پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

داداش صداش اونقتد هم زیاد نیست...بعد از یهساعت که بازی می کنم یه دفعه فنش صدا میده یه ربع ساعت بعدش دوباره صداش کم میشه.
مال شما اینطوری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم یه ps3 fat40 گیگ دارم وقتی ۱ونیم ساعت باهاش بازی کردم گوشم رو که بچسبونم جایی که فن هست یه صداهایی میشنوم!!شما باید این کار ها رو بکنین درضمن بعد از اینکه باهاش بازیتون رو کردی(حداکسر ۱ونیم ساعت)بعد از نیم ساعت که کنسولتون خنک شد باید یه پارچه بندازین رو کنسولتون(به قول اقا حامد بقچش کنین!)شما دستگاهتون ریفره?-چندساله دارین دستگاهتون رو?-از کی فنش اینطوری صدا میده و اینکه هکین...ولی کلا چون کنسولتون fat هست باید خیلی مراقب باشین........

---------- نوشته در 01:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:04 AM ارسال شده بود ----------

دوستان خودم هم یه سوال دارم...کلا امکان داره ps3 fat چراغ زرد نگیره?????

سلام به همگی!
اول اینکه بنده تازه کنسول رو خریدم برای یکسری بازی انحصاری!
اینو گفتم که بفهمید کاملا نوب هستم! (فهمیدید؟! :d)
من چطوری میتونم بازی هارو از روی کامپیوتر یا هارد اکسترنال بریزم روی دستگاهم؟
چه برنامه هایی لازم دارم؟
طریقه نصب؟
دستگاهم هم کپی شده 3.55 هست! (فرمور 3.15 هست امروز میخوام CFW بریزم!)

ببخشید سوالامو اینجوری مطرح کردم والا یه کم سخته از 1045 صفحه جوابشونو پیدا کنم!

سلام به همگی!
اول اینکه بنده تازه کنسول رو خریدم برای یکسری بازی انحصاری!
اینو گفتم که بفهمید کاملا نوب هستم! (فهمیدید؟! :d)
من چطوری میتونم بازی هارو از روی کامپیوتر یا هارد اکسترنال بریزم روی دستگاهم؟
چه برنامه هایی لازم دارم؟
طریقه نصب؟
دستگاهم هم کپی شده 3.55 هست! (فرمور 3.15 هست امروز میخوام CFW بریزم!)

ببخشید سوالامو اینجوری مطرح کردم والا یه کم سخته از 1045 صفحه جوابشونو پیدا کنم!

دوست عزیز به عنوان تاپیک توجه کنید
سئوالتون مربوط به این تاپیک نمیشه

باید برید به این تاپیک : سوالات و مشکلات درباره کپی خور کردن PlayStation 3

آخرین ویرایش:
دوست عزیز به عنوان تاپیک توجه کنید
سئوالتون مربوط به این تاپیک نمیشه

باید برید به این تاپیک : سوالات و مشکلات درباره کپی خور کردن PlayStation 3
خوب من مشکلی درباره کپی خور کردن ندارم!
من طریقه کپی ایمیج ها از روی اکسترنال و پی سی روی هارد پلی استیشن رو میخوام!
چه برنامه هایی لازمه و همین!

خوب من مشکلی درباره کپی خور کردن ندارم!
من طریقه کپی ایمیج ها از روی اکسترنال و پی سی روی هارد پلی استیشن رو میخوام!
چه برنامه هایی لازمه و همین!
خوب شما باید سئوالاتتون رو هم اونجا بپرسید...
اینجا فقط مربوط به کنسولهایی هست که کپی خور نشدن و اورجینال هستن...

من خودم یه ps3 fat40 گیگ دارم وقتی ۱ونیم ساعت باهاش بازی کردم گوشم رو که بچسبونم جایی که فن هست یه صداهایی میشنوم!!شما باید این کار ها رو بکنین درضمن بعد از اینکه باهاش بازیتون رو کردی(حداکسر ۱ونیم ساعت)بعد از نیم ساعت که کنسولتون خنک شد باید یه پارچه بندازین رو کنسولتون(به قول اقا حامد بقچش کنین!)شما دستگاهتون ریفره?-چندساله دارین دستگاهتون رو?-از کی فنش اینطوری صدا میده و اینکه هکین...ولی کلا چون کنسولتون fat هست باید خیلی مراقب باشین........

---------- نوشته در 01:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:04 AM ارسال شده بود ----------

دوستان خودم هم یه سوال دارم...کلا امکان داره ps3 fat چراغ زرد نگیره?????

کلا امکان داره هیچ مشکلی براش پیش نیاد و تا آخرش خوب کار کنه اونایی که چراغ زرد میگیرن کلا 2 تا بلا سرشون میارن که اینجوری میشه
1 اینکه از بدو تولد مشکل داره و طرف خبر نداره کنسولش ایراد داره و میزنه میترکونش
2 اینکه اینقدر فشار میاره به کنسول و تو شرایط بد نگهش میداره کنسول بیچاره پدرش در میاد
کلا این 2 روش هستش که باعث خرابی 90% فت ها میشه وگرنه شما زیرش فن بزار درست هم استفاده کن تا ابد سالم میمونه
خود من بی احتیاطی کردم و دانلود های سنگین تو اوج تابستون گزاشتم با کنسول بگیره، نتیجش چراغ زرد نشد ولی لبه تیغی شدش و مجبور شدم بدمش بره و اسلیم بگیرم
راستی یه فن لپتاپی depp cool هستش
داداش صداش اونقتد هم زیاد نیست...بعد از یهساعت که بازی می کنم یه دفعه فنش صدا میده یه ربع ساعت بعدش دوباره صداش کم میشه.
مال شما اینطوری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب اگه تو شرایط سنگین اینجوری میشه بعد آروم میشه خیلی جای نگرانی نیستش فقط کارت تموم میشه خنک که شد یا پارچه بنداز روش

دوستان یه سوال داشتم PS3 رو جایی گذاشتم که کنار دستگاه 2 طرف فاصله زیاده نداره از میز
منظورم رفت و امد هوا ولی پشت دستگاه بازه کاملا ، حالا می خوام بدونم مشکلی پیش نمیاد برای دستگاه؟

آقا من چند وقته گیر این هستم که روی هاردم فضای اضافه اشغال شده ( حدود 14 گیگ )

دستگاهم 120 گیگ اسلیم هست .

همین الان که کامل هارد رو با Format Ultility خودش فرمت کردم نتیجه این شد :

67140417016297777627.jpg

این در حالی هست که کوچکترین فایلی هم روش نریختم ....

یعنی از هارد 120 گیگ من فقط 97 گیگ قابل استفاده هست

( البت کپی خور هم هستا ولی به این قضیه بعید میدونم ربط داشته باشه ......)

آقا من چند وقته گیر این هستم که روی هاردم فضای اضافه اشغال شده ( حدود 14 گیگ )

دستگاهم 120 گیگ اسلیم هست .

همین الان که کامل هارد رو با Format Ultility خودش فرمت کردم نتیجه این شد :

این در حالی هست که کوچکترین فایلی هم روش نریختم ....

یعنی از هارد 120 گیگ من فقط 97 گیگ قابل استفاده هست

( البت کپی خور هم هستا ولی به این قضیه بعید میدونم ربط داشته باشه ......)

اکثر فضای خالی بابت نصب سبستم عامل و برنامه ها گرفته میشه
کلا هارد هایی که برای کنسول استفاده میشن اسما اون ظرفیتی هستن که گفته میشن و کلا یه مقداری کمتر هستن

خب عزيز از كسي كه خريدي سوال ميكردي كه من جچوري بايد انتقالشون بدم؟ممكنه رجين ها هم فرق بكنه اينم در نظر بگير
چيزي هم كه به ذهن من ميرسه اينه كه بريزيشون رو يه فلش بعد بزني به PS3 ببيني ميشناسه شون و كپي شون ميكنه يا نه

پرسیدم.یه لینک دادن ولی من سر در نیاوردم.:| حالا یکی کمک کنه.ریجن هاشون یکیه.مشکلی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or