پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

تمیز کردن فن ps3 :

با سلام خدمت اساتید گل
من می خواستم فن ps3 فتم رو که 4 سال دارم تمیز کنم چون جدیدا بعد از 10 دقیقه که روشنه فنش حد اکثر کار میکنه . برای تمیز کردنش به فنش از پشت دستگاه جارو برقی گرفتم ولی بازم همون طوره ( شاید خیلی خیلی کم بهتر شده ) میخواستم برای باز کردنش که فنشو تمیز کنم باید چه کار کرد ؟
باتشکر
بعد 4 سال تازه میخوای تمیز کنی!
راهنمای کامل:
How to disassemble a PS3 “FAT” | TideLog

تمیز کردن فن ps3 :

با سلام خدمت اساتید گل
من می خواستم فن ps3 فتم رو که 4 سال دارم تمیز کنم چون جدیدا بعد از 10 دقیقه که روشنه فنش حد اکثر کار میکنه . برای تمیز کردنش به فنش از پشت دستگاه جارو برقی گرفتم ولی بازم همون طوره ( شاید خیلی خیلی کم بهتر شده ) میخواستم برای باز کردنش که فنشو تمیز کنم باید چه کار کرد ؟
باتشکر

به جای باز کردن کنسول و پیچ اضافه اوردن یه پمپ باد پیدا کن و باد فشار قوی بگیر داخل دستگاهت تا هرچه گردو خاک داره بزنه بیرون

فرستاده شده از C6603ِ من با Tapatalk

سلام خدمت دوستان و
با تشکر از همه ی دوستان برای راهنمایی

بعد 4 سال تازه میخوای تمیز کنی!
راهنمای کامل:
How to disassemble a PS3 ***8220;FAT***8221; | TideLog

ببخشید میشه لینک یه فیلم اموزشی با زبان فارسی ( مثلا از youtube یا ... ) ویا توضیحاتی مثل لینک بالا ولی با زبان فارسی رو قرار بدین ( چون انگلیسیم قوی نیست ! )
با تشکر

آخرین ویرایش:
هممممم...
در راستای مشکل قبلیم که میگفتم PS3 هنگ میکنه موقع وصل شد به PSN و فریز و ....!
پس از گشت و گذار بسیار،گفتن با عوض کردن هارد مشکل حل میشه،پیشنهاد دادن با فرمتش هم احتمال داره درست بشه! خوب هارد که نمیخوایم عوض کنیم ولی فرمت مینماییم! :d
اما قبلش میخوام که بکاپ بگیرم،ولی موقع بکاپ این ارور رو میده :
80010038

اگر نخوایم از بازی ها بکاپ بگیره و فقط Saveـهام رو نگه داره تکلیف چیه؟ (پلاس نیست یوزر اصلیم که بگیم روی اون آپلود کنم :d گرچه همون قضیه ی فیریز و اینا هم هست! :d )

خودم یه سرچی زدم،گفته بودن تا جایی که میشه فایل ها رو برای بکاپ کم کنم و اینا! ولی خوب...2 قرن طول میکشه این حرکت! :| راهی نیست بزنم کل فایل بازی ها پاک بشن؟ :d (سیوها خیلی مهم میباشند برام:-" )

ویرایش :
خوب در حال پاک کردن بازی ها بودم، و چندتایی پاک کردم که یکهو دیدم بالای سر PS3ـم نوشته شد :
PS3 Freeze LVL Up !

با LVL Up شدنش،به این قابلیت دست پیدا کرده که بدون وصل شدن به PSN هم حتی فریزهای چند ثانیه ای بنماید پشت سر هم! :d حتی با اینکه کلا اینترنت کانکشن رو Disable نمودم!
از Safe Mode هم سومین گزینه رو انتخاب کردم،ولی بازم فایده ای نداشت! :(
فکر کنم بدون سیو دیگه واقعا باید فرمت کنم:(

آخرین ویرایش:
هممممم...
در راستای مشکل قبلیم که میگفتم PS3 هنگ میکنه موقع وصل شد به PSN و فریز و ....!
پس از گشت و گذار بسیار،گفتن با عوض کردن هارد مشکل حل میشه،پیشنهاد دادن با فرمتش هم احتمال داره درست بشه! خوب هارد که نمیخوایم عوض کنیم ولی فرمت مینماییم! :d
اما قبلش میخوام که بکاپ بگیرم،ولی موقع بکاپ این ارور رو میده :
80010038

اگر نخوایم از بازی ها بکاپ بگیره و فقط Saveـهام رو نگه داره تکلیف چیه؟ (پلاس نیست یوزر اصلیم که بگیم روی اون آپلود کنم :d گرچه همون قضیه ی فیریز و اینا هم هست! :d )

خودم یه سرچی زدم،گفته بودن تا جایی که میشه فایل ها رو برای بکاپ کم کنم و اینا! ولی خوب...2 قرن طول میکشه این حرکت! :| راهی نیست بزنم کل فایل بازی ها پاک بشن؟ :d (سیوها خیلی مهم میباشند برام:-" )

ویرایش :
خوب در حال پاک کردن بازی ها بودم، و چندتایی پاک کردم که یکهو دیدم بالای سر PS3ـم نوشته شد :
PS3 Freeze LVL Up !

با LVL Up شدنش،به این قابلیت دست پیدا کرده که بدون وصل شدن به PSN هم حتی فریزهای چند ثانیه ای بنماید پشت سر هم! :d حتی با اینکه کلا اینترنت کانکشن رو Disable نمودم!
از Safe Mode هم سومین گزینه رو انتخاب کردم،ولی بازم فایده ای نداشت! :(
فکر کنم بدون سیو دیگه واقعا باید فرمت کنم:(

ببین علی این میشه معنی انگلیسیش
Clean the disk and reinstall the game data.
If you continue to have issues, enter Safe
Mode and select "Restore File System" and try to load the game again.
بعد میگه ریستور کن به احتمال زیاد باید درست بشه بعد میتوانی دیگه راحت بکاب بگیری

- - -ویرایش - - -

یه سوال

این کابلی که باهاش دسته و هدست شارژ میشه یه طرفش USB و اونطرفش به وسایل PS3 می خوره پیدا میشه واسه خرید ؟؟ من گم کردم ، اسمش چیه ؟

بله پیدا میشه دوست عزیز توی بازار زیاد هست

ببین علی این میشه معنی انگلیسیش
Clean the disk and reinstall the game data.
If you continue to have issues, enter Safe
Mode and select "Restore File System" and try to load the game again.
بعد میگه ریستور کن به احتمال زیاد باید درست بشه بعد میتوانی دیگه راحت بکاب بگیری

- - -ویرایش - - -

بله پیدا میشه دوست عزیز توی بازار زیاد هست
حسین دستت درد نکنه! :d :-" من شدم علی دیگه؟ :p (حافظه ی جفتمون داغونه! :d )

عملایت پیشنهادی رو انجام دادم فایده نداشت! آخرش زدم فرمت کردم:( یه سری سیوها رو کپی کردم،یه سریشون نشد،یه سری هم مهم نبود:-"
ولی نمیدونم بهم تروفی خواهد داد یا نه! :| سیو های خودمه باید بده:((

با فرمت دیگه مشکل فیریز هم حل شد! :d فقط بعدا باید بشینم دوباره یه سری چیز میز رو دانلود کنم! :d

سلام دوستان یه سوال عجیب الخلقه!!!!
من برای مثال یه بازی میگیرم که کد آنلاینش استفاده شده بعد میتونم یه کد آنلاین از یه جا خریداری کنم که بتونم استفاده کنم روی اون بازی؟

حسین دستت درد نکنه! :d :-" من شدم علی دیگه؟ :p (حافظه ی جفتمون داغونه! :d )

عملایت پیشنهادی رو انجام دادم فایده نداشت! آخرش زدم فرمت کردم:( یه سری سیوها رو کپی کردم،یه سریشون نشد،یه سری هم مهم نبود:-"
ولی نمیدونم بهم تروفی خواهد داد یا نه! :| سیو های خودمه باید بده:((

با فرمت دیگه مشکل فیریز هم حل شد! :d فقط بعدا باید بشینم دوباره یه سری چیز میز رو دانلود کنم! :d
خوب دیگه بذار اثرات پیری پیر شدیم و حافظه و چشم هام درست کار نمیکنن امیر جوننن
امیر یادم رفت بهت بگم میتوانستی پلاس رایگان اون چهارده روزشو بگیری و سیوهاتو کپی کنی با این روش میشد ولی یادم رفت:d

سلام دوستان یه سوال عجیب الخلقه!!!!
من برای مثال یه بازی میگیرم که کد آنلاینش استفاده شده بعد میتونم یه کد آنلاین از یه جا خریداری کنم که بتونم استفاده کنم روی اون بازی؟

بله میتوانی یه کد بخری و روی اون بازی که کدش استفاده شده رو استفاده کنی به همین راحتی ;)

آقا یکی جواب منو بده!:دی

من کنسولم رو که روشن میکنم به صورت خودجوش خاموش میشه!:دی چه مرگشه؟ هاردش قبلا خیلی ایراد داشت و هم صدا میداد و هم فریز میکرد. از هارده یا از سخت افزار؟

آقا یکی جواب منو بده!:دی

من کنسولم رو که روشن میکنم به صورت خودجوش خاموش میشه!:دی چه مرگشه؟ هاردش قبلا خیلی ایراد داشت و هم صدا میداد و هم فریز میکرد. از هارده یا از سخت افزار؟
خُب چراغ زرد شده دیگه ! مال منم همین طور شده بود ! :-" فرستادم تعمیرش کردن، الان مثل ماشین کار میکنه ! :d
==
*مشکل گرمایی در داخل سیستم PS3 به وجود اومده !

سلام دوستان، جديدا ps3 slim 320 من تو اكثر بازى ها مشكل فريز پيدا كرده، يعنى بطور ممتد معمولا تصوير ساكن ميشه و بعد از يكى دو ثانيه بر مى گرده، فقط تو بازى اينفيمس ١ و ريمن اين مشكل وجود نداره، گويا تو بازى هايى با گرافيك سنگين اين مشكل رو داره، تازه جيلبريك شده اما اين مشكل تو بازى هاى كپى و بلورى ارجينال هر دو وجود داره؟ ممنون ميشم راهنمايى كنيد

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان، جديدا ps3 slim 320 من تو اكثر بازى ها مشكل فريز پيدا كرده، يعنى بطور ممتد معمولا تصوير ساكن ميشه و بعد از يكى دو ثانيه بر مى گرده، فقط تو بازى اينفيمس ١ و ريمن اين مشكل وجود نداره، گويا تو بازى هايى با گرافيك سنگين اين مشكل رو داره، تازه جيلبريك شده اما اين مشكل تو بازى هاى كپى و بلورى ارجينال هر دو وجود داره؟ ممنون ميشم راهنمايى كنيد

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز اینجا تاپیک مسائل کپیخور نیست
شما هارد دستگاهتو فرمت کن اگه درست شد که هیچی اگه نشد باید هاردو عوض کنی
اگه عوض کردی باز این مشکل تکرار شد اونوقته که باید نگران کنسولت بشی که معمولا این فریز کردن اگه به هارد ربطی نداشته باشه از GPU یا CPU هستش (بیشتر GPU)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or