پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام دوستان عزیزم ..
خوبید ..
بین این دو تا مانیتور گیر کردم ..
چه کار کنم .. ؟؟
الان کنسول ندارم
ولی شما همه چیز رو در نظر بگیرید ..
هر چیزی که امکانش هست و وحود دارهدر نظر بگیرید و
بگید کدومو بخرم ..
دو تا دست دو سراغ دارم .. و دو تا 400 تومن
ممنونمقایسه کامپیوتر

من LG W2261VP داشتم خیلی خوبه چون هر 3 تا ورودی رو داره و کیفیت تصویرشم تو مدل های LCD جزو کیفیت خوب هستش
اون یکی مدل فقط DVI داره که براتون سخته ازش صدا بگیرید به نظر من همین LG W2261VP بگیر میتونی 3 تا دستگاه رو بهش وصل کنی (خیلی راحت با 1 کلیک بینشون سویچ کنی)

من LG W2261VP داشتم خیلی خوبه چون هر 3 تا ورودی رو داره و کیفیت تصویرشم تو مدل های LCD جزو کیفیت خوب هستش
اون یکی مدل فقط DVI داره که براتون سخته ازش صدا بگیرید به نظر من همین LG W2261VP بگیر میتونی 3 تا دستگاه رو بهش وصل کنی (خیلی راحت با 1 کلیک بینشون سویچ کنی)

یعنی اونو داشته باشم
وصل کنم به کیس صدا نداره .. ؟ داره دیگه ..؟
فقط تو کنسول صدا نداره که چه جوری باید بگیرم ..؟
حالا غیر از این بحث صدا کدوم بهتره بگیرم .. ؟
گفتم همه عاملا رو نگله کنید نه یه دونه
ممنووووووووووو ن

چجوری از مالتی من میتونم فایل و فولدر کپی کنم تو هارد کنسول ؟ اون کپی پیستش رو موندم :)

و یکی دیگه اینکه وقتی بعضی بازیها رو میخام اجرا کنم همون اول بازی هنگ میکنه و باید کنسول رو خاموش روشن کنم
مثلن w13 رو که میزنم اجرا شه صفحه اول که گوشه پائین سمت راست لوگوی کمپانی میاد ، هنگ میکنه
اینجوری بازی داره لود میشه یا هنگه ؟

نمیدونم جاش درسته یا نه . ولی خاهشن چن تا بازی دونفره واسه ps3 معرفی کنید . ریسینگ و مبارزه و هر بازی ای که دلچسب باشه :دی

عزیزان من فهمیدم مشکل دندونه دندونه بودن چیه!!اینه که رزولیشن 720P هست!
من چی کار میتونم کنم بازیم 1080P بشه؟یعنی موقع بازی رزولیشن اینو نوشنه:1280*720
تقریبا تو همه بازیها این طوره می خوام رزولیشن 1080P یعنی 1920*1080 بشه
بعد رو جعبه بازی بتمنم نوشته رزولیشن 1080 رو هم ساپورت می کنه.بعد هم بازیم اوریجیناله

عزیزان من فهمیدم مشکل دندونه دندونه بودن چیه!!اینه که رزولیشن 720P هست!
من چی کار میتونم کنم بازیم 1080P بشه؟یعنی موقع بازی رزولیشن اینو نوشنه:1280*720
تقریبا تو همه بازیها این طوره می خوام رزولیشن 1080P یعنی 1920*1080 بشه
بعد رو جعبه بازی بتمنم نوشته رزولیشن 1080 رو هم ساپورت می کنه.بعد هم بازیم اوریجیناله
شما پستای قبلی رو خوندی ؟!

سلام
دوستان من هنوز کارت psn نخریدم اما میخوام بخرم اما یک سوال دارم
من وقتی میرم تو استور تا آواتار هاشو ببینم فقط از بازی های انحصاریش آواتار داره مثل gt و un برا این که از آواتار بقیه بازی ها استفاده کنم مثل watch dogs باید چی کار کنم؟از کجا آواتار ها رو پیدا کنم؟

پیداش نمیکنه هر چقدر صبر میکنم
ببین همزمان دستو رو دکمه روی هنذفری بذار و اونجا هم شروع به سرچ کنه
راستی مدلش چیه شاید مدلش بهش نمیخوره
از کجا میشه فهمید Region کنسول چیه؟
(جعبش مال خود کنسول نیست که از رو جعبش نگاه کنم)
از دو راه میشه فهمید
یک اینه کهخ سریال پشت کنسول رو بدی تا بهتون بگیم چیه همون سریال که با رنگ درشت نوشته پشت کنسوله
دوم اینکه بری یه اکسپلور باز کنی همون اکسپلور پلی3 و ادرسشو ببین چه نوع کشوری زده همون کشور میشه ریجن کنسول شما

سلام
دوستان من هنوز کارت psn نخریدم اما میخوام بخرم اما یک سوال دارم
من وقتی میرم تو استور تا آواتار هاشو ببینم فقط از بازی های انحصاریش آواتار داره مثل gt و un برا این که از آواتار بقیه بازی ها استفاده کنم مثل watch dogs باید چی کار کنم؟از کجا آواتار ها رو پیدا کنم؟

با سرج کردن میشه پیدا کرد
البته نه بازیش جدید فکر نکنم الان بذاره
باید صبر کنید بازیش اول بیاد بعد اینو نوع اوتار و تم ازش بیاد

سلام دوستان...من میخواستم یه PS3 بخرم , ببخشید اپه جای اشتباهی میپرسم سوالمو
پولِدستگاه نو رو ندارم مثلا 2 تومن بدم نو برخم واسه همیشن میخوام دسته 2 بخرم فقط مشکلم سر این سری FAT ئه که از کجا بفهمم کدوم 90 نانومتری کدوم 65
بعد اگرم اینطوریه 90 نانومتری مشکلش چیه!؟
بعد دانگرید شده باشه خیلی بده!؟ نگیرم اصن!؟
یه بنده خدایی ام بود میگفت که دستگاهم اولش داشتم بازی رو اجرا میکردم پیغام اولُ YES زدم از کپی خوری در اومد , میشه باز کپی خورش کرد!؟
اصلا کدوم سریاشُ میشه کپی خور کرد , کدوماشُ نمیشه ...خرجش چقدره!؟

ببخشید سوالام زیاد , راستش اطلاعاتم راجع به PS3 خیلی پایینه...میترسمم بخرم چراغ زرد بده
هر راهنمایی دیگه ای اگر داشتید بگی ممنون میشم
بازم مرسی

سلام دوستان...من میخواستم یه PS3 بخرم , ببخشید اپه جای اشتباهی میپرسم سوالمو
پولِدستگاه نو رو ندارم مثلا 2 تومن بدم نو برخم واسه همیشن میخوام دسته 2 بخرم فقط مشکلم سر این سری FAT ئه که از کجا بفهمم کدوم 90 نانومتری کدوم 65
بعد اگرم اینطوریه 90 نانومتری مشکلش چیه!؟
بعد دانگرید شده باشه خیلی بده!؟ نگیرم اصن!؟
یه بنده خدایی ام بود میگفت که دستگاهم اولش داشتم بازی رو اجرا میکردم پیغام اولُ YES زدم از کپی خوری در اومد , میشه باز کپی خورش کرد!؟
اصلا کدوم سریاشُ میشه کپی خور کرد , کدوماشُ نمیشه ...خرجش چقدره!؟

ببخشید سوالام زیاد , راستش اطلاعاتم راجع به PS3 خیلی پایینه...میترسمم بخرم چراغ زرد بده
هر راهنمایی دیگه ای اگر داشتید بگی ممنون میشم
بازم مرسی

سلام
به هیچ عنوان خرید سری FAT رو توصیه نمیکنم ، هرجور شده بودجه رو افزایش بدین و Slim بگیرین
این دو تاپیک رو هم مطالعه کنید:
راهنمای جامع خرید PS3
راهنمای جامع استفاده از PS3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or