاین کد داره کدوم نداره؟؟؟!!!!
ممنون
انلاین کد یعنی اینکه برای انلاین بازی کردن بعضی از بازی ها باید از store یک کد بخری (مثل شارژ ایرانسل خودمون :دی ) تا بتونی به سرور مولتیه بازی وصل بشی
حالا بیشتر بازی ها زمانی که بلوریش رو میخری توش انلاین کد هست ولی بعضی ها ندارن و باید از store خریداری کنی
اگه هم یه بازی کار کرده گرفته بودی که انلاین کدش رو یکی دیگه استفاده کرده بود در صورتی میتونی به سرور مولتیش وصل بشه که یه انلاین کد دیگه بگیری
اما واسه کنسول های کپی خور این چیزا لازم نیست راحت با نصب چنتا فایل rap میشه بازی هایی که به انلاین پس نیاز رو رایگان بازی کنی که به قول احسان از شیر مادر هم حلال تره :>:d

سلام خدمت همگی یه سوال داشتم.

من عشق کالاف گوست هستمو شب تا صبح دار م آنلاین میزنم.ولی یه چیزی که اذیتم میکنه اینه که خیلی از کاربرا میتونن داخل بازی صحبت کنن.میخواستم بدونم باید هدفون بیسیم باشه ؟ یعنی با اونایی که سیم دارن نمیشه کار کرد؟بعد اگه باید بیسیم باشه باید حتما سونی باشه اونم مخصوص PS3(99.99$

سلام خدمت همگی یه سوال داشتم.

من عشق کالاف گوست هستمو شب تا صبح دار م آنلاین میزنم.ولی یه چیزی که اذیتم میکنه اینه که خیلی از کاربرا میتونن داخل بازی صحبت کنن.میخواستم بدونم باید هدفون بیسیم باشه ؟ یعنی با اونایی که سیم دارن نمیشه کار کرد؟بعد اگه باید بیسیم باشه باید حتما سونی باشه اونم مخصوص PS3(99.99$
باید حتما بی سیم باشه
قیمتش بالاست
شما یه هنزفری بلوتوثی مال گوشی بگیر با اونم میشه

سلام خدمت دوستان
دوستان آیا کسی از شما هدست های معمولی که usb هستند رو به ps3 وصل کرده و جواب گرفته؟؟؟
هدست خود سونی رو نمیگم منظورم هدست هایی هست که usb هستن و تو بازار انواع مارکش هست.کسی وصل کرده یا اصلا جواب میده؟؟؟
ممنون

سلام میخواستم بدونم راهی هست که بشه دسته 360 رو به پی اس 3 وصل کرد و بازی کنیم اگه اره. سایتی رو میشناسید که بشه ازش اون لوازم مورد نیاز رو خرید

داداش مطمئنی؟من میخوام سفارش بدم بخرم
داداش احسان همینطور استفاده میکنه باهاش یه مشورت بکن هر سوالی هم ازش داری بپرس

- - -ویرایش - - -

سلام میخواستم بدونم راهی هست که بشه دسته 360 رو به پی اس 3 وصل کرد و بازی کنیم اگه اره. سایتی رو میشناسید که بشه ازش اون لوازم مورد نیاز رو خرید
دسته pc رو میشه با سیم وصل کرد به ps3 و استفاده کرد
فکر کنم دسته ایکس باکس هم بشه با سیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or