پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

با سلام
پلی استیشنمو چند ماهی هست روشن نکردم الان امدم بازی کنم روشن میشه ولی تصویر نمیاد ! کابل اچ دی ام ای هم سالمه تستش کردم :( به نظرتون چه مشکلی پیدا کرده؟
حـــــــــــــــــــــســــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــــــــــــن کــــــــــــــــــــــــــــــمـــــــــــــــــــــــکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ :(
رضا قبلا هم بهت گفته بودم که چیکار کنی
این تنظیماتش تصویریش رفته سر سه فیش
دسته روی دکمه پاور نگه دار و وقتی دو تا بوق شنیدی دستو ور دار و تنظیمات تصویری ریستار میشن
البته اون فیش HDMI هم وصل کن به LCD بعد این کارها رو بکن

یه چندتا جا که تعمیرات دسته ps3 رو انجام بدن بیزحمت معرفی میکنید دوستان؟

کدام استان هستید؟

دوستان درود
کسی میتونه بهم بگه او اخبار سونی که که گوشه ی سمت راست بالای تصویر میاد رو چجوری غیر فعال کنم؟:-/
ممنون میشم راهنمایی کنید

توی تنظیمات سیستم هست
اگر ادرس دقیق میخواهی تا برم کنسول رو روشن کنم بهت ادرس دقیقشو بدم که کجا بری

دوستان دستگاهم اسلیم ۳۰۰ هستش به طور اتفاقی کل برقش قطع شد به طوری که چراغ قرمز کلید پاور هم خاموش شده باید کلید پاور رو بزنن تا تازه کلید قرمز روشن بشه حالا هم داخل هر بازی یا فیلمی که میشم بعد از چند دقیقه همینطور میشه و کل برقش قطع میشه پاور عوض کردم و کلاً هارد فرمت کردم به تعدادی از تعمیرکارها نشون دادم بازم درست نشده آیا میتونید کمکم کنید؟
رفیق به نظرم مشکل شما به سی پی یو بر میگرده چون فنش توان خنک کردنشو نداره برای همین بعد از مدتی اتومات خاموش میکنه(که سی پی یو نسوزه)
فکر کنم فن سی پیوت نیم سوز شده .با این کاربر (8030)صحبت کن بهتر راهنمایت میکنه

من تو درایو دستگاهم دیسک گیر کرده و ایجکت نمیکنه به نظرتون راهی هست بدون باز کردنش این مشکلو بتونم حل کنم؟

اگه دسگاتون فت هست و در حالت عمودي ديسك رو اجكت نميكنه چند دفه دكگمه اجكت رو پشت سر هم بزنين اگه نشد عموديش كنين و چند دفه اجكت رو پشت سر هم بزنين !!
واسه باز كردنه دستگاه هم چون بايد خود درايو بلوري هم باز شه سعي كن بدي يه تعمير كار قابله اعتماد چون درايو بلوري مخصوصا اون چشمش خيلي حساسه !!

سلام
یه چند وقتی هست که دسته هام مشکل پیدا کردن،هر دو تا دسته.
الکی خودشون یه کاری انجام میدن مثلا داخل منو اصلی PS3 هی جا به جا میشه خودش پدرم در میاد تا یه بازی انتخاب کنم.
یا مثلا داخل بازی هم پدرم در میاد مثلا داخل فوتبال بعضی وقتا اصن بازیکن عوض نمیکنه ...
قبلا این اتفاق افتاده بود بعد یکیو اوردم نمیدونم چیکار کرد دیگه درست عمل میکردن برا یه مدت .ولی الآن دیگه دارم کلافه میشم لطفا راهنمایی کنین...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or