پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

داداش سیم رو وصل کردم و دکمه home رو زدم ولی باز وصل نشد .دسته از این مدلای قدیمیه که پشته دسته دکمه ریسیت نداره قبلا این دسته رو من همینجوری دکمه home رو فشار دادم وصل شده
دوست من تمامی دسته ها سوراخ ریز داره پشت دسته من حتی دو تا دسته دارم که مال 2007 هست و تا حالا داره کار میکنه
شما دستون صدردصد مشکل داره ببرش پیش تعمییر کار

چند رو پیش رفتم شمال ، دوستان بیکار بودن PS3 و Fifa رو هم انداختیم صندوق و راهی شدیم :d . یه چند روزی اونجا بودم و متوجه شدم که دسته مُنگل شده :d واسه خودش X و O و مثلث می زد ولی دستگاه مشکل نداشت ، الان که برگشتیم اعمال حیاتیه دستگاه ریخته بهم ، دستگاه رو که روشن می کنم دستگاه روشن میشه ولی دسته بهش وصل نمیشه ، هر وقت هدست رو Mute و Unmute می کنم دستگاه چند ثانیه فریز می کنه ، کلا هر چند ثانیه فریز می کنه یه بار هم روشن نشد کلاً .

اینم بگم اونجایی که بودم یه ارتفاع زیادی داره و همیش مِه بود به طوریکه پنجره رو بازی می کردی مِه میومد تو . کلاً هوای عجیب غریبی هم داره معمولاً گوشی های Smart هَنگ می کنن :d .

فکر کنم دستگاه نَم کشیده :d ، چه کنم :d ؟ یه مقدار گذاشتمش تو تراس آفتاب بخوره ، درست نشد :d .
اول بهت بگم خدا خفت کنه :(اخه این چه کاری بود با دستگاه کردی مرده حسابی چرا بردیش زیر افتاب بدتر خرابش کردی
ببرش پیش یه تعمییر کار هم نم دار شده و هم افتاب زده همه رو باهم روی دستگاه اوردی کلا شما خسته نباشی دوست من:|

سلام دوستان سوالم فوریه.لطفآ

یه ps3 تمیز خوب هست کپی خور 250 گیگ اسسلیم 1تومن برش دام خوبه

بعد بخوام بفروشم چند میره؟
ما اینجا نمیتوانیم قیمت کنسول به شما بدیم چون بن میشیم لطف کنی رعایت کنید مرسی

اول بهت بگم خدا خفت کنه :(اخه این چه کاری بود با دستگاه کردی مرده حسابی چرا بردیش زیر افتاب بدتر خرابش کردی
ببرش پیش یه تعمییر کار هم نم دار شده و هم افتاب زده همه رو باهم روی دستگاه اوردی کلا شما خسته نباشی دوست من:|

تو کویر لوت ولش نکردم که :d در حد یکی دو دقیقه گذاشتمش تو تراس . خیلی عجیبه ، فکر نکنم تا حالا هیچ PS3 ـی به این وضع دچار شده باشه ، فکر کنم مِه رفته توش درم نمی آد .

دوستان من یه مشکلی دارم بازی ها تو ps3 احساس می کنم بافت ها بی کیفیت هستش و خط ها صاف نیست و حرکت که می کنم خط های جزییان تکون می خوره ولی تو xbox همچین مشکلی ندارم اعصابم داره خورد می شه tv همlcd هست و 1080p هم ساپورت می کنه

تو کویر لوت ولش نکردم که :d در حد یکی دو دقیقه گذاشتمش تو تراس . خیلی عجیبه ، فکر نکنم تا حالا هیچ PS3 ـی به این وضع دچار شده باشه ، فکر کنم مِه رفته توش درم نمی آد .

اخه مرده حسابی باید به کنسول نهایت احترام رو نگه داری باهاش با مهربونی رفتار کنی والله:d:p
حالا ببرش تعمییر کار تا برات ردیفش که و دیگه روشنش نکن چون بدتر میشه هر چه زودتر ببریش برای خودت بهتر هست
بله درست شما اولین نفری هستی که دستگاهش دچار نم میشه

دوستان من یه مشکلی دارم بازی ها تو ps3 احساس می کنم بافت ها بی کیفیت هستش و خط ها صاف نیست و حرکت که می کنم خط های جزییان تکون می خوره ولی تو xbox همچین مشکلی ندارم اعصابم داره خورد می شه tv همlcd هست و 1080p هم ساپورت می کنه

از اساتید کسی نبود که جواب سوال منو بده ؟

سلام
سوالی داشتم.الان اگه ps3بخری ضرر کردی یا نه؟میخواستم ببینم بهتره به امید هک ps4 بشینم یا یه ps3 بخرم.
سلام
هنوز PS4 عرضه نشده ، تا عرضه بشه و هک بشه و قیمتش مناسب بشه خیلی طول میکشه
شما فعلا PS3 بخر و لذت ببر

سلام بر اساتید عزیز
دوستان من امروز ps3 رو زدم زیر بغلم !! بردم خونه برادرم تا بازی کنیم
ال سی دی سامسونگ داره یه دونه ورودی اچ دی ام آی هم بیشتر نداشت
توی منوهای ps3 هم صدا هم تصویر مشکلی نداشت ولی هر بازی که میگذاشتیم صداش در نمی اومد !!! کابلو عوض کردیم بازم نشد
تنظیمات تی وی رو دستکاری کردیم بازم نشد
به نظرتون مشکل چیه ؟؟
اگه ممکنه یکی مشکل ما رو حل کنه و خونواده ای رو از شوک !!! بیرون بیاره
ممنون:((

سلام بر اساتید عزیز
توی منوهای ps3 هم صدا هم تصویر مشکلی نداشت ولی هر بازی که میگذاشتیم صداش در نمی اومد !!! کابلو عوض کردیم بازم نشد
به نظرتون مشکل چیه ؟؟
برو تو تنظیمات بعد قسمت video فکر کنم بود{همونجایی که انتخاب میکنی خروجی روی اچ دی باشه یا سه فیش و...}بعد تنظیم رو بذار اتوماتیک آخرش finish که اومد نزن خط پایین برو صدا رو از اونجا تنظیم کن.نشد دستی برو توی تنظیمات صدا و روی دو کانال خروجی قرار بده.

سلام بر اساتید عزیز
به نظرتون مشکل چیه ؟؟

یعنی تو منوی XMB اگه آهنگ پخش میکردین صدا داشت؟ و فقط توی بازیها صدا نداشت؟
از قسمت Setting کنسول ، تنظیمات خروجی صدا رو بررسی کنید

سلام دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.
ممکنه کنسولی که چراغ زرد داده بعد از اینکه با سشوار صنعتی تعمیر شد دور فنش اوکی بشه و تا مدتی بعد از ده دقیقه یک ربع روی چهار نره؟

آخه من یه ps3 80 گیگ سری L که شصت و بنج نانومتری هستن گیر آوردم دستگاهش انصافا خیلی تمیزه طرف میگه دور فنش اصلا بالا نرفته. حتی تو بازی های سنگینی مثل the last of us و دور و بر دو و سه میچرخه و به هیچ وجه رو دور آخر نمیره. منتها دستگاه بلمبش باز شده و خودش گفته فقط برای دانگرید باز شده. من میخوام اینو بفهمم که واسه دانگرید بوده فقط یا نه. البته خودم حتما یه روز میرم از نزدیک تستش میکنم ولی خواستم نظر شما بزرگواران رو هم بدونم. اینم میدونم که کلا ریسکش بالاست اما چه کنم که جیبم خالیه و چاره ای ندارم. قیمت رو هم با دو تا دسته اصلی داده هفتصد البته جعبشم مال خودش نیست.
از نظراتتون بنده رو بهره مند بفرمایید لطفا...

سلام دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.
ممکنه کنسولی که چراغ زرد داده بعد از اینکه با سشوار صنعتی تعمیر شد دور فنش اوکی بشه و تا مدتی بعد از ده دقیقه یک ربع روی چهار نره؟

آخه من یه ps3 80 گیگ سری L که شصت و بنج نانومتری هستن گیر آوردم دستگاهش انصافا خیلی تمیزه طرف میگه دور فنش اصلا بالا نرفته. حتی تو بازی های سنگینی مثل the last of us و دور و بر دو و سه میچرخه و به هیچ وجه رو دور آخر نمیره. منتها دستگاه بلمبش باز شده و خودش گفته فقط برای دانگرید باز شده. من میخوام اینو بفهمم که واسه دانگرید بوده فقط یا نه. البته خودم حتما یه روز میرم از نزدیک تستش میکنم ولی خواستم نظر شما بزرگواران رو هم بدونم. اینم میدونم که کلا ریسکش بالاست اما چه کنم که جیبم خالیه و چاره ای ندارم. قیمت رو هم با دو تا دسته اصلی داده هفتصد البته جعبشم مال خودش نیست.
از نظراتتون بنده رو بهره مند بفرمایید لطفا...
اگر نظر من براتون مهم باشه ، من بهتون پیشنهاد میکنم بیخیالش بشید چون اعتمادی به کنسول فت نیست به خصوص سری اولی ها ! بنده یه 80گیگ داشتم YLOD شد !
یه کم بودجه تون رو بالا ببرید یه کنسول اسلیم بخرید که خیالتون راحت باشه ! چون اسلیم YLOD نداره اگر هم باز شده باشه مطمئنا واسه خاطره دانگرید باز شده !

اگر نظر من براتون مهم باشه ، من بهتون پیشنهاد میکنم بیخیالش بشید چون اعتمادی به کنسول فت نیست به خصوص سری اولی ها ! بنده یه 80گیگ داشتم YLOD شد !
یه کم بودجه تون رو بالا ببرید یه کنسول اسلیم بخرید که خیالتون راحت باشه ! چون اسلیم YLOD نداره اگر هم باز شده باشه مطمئنا واسه خاطره دانگرید باز شده !

اول از همه ممنون بابت باسختون. دوم اینکه نه دوست من از سری اولی ها نیست . بله حق با شماست فت های 80 گیگی سری اول نود نانومتری بودن و خیلی خطری ولی این از اون هایی هست که قبل از سری فت صدو شصت گیگ عرضه شدند و جز 65 نانومتری هاست. متاسفانه بودجم خیلی محدوده و یه ایکس باکس اسلیم 4 گیگه کلا که دنبال فروششم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or