پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

اگر بازش نکنی بهتر با سشوار میشه توش بزنی یکمی خاک بیاد بیرون
نه عزیز ربطی به ابدیت نداره به هیچ عنوان

ممنون دوست عزیز

---------- نوشته در 09:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:17 PM ارسال شده بود ----------

سشوار خوبه ولی رو باد سردش بزار که صدمه نزنه
با جاروبرقی هم رو درجه زیاد میتونی خاکشو بکشی بیرون
زیاد حساس نباش اسلیم طوریش نمیشه

ممنون
بجای سشوار از جاروبرق به صورت برعکس استفاده میکنم :D که بادو بده توش
ولی باد بگیرم بد تر خاک نمیزه توش؟
حساس نیستن از اون موقع که گرفتم تمیزش نکردم :D
دستگاه هم توی دکور هستش اما موقع بازی در دکور باز میکنم

دستتون درد نكنه رفقا
ولي دوستان يه كمي توي دادن مشاوره محتاط تر باشيد يه سري زياد بلد نيستند حتي همون كارهاي ساده رو بعد امكان داره بلايي سر دستگاه بيارن !

بعد از اون براي تميز كردن خاك از داخل دستگاه از سشوار و جارو برقي استفاده نكنيد !!!
خطر داره فايده اي هم نداره ! خطرش به اينه كه امكان داره به دستگاه شوك وارد بشه فايده اش هم اينه كه اصولا" گرد و غبار امكان داره الكتريسيته اي باشن و چسبيده باشن به اون نقاط و فقط با باز كردن يا مكش خيلي قوي بشه كشيدشون بيرون

تا جايي كه من يادمه و يكي از دوستام بهم گفته بود براي تميز كردن داخل دستگاه و VENT ها و فن ها از گرد و غبار بايد 25-30 ثانيه دكمه اجكت رو نگه داشت بعد خود به خود فن ها 15 ثانيه (فكر كنم) با دوربالا كار مي كنند و گردها رو بيرون ميدن
من خودم تا حالا امتحان نكردم و گرد هاي VENT ( همون سوراخهاي بيرون دهنده هوا چي بگم ؟:d) رو با فوت كردن قوي توسط خودم پاك كردم :d

ممنون دوست عزیز

---------- نوشته در 09:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:17 PM ارسال شده بود ----------

ممنون
بجای سشوار از جاروبرق به صورت برعکس استفاده میکنم :D که بادو بده توش
ولی باد بگیرم بد تر خاک نمیزه توش؟
حساس نیستن از اون موقع که گرفتم تمیزش نکردم :D
دستگاه هم توی دکور هستش اما موقع بازی در دکور باز میکنم
باد هرچقدر قوی باشه بهتره و صدمه ای هم به دستگاه وارد نمیکنه
سلام دوستان.
ببخشید امکان داره پی اس ۳ بطوز آک تو جعبش ۲ تا دسته داشته باشه؟؟؟؟
به طور آک توش 1 دسته هستش اگه لیمیتد و یا نسخه مخصوص باشه توش 2 تا دسته پیدا میشه
دستتون درد نكنه رفقا
ولي دوستان يه كمي توي دادن مشاوره محتاط تر باشيد يه سري زياد بلد نيستند حتي همون كارهاي ساده رو بعد امكان داره بلايي سر دستگاه بيارن !

بعد از اون براي تميز كردن خاك از داخل دستگاه از سشوار و جارو برقي استفاده نكنيد !!!
خطر داره فايده اي هم نداره ! خطرش به اينه كه امكان داره به دستگاه شوك وارد بشه فايده اش هم اينه كه اصولا" گرد و غبار امكان داره الكتريسيته اي باشن و چسبيده باشن به اون نقاط و فقط با باز كردن يا مكش خيلي قوي بشه كشيدشون بيرون

تا جايي كه من يادمه و يكي از دوستام بهم گفته بود براي تميز كردن داخل دستگاه و VENT ها و فن ها از گرد و غبار بايد 25-30 ثانيه دكمه اجكت رو نگه داشت بعد خود به خود فن ها 15 ثانيه (فكر كنم) با دوربالا كار مي كنند و گردها رو بيرون ميدن
من خودم تا حالا امتحان نكردم و گرد هاي VENT ( همون سوراخهاي بيرون دهنده هوا چي بگم ؟:d) رو با فوت كردن قوي توسط خودم پاك كردم :d
بهترین وسیله برای تمیز کردن داخل کنسول ها تون (ps3 یا xbox یا کامپیوتر) بلوور هستش که با فشار زیاد باد رو تو کنسول وارد میکنه و هرچی گرد و خاک هست از منافظش میده بیرون اگه نمیدونی بلوور چیه عکسشو اینجا میزارم ببینید و برید تهیه کنید چون خیلی به دردتون میخوره از گرد و خاک گرفتن تا جور کردن زغال منقل برای کباب پختن :d
http://image.made-in-china.com/2f0j...ped-4014-Electric-Portable-Blower-SH4014-.jpg
نشد عکسو بزارم لینکش هست ببینید

با سلام به همه دوستان من میخوام یه دستگاه ps3 اسلیم از دست بخرم از کجا بفهمم این دستگاه تعمیر نشده و مشکل خاصی نداره؟؟
تو خرید باید به چه چیزهایی توجه کنم؟

سلام
این تاپیک ها را مطالعه کنید:
راهنمای جامع خرید PS3
راهنمای جامع استفاده از PS3

با تشکر مطالبو خوندم و مفید واقع شد یه سوال داشتم من اگه دستگاه رو به شرط یه روز تست بگیرم خوبه باهاش بازی کنم خودم میفهمم گیر داره یا نه
در ضمن دستگاه اسلیم هست و ریفیر نیست

من یه مشکلی برای دسته ps3 م پیش اومده
بعضی مواقع L1 و مربع و طرفین(بالا .پایین .چپ .راست ) بدون اینکه من کاری کنم برای خودشون عمل میکنن
مثلا وسط بازی فوتبال یکدفعه سانت میکنه.....با اینکه من دکمه رو فشار ندادم
مشکل از کجاست؟

سلام من یک سوال داشتم ؟ من پی اس 3 دارم اما هر چی دکمه ی روشن شدنش رو میزنم سریع خاموش میشه و چشمک قرمز میزنه . بعضی وقت ها روشن میشد اما الان دیگه نمیشه. دستگاه اسلیمه دانگریدی هم نیست .لطفا پاسخ دهید.

---------- نوشته در 07:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:44 PM ارسال شده بود ----------

جویستیک هارو توی منوی اصلی بازی فشار بده و همون در حالت فشار اونارو تکون بده. اگر بازم این طوری شد به من بگو

باد هرچقدر قوی باشه بهتره و صدمه ای هم به دستگاه وارد نمیکنه

به طور آک توش 1 دسته هستش اگه لیمیتد و یا نسخه مخصوص باشه توش 2 تا دسته پیدا میشه

بهترین وسیله برای تمیز کردن داخل کنسول ها تون (ps3 یا xbox یا کامپیوتر) بلوور هستش که با فشار زیاد باد رو تو کنسول وارد میکنه و هرچی گرد و خاک هست از منافظش میده بیرون اگه نمیدونی بلوور چیه عکسشو اینجا میزارم ببینید و برید تهیه کنید چون خیلی به دردتون میخوره از گرد و خاک گرفتن تا جور کردن زغال منقل برای کباب پختن :d
http://image.made-in-china.com/2f0j...ped-4014-Electric-Portable-Blower-SH4014-.jpg
نشد عکسو بزارم لینکش هست ببینید
منظورم این بود فقط پشتش بازه اگه از اونجا باد بدیم از کجا خارج بشه :D

این بلوورچیزه باحالیه -قیمتش چنده؟
من از جاروبرقی این کارو میکشم :D

با تشکر مطالبو خوندم و مفید واقع شد یه سوال داشتم من اگه دستگاه رو به شرط یه روز تست بگیرم خوبه باهاش بازی کنم خودم میفهمم گیر داره یا نه
در ضمن دستگاه اسلیم هست و ریفیر نیست

یه بازی بزار توش باهاش کار کن اگه ایرادی داشته باشه خودشو نشون میده
من یه مشکلی برای دسته ps3 م پیش اومده
بعضی مواقع L1 و مربع و طرفین(بالا .پایین .چپ .راست ) بدون اینکه من کاری کنم برای خودشون عمل میکنن
مثلا وسط بازی فوتبال یکدفعه سانت میکنه.....با اینکه من دکمه رو فشار ندادم
مشکل از کجاست؟

مشکل اینه که دسته شما دیگه آخرای عمرشه و قاطی کرده درست بشو هست ولی تضمینی توش نیست که باز اینطوری نشه به نظرم اگه بودجشو دارید عوض کند اگه ندارید بدید برای تعمیر
سلام من یک سوال داشتم ؟ من پی اس 3 دارم اما هر چی دکمه ی روشن شدنش رو میزنم سریع خاموش میشه و چشمک قرمز میزنه . بعضی وقت ها روشن میشد اما الان دیگه نمیشه. دستگاه اسلیمه دانگریدی هم نیست .لطفا پاسخ دهید.

---------- نوشته در 07:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:44 PM ارسال شده بود ----------

جویستیک هارو توی منوی اصلی بازی فشار بده و همون در حالت فشار اونارو تکون بده. اگر بازم این طوری شد به من بگو
دستگاه شما overheat شده و خمیر سیلیکون روی چیپ cpu و چیپ gpu سوخته باید باز بشه و خمیرش تعویض بشه تا درست بشه باز کردنش هم کار خودتون نیست بدید براتون باز کنن و عوض کنن خمیر رو
منظورم این بود فقط پشتش بازه اگه از اونجا باد بدیم از کجا خارج بشه :D

این بلوورچیزه باحالیه -قیمتش چنده؟
من از جاروبرقی این کارو میکشم :D
اسلیم از زیر دکه های روشن خاموش و ejectهوا میکشه شما از پشت بگیر از یه سمت خاک میاد بیرون
قیمتش از 80 تومن شروع میشه به بالا میره (مدل های بیخود هم داره که جز دردسر براتون چیز دیگه ای نداره توصیم اینه که خوبشو تهیه کنید چون دستگاه عمری ای هستش)

ديروز از فاصله 20 سانتيمتري دستم خورد زمين حالا نميدونم رواني شده چيش شده الكي بدون اينكه دكمه اي رو فشار بدم كار ميكنه!!!البته با يه ضربه به بغل دسته درست ميشه حالا چيكارش كنم بدون ضربه دسته درست بشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or