پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

ديروز از فاصله 20 سانتيمتري دستم خورد زمين حالا نميدونم رواني شده چيش شده الكي بدون اينكه دكمه اي رو فشار بدم كار ميكنه!!!البته با يه ضربه به بغل دسته درست ميشه حالا چيكارش كنم بدون ضربه دسته درست بشه؟

احتمالا پلاستیک و آهنربای زیر دکمه ها تکون خورده و باعث میشه برای خودش کار کنه میخواید ببرید بازار یه دور باز و بستش کنن شاید درست بشه

راهی هست که الان که روی دستگاه من ورژن 4.31 هست بتونم 4.30 روش نصب کنم ( اپدیت رسمی خود سونی رو میگم) البتهه بدون دانگرید

آخرین ویرایش:
سلام دوستان!
یه چندتا سوال داشتم که گفتم بیام و با افراد مجرب اینجا در میون بزارم چون یه مقدار نگرانم کرده!
1-از اون موقع که دستگاه رو گرفتم(3سال پیش) هنوز تمیزش نکردم فکر کنم توش پر خاک شده به نظرتون برا تمیز کردنش چیکار کنم؟؟
2-بعد نمیدونم چرا هنگام بازی (انچارتد 2 و 3) دور فن میره بالا و صداش در میاد واسه این نگرانم کرده چون قبلا خیلی اینطور نبوده
3-دیسک بازی که تو دستگاس وقتی یه بازی اجرا میکنم و دیسک شروع به تاب خوردن میکنه یه صدای خر خر کوچیک مرطب میده نمیدونم برا چیه؟؟؟
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم!

سلام دوستان
چندتا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید. دستگاهم PS3 fat سفید 40 گیگ هستش.
تازگیا بعضی وقتا مثلا بعد از نیم ساعت بازی دور فنش میره روی دور سشوار !!! بعضی وقتا هم 3 ساعتم بازی کنم هیچ اتفاقی نمیوفته براش و نرمال کار میکنه. اینم بگم که دستگاه جایی هستش که هوا به خوبی جریان داره و با باز کردن پنجره جریان هوای خنک هم به دستگاه نزدیکه و اصولا خیلی هم زیاد بازی نمیکنم(عیالواری و این داستانا دیگه).
کارایی که تا حالا کردم :
همیشه وقتی از دستگاه استفاده نمیکنم روشو میپوشونم که گرد و خاک داخلش نره
با جارو برقی از هواکش هایی که داره گرد و خاک رو میگیرم هر از گاهی
هر دو سه ماه یکبار هم داخلش باد میگیرم که گرد و خاکش تخلیه بشه
چند وقت پیش بازش کردم و داخلش رو تمیز کردم . البته من انتظار داشتم خیلی خاک داشته باشه اما میشه گفت نسبتا تمیز بود . اما با این حال تا جایی که میتونستم تمیزش کردم و خمیر سیلیکون جدید زدم و بستمش.
اما همچنان همون مشکل رو داره ( بعضی وقتا داغ میکنه که سریع خاموشش میکنم ) اینم بگم که تا قبل از اینکه خودم بازش کنم دستگاه آکبند بود و هیچ تعمیری تاحالا روش انجام نشده و به قول معروف از صفر دست خودم بوده و خیلی با وسواس نگهداری شده.
حالا سوالایی که دارم :
میخوام خمیر سیلیکون مرغوب استفاده کنم . چه مارک و مدلی خوبه که بخرم ؟ و چه روشی برای زدن خمیر سیلیکون مناسبه ؟
با توجه به اینکه 4 پنج سالی از عمرش میگذره میخوام فنشو با فن 19 پره عوض کنم . از کجا میتونم فن 19 پره تهیه کنم ؟؟؟ (فن خودش 15 پره هستش )
آیا استفاده از این کول پد هایی که زیر Laptop استفاده میشه توی خنک کردنش تاثیر داره ؟ یعنی دستگاه رو بزارم روی کول پد ( با توجه به این که فن و هیت سینک و اون بند و بساطش تقریبا زیر دستگاه هستش و اون زیرش که دست بزنید گرما رو حس میکنید) اگه تاثیر داره چه مدل کول پد خوبه ؟ بعضیاشون 1 دونه فن داره بعضیا 2 تا یا 3تا . کدومش بهتره ؟
پیشاپیش ممنون از همگی

سلام دوستان!
یه چندتا سوال داشتم که گفتم بیام و با افراد مجرب اینجا در میون بزارم چون یه مقدار نگرانم کرده!
1-از اون موقع که دستگاه رو گرفتم(3سال پیش) هنوز تمیزش نکردم فکر کنم توش پر خاک شده به نظرتون برا تمیز کردنش چیکار کنم؟؟
2-بعد نمیدونم چرا هنگام بازی (انچارتد 2 و 3) دور فن میره بالا و صداش در میاد واسه این نگرانم کرده چون قبلا خیلی اینطور نبوده
3-دیسک بازی که تو دستگاس وقتی یه بازی اجرا میکنم و دیسک شروع به تاب خوردن میکنه یه صدای خر خر کوچیک مرطب میده نمیدونم برا چیه؟؟؟
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم!
1-میتونی ورودی ، خروجی هوا رو با جاروبرقی تمیز کنی (ساده ترین راه ولی تاثیر کمی داره) یا روش بهتر با Blower (دمنده) خیلی راحت هر چی گرد و خاک داخلش هستش رو بکشی بیرون اگر هم کنسول باز شه که چه بهتر !
2-طبیعیه وقتی درصد فعالیت GPU/CPUش بره بالا دور فن هم به همون نسبت میره بالا حالا اگه بیش از حد رفته باشه بالا دلیلش فعالیت فن تو دراز مدت و کلا نفوذ گرد و خاک به متعلقاتش بوده که با جاروبرقی میشه تا حدودی از سر و صداش کم کرد و در آخر بهترین حالتش تعویض فن هستش ! (اگه مشکل اساسی با صداش داری)
3-کنسول شما تو چه فاصله ای قرار گرفته ؟ ممکنه از حساسیت خود کاربر باشه ، صدای فعالیت HDD باشه (بدون دیسک هم میشه متوجه شد) یا خود درایو مشکل داشته باشه و... اگه زمان اجرای بازی از رو دیسک مشکلی مثل قفل کردن ، طولانی شدن مدت زمان لود و... نداری به نظر نمیاد مشکلی باشه !
سلام دوستان
چندتا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید. دستگاهم PS3 fat سفید 40 گیگ هستش.
تازگیا بعضی وقتا مثلا بعد از نیم ساعت بازی دور فنش میره روی دور سشوار !!! بعضی وقتا هم 3 ساعتم بازی کنم هیچ اتفاقی نمیوفته براش و نرمال کار میکنه. اینم بگم که دستگاه جایی هستش که هوا به خوبی جریان داره و با باز کردن پنجره جریان هوای خنک هم به دستگاه نزدیکه و اصولا خیلی هم زیاد بازی نمیکنم(عیالواری و این داستانا دیگه).
کارایی که تا حالا کردم :
همیشه وقتی از دستگاه استفاده نمیکنم روشو میپوشونم که گرد و خاک داخلش نره
با جارو برقی از هواکش هایی که داره گرد و خاک رو میگیرم هر از گاهی
هر دو سه ماه یکبار هم داخلش باد میگیرم که گرد و خاکش تخلیه بشه
چند وقت پیش بازش کردم و داخلش رو تمیز کردم . البته من انتظار داشتم خیلی خاک داشته باشه اما میشه گفت نسبتا تمیز بود . اما با این حال تا جایی که میتونستم تمیزش کردم و خمیر سیلیکون جدید زدم و بستمش.
اما همچنان همون مشکل رو داره ( بعضی وقتا داغ میکنه که سریع خاموشش میکنم ) اینم بگم که تا قبل از اینکه خودم بازش کنم دستگاه آکبند بود و هیچ تعمیری تاحالا روش انجام نشده و به قول معروف از صفر دست خودم بوده و خیلی با وسواس نگهداری شده.
حالا سوالایی که دارم :
میخوام خمیر سیلیکون مرغوب استفاده کنم . چه مارک و مدلی خوبه که بخرم ؟ و چه روشی برای زدن خمیر سیلیکون مناسبه ؟
با توجه به اینکه 4 پنج سالی از عمرش میگذره میخوام فنشو با فن 19 پره عوض کنم . از کجا میتونم فن 19 پره تهیه کنم ؟؟؟ (فن خودش 15 پره هستش )
آیا استفاده از این کول پد هایی که زیر Laptop استفاده میشه توی خنک کردنش تاثیر داره ؟ یعنی دستگاه رو بزارم روی کول پد ( با توجه به این که فن و هیت سینک و اون بند و بساطش تقریبا زیر دستگاه هستش و اون زیرش که دست بزنید گرما رو حس میکنید) اگه تاثیر داره چه مدل کول پد خوبه ؟ بعضیاشون 1 دونه فن داره بعضیا 2 تا یا 3تا . کدومش بهتره ؟
پیشاپیش ممنون از همگی
در مورد بخش اول شما هم مثل دوست بالایی همون توضیحاتی که دادم شامل وضعیت شما هم میشه !
برای خمیر اگه گیر بیاد Thermalright CF 2 , Tuniq TX-4 یا Deepcool Z5 پیشنهاد میشه ، خمیر قبلی باید از رو CPU و GPU کاملا پاک بشه (معمولا تو پک خمیر یه کارت میذارن اگر نبود شما دنبال یدونه از این کارتای تبلیغاتی با ضخامت و استحکام مناسب باش) و بعد اقدام به زدن خمیر جدید کنی !
برای فن هم تو بازار که بعید میدونم چیزی پیدا بشه ولی فک میکنم بری سراغ تعمیرکار کنسول شاید بتونی چیزی پیدا کنی !
Cool Pad برای لبتاب هم تاثیر خاصی نداره چه برسه به PS3 در نتیجه برای شما فقط نابود کردن پول هستش !

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.
من میخوام اینترنت پرسرعت بگیرم واسه آنلاین بازی کردن باPS3.
حالا سوالم اینه که باید باچه مشخصاتی بگیرم؟؟
من نهاینا ماهانه 16-17هزار تومن میتونم هزینه اینترنت بدم.واسه همین میخوام خوب راهنماییم کنید.
توی شهر کرمانشاه هستم...
ممنون

سلام دوستان.
من میخوام اینترنت پرسرعت بگیرم واسه آنلاین بازی کردن باPS3.
حالا سوالم اینه که باید باچه مشخصاتی بگیرم؟؟
من نهاینا ماهانه 16-17هزار تومن میتونم هزینه اینترنت بدم.واسه همین میخوام خوب راهنماییم کنید.
توی شهر کرمانشاه هستم...
ممنون

برای آنلاین زدن شما اینترنت سرعت بالا نیازی نداری بلکه باید پینگش خوب باشه
تو اون قیمت به نظرم بری از همین سرویس های مخابرات بگیری که نامحدود هستش و با سرعت 256 رو بگیری هم هزینش کم میشه هم برای دانلود سرعت قابل قبولی بهت میده هم برای آنلاین زدن بدون مشکل هستی

برای آنلاین زدن شما اینترنت سرعت بالا نیازی نداری بلکه باید پینگش خوب باشهتو اون قیمت به نظرم بری از همین سرویس های مخابرات بگیری که نامحدود هستش و با سرعت 256 رو بگیری هم هزینش کم میشه هم برای دانلود سرعت قابل قبولی بهت میده هم برای آنلاین زدن بدون مشکل هستی
ممنون.اگه مثلا یک ساعت فیفا آنلاین بازی کرد چه مقدار از حجم اینترنت مصرف میشه؟؟؟

برای آنلاین زدن شما اینترنت سرعت بالا نیازی نداری بلکه باید پینگش خوب باشه
تو اون قیمت به نظرم بری از همین سرویس های مخابرات بگیری که نامحدود هستش و با سرعت 256 رو بگیری هم هزینش کم میشه هم برای دانلود سرعت قابل قبولی بهت میده هم برای آنلاین زدن بدون مشکل هستی

دوست عزیز چه پینگی میخواد ؟
من 128 نا محدود دارم اما 60 تا اینت دانلود میکنه اپلودشم 50 باید باشه
خواستی تست بزارم چک کن

سلام دوستان به من آماتور هم یه مقدار اطلاعات بدین. من حدود 3 سال و نیم Xbox داشتم و جدیدا واسه تنوع گفتم عوضش کنم(هرچند که جدیدا هم یه سری دردسرها داشت مثه خریدن دیسکی که با روش برنر مکس رایت شده و ...) خلاصه تصمیم گرفتم PS3 بگیرم. امشب رفتم بازار پیش یکی از این مغازه دارهایی که چند ساله مشتریشم. گفت چون چند ساله مشتریم هستی یه PS3 کپی خور دارم مدل Fat 80 gig خیلی خیلی تمیز. به تو میدم 800 تومن. و گفت که می خواستم این PS3 رو به عنوان نو بفروشم! (روشم برچسب قیمت زده بود 1 میلیون و 200 هزار) ولی چون تویی بهت میدمش 800 تومن. گفت Xbox ات رو بده 200 بده روش اینو بت بدم. (Xbox من مدل آرکید هستش با مادربورد جاسپر). خلاصه موندم چی بهش بگم. بش گفتم اجازه بدین تا فردا فک کنم. اونم گفت زود بجم که تا عید قیمتا میرن بالا.
حالا به نظر شما چیکار کنم؟ الان PS3 Fat 80 گیگ چنده؟ به نظرتون خوب داره بهم قیمت میده؟ یعنی Xbox ام رو بهش بدم با 200 تومن این PS3 رو بگیرم؟؟

ممنون.اگه مثلا یک ساعت فیفا آنلاین بازی کرد چه مقدار از حجم اینترنت مصرف میشه؟؟؟

والا من فیفا تست نکردم ولی میدونم کمه اما رزیدنت اویل و BF3 و کال آو تا دلت بخواد بازی کردم بیشترینش اویل 5 بود که تو 10 ساعتی که آنلاین زدم نزدیک 200 مگ کم کرد
دوست عزیز چه پینگی میخواد ؟
من 128 نا محدود دارم اما 60 تا اینت دانلود میکنه اپلودشم 50 باید باشه
خواستی تست بزارم چک کن

کلا برای آنلاین زدن پینگتون زیر 300 باشه خوبه بین 300 تا 500 باشه بد نیست و بالای 500 باشه باید به فکر بیوفتید برای تعویض سرویستون یا تماس بگیرید پینگو بهتر کنن
کلا تو ایران از ساعت 11 12 ظهر تا 8-9 شب پینگ ها بالاس به غیر از این ساعت ها پینگ خوب میشه و پایین میاد
سرعت آپلود و دانلود توی پینگ تاثیری نداره خودم 4 مگ داشتم سرعت دانلودمم تا 900 میرفت ولی پینگم زیر 1000 نمیومد که اصلا به درد بازی نمیخورد
سلام دوستان به من آماتور هم یه مقدار اطلاعات بدین. من حدود 3 سال و نیم Xbox داشتم و جدیدا واسه تنوع گفتم عوضش کنم(هرچند که جدیدا هم یه سری دردسرها داشت مثه خریدن دیسکی که با روش برنر مکس رایت شده و ...) خلاصه تصمیم گرفتم PS3 بگیرم. امشب رفتم بازار پیش یکی از این مغازه دارهایی که چند ساله مشتریشم. گفت چون چند ساله مشتریم هستی یه PS3 کپی خور دارم مدل Fat 80 gig خیلی خیلی تمیز. به تو میدم 800 تومن. و گفت که می خواستم این PS3 رو به عنوان نو بفروشم! (روشم برچسب قیمت زده بود 1 میلیون و 200 هزار) ولی چون تویی بهت میدمش 800 تومن. گفت Xbox ات رو بده 200 بده روش اینو بت بدم. (Xbox من مدل آرکید هستش با مادربورد جاسپر). خلاصه موندم چی بهش بگم. بش گفتم اجازه بدین تا فردا فک کنم. اونم گفت زود بجم که تا عید قیمتا میرن بالا.
حالا به نظر شما چیکار کنم؟ الان PS3 Fat 80 گیگ چنده؟ به نظرتون خوب داره بهم قیمت میده؟ یعنی Xbox ام رو بهش بدم با 200 تومن این PS3 رو بگیرم؟؟
فت اصلا نگیرید
میخواد از طلا باشه ولی نگیرید

فت اصلا نگیرید
میخواد از طلا باشه ولی نگیرید
به چه دلیل؟ یعنی حتما خراب میشه؟ خب شاید نشد! خب PS3 اسلیم با ظرفیت کم هست؟ کمترین حافظه PS3 اسلیم چند گیگه؟ و قیمت نوش چنده؟
یه سوال دیگه هم دارم اینکه آیا میشه بازی های PS3 رو دانلود کرد و راحت ریخت رو هارو PS3 و بازی کرد؟ یا مثه Xbox دردسر داره؟ چون واسه Xbox باید رایتر مخصوص داشته باشی و فریمور رایترت رو تغییر بدی تا بتونی به صورت "برنر مکس" رایت کنی و باید DVD9 بخری و ممکنه بعضی DVD هات بسوزن و ... حالا می خوام بدونم که PS3 این بساط رو نداره و فقط بازی رو دانلود می کنی و راخت با فلش مموری میریزی رو هارد PS3؟ به همین راحتی؟ اگه اینطور باشه که حتما PS3 میگیرم دیگه. حتما این سوالم رو دقیق جواب بدین. ممنون :)

آخرین ویرایش:
به چه دلیل؟ یعنی حتما خراب میشه؟ خب شاید نشد! خب PS3 اسلیم با ظرفیت کم هست؟ کمترین حافظه PS3 اسلیم چند گیگه؟ و قیمت نوش چنده؟
یه سوال دیگه هم دارم اینکه آیا میشه بازی های PS3 رو دانلود کرد و راحت ریخت رو هارو PS3 و بازی کرد؟ یا مثه Xbox دردسر داره؟ چون واسه Xbox باید رایتر مخصوص داشته باشی و فریمور رایترت رو تغییر بدی تا بتونی به صورت "برنر مکس" رایت کنی و باید DVD9 بخری و ممکنه بعضی DVD هات بسوزن و ... حالا می خوام بدونم که PS3 این بساط رو نداره و فقط بازی رو دانلود می کنی و راخت با فلش مموری میریزی رو هارد PS3؟ به همین راحتی؟ اگه اینطور باشه که حتما PS3 میگیرم دیگه. حتما این سوالم رو دقیق جواب بدین. ممنون :)

به این دلیل که سری فت تاریخ گذشته هستن و هرچی تو بازار هست ریفره اگه ریفر هم نباشه که اصلا نو نیست و دسته دومه
برای دانلود و اجراشون میره تو مقوله هک و کپیخور که تو pm بهتون توضیح میدم اینجا جاش نیست

1-
3-کنسول شما تو چه فاصله ای قرار گرفته ؟ ممکنه از حساسیت خود کاربر باشه ، صدای فعالیت HDD باشه (بدون دیسک هم میشه متوجه شد) یا خود درایو مشکل داشته باشه و... اگه زمان اجرای بازی از رو دیسک مشکلی مثل قفل کردن ، طولانی شدن مدت زمان لود و... نداری به نظر نمیاد مشکلی باشه !
من با فاصله ای حدود یک تا یک و نیم متر از کنسول میشینم!
در مورد زمان لود شدن هم یه مقدار نگرانم کرده انچارتد 2 که دیسک اورجینالش رو دارم لود اخری که دیگه میخواد وارد بازی بشه 50 تا 60 ثانیه طول میکشه ولی انچارتد3 رو کپی بازی میکنم و لودش 120 تا 130 ثانیه طول میکشه!
یه مورد دیگه هم هست که نمیدونم چرا تو انچارتد 2و3 تکسچر ها دیر لود میشن؟؟(مخصوصا شماره 3 که به صورت کپی بازیش میکنم)
نمیدونم مشکل از کنسولمه یا از خوده بازی!
خیلی ممنون به خاطر راهنماییتون!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or