ADU_Tank
کاربر سایت
دستگاه که کپی خوره کلا اما نه فقط توی این بازی بلکه توی بازیهای دیگه هم!اگه بازیتون کپی هست مربوط به همین مورده چون نسخه ی کپی یه چندتا ایراد داشت بافت ها هم دیر لود میشد که بعدها نسخه ی بدون مشکلش ریلیز شد
دستگاه که کپی خوره کلا اما نه فقط توی این بازی بلکه توی بازیهای دیگه هم!اگه بازیتون کپی هست مربوط به همین مورده چون نسخه ی کپی یه چندتا ایراد داشت بافت ها هم دیر لود میشد که بعدها نسخه ی بدون مشکلش ریلیز شد
سلام
من میخام هدست بگیرم ارزان ترینش چقده؟
راستی هدست بلوتوثی pcبهps3میخوره؟؟؟؟؟
هدست جبرامال گوشی ساپورت میکنه یانه مشکلی دتره؟لطفاکاملاتوضیح بدید
باباجواب بدیددیگه![]()
دستگاه که کپی خوره کلا اما نه فقط توی این بازی بلکه توی بازیهای دیگه هم!
ارزونترینش مدل های جبرا هستش که از 30-35 تومن شروع میشه ولی توصیه میکنم هدست اصلی خود ps رو بخرید
- - -ویرایش - - -
داداش میشه یه مدل خوب جبرامعرفی کنی قیمتش حدود45-50باشه؟
جبرامشکلی نداره که؟
این30-35مدلش چیه؟
سلام
من میخام هدست بگیرم ارزان ترینش چقده؟
راستی هدست بلوتوثی pcبهps3میخوره؟؟؟؟؟
هدست جبرامال گوشی ساپورت میکنه یانه مشکلی دتره؟لطفاکاملاتوضیح بدید
باباجواب بدیددیگه![]()
خیلی هم عالیه- - -ویرایش - - -
هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور*
حسین جان نمیخواد زیاد هزینه کنی همین هد ست بلوتوزی هایی که برای گوشی (موبایله)کیفیت خوبی هم دارن از 35 شروع میشه .من با هنس فری بلوتوزی (یه دونه داداشم داشت مال اهد تیرکمون شاه بود)خیلی هم عالیه
- - -ویرایش - - -
داداش اخه مشکلی ندارن؟مدل این 30ت هاچیه؟زودخراب نمیشن؟
دستگاه که کپی خوره کلا اما نه فقط توی این بازی بلکه توی بازیهای دیگه هم!
سلام دوستان خواستم بدونم تفاوت این دسته های فیک با دسته های اصلی چیه؟ تو همه بازیا ساپورت میشن آیا؟
از 30 تومن شروع میشه حالا شما وسعت به هر کدوم میرسه اونو بگیر.فکر نمیکنم به این زودیا خراب شهسالارجان داداش اخه مشکلی ندارن؟مدل این 30ت هاچیه؟زودخراب نمیشن؟
سلام .من قبلا با تلویزیون 32" بازی میکردم مشکلی نداشتم ولی وقتی به42" وصل کردم سرعت بازیها خیلی پایین اومده یعنی خیلی فریز داره میخواستم بدونم با این رزولوشن مشکلی داره یا نه ؟
ارسال شده از GT-I9003 با استفاده از تپاتالک 2
به نظرتون چه مشکلی پیدا کرده؟