سلام.درود به همگی!
یه سوال. هارد اکسترنال می خواستم وصل کنم به PS3 ، می خوام ببینم باید چه فرمتی داشته باشه؟
هارد داخلی 80 گیگ بیشتر نیست! تویه همین 24 ساعت اخیر پر شد با چندتا بازی که دانلود کردم!سلام.
فرمتش باید Fat32 باشه اما برای چی میخوای هارد رو وصل کنی؟
هارد داخلی 80 گیگ بیشتر نیست! تویه همین 24 ساعت اخیر پر شد با چندتا بازی که دانلود کردم!
مگه نمیشه روی هارد اکسترنال بازی دانلود یا نصب کرد؟!
یکی از دوستای من که تو کار خدمات کامپیوتری داره از اینا داره که خیلی خیلی باحاله ... یه بار ازش گرفتم و چنان داخل کیس رو تمیز کرد که فکمان چسبید روی زمین ...
الان میخواستم بدونم با این دستگاه کنسول رو تمیز کنی مشکلی نداره؟! یعنی برا کنسول مشکلی که پیش نمیاد؟!
فقط بگید چطوری تمیزش کنم؟ از همون سوراخ هایی که بالا و پشت دستگاه وجود داره؟!
ممنون ...
هارد داخلی 80 گیگ بیشتر نیست! تویه همین 24 ساعت اخیر پر شد با چندتا بازی که دانلود کردم!
نه به اون صورتی که فکر میکنی.هارد داخلی 80 گیگ بیشتر نیست! تویه همین 24 ساعت اخیر پر شد با چندتا بازی که دانلود کردم!
دوست عزیز سوالشون کاملا به مسائل غیر کپی مربوط هست.هر سوال و مطلبی به غیر از مسائل کپی خور *پست اول تاپیک خوانده شود*
آقا یه سوال کسی به این مورد برخورده؟
ps3 مدل فت 80 دارم چند وقت پیش در حال بازی یهو بوق زد خاموش شد . دوباره اگر روشنش میکردم بدونه اینکه صدای فن بره بالا بعد از حدودا یک دقیقه دوباره خاموش میشد , چون خودم تو کاره تعمیر سخت افزاره موبایلم بازش کردم CPU و GPG رو با تجربه ای که دارم هیت کشی کردم .. حالا اینبار که دستگاه رو روشن میکنم قضیه متفاوت شده روشن میشه بعد دوره فن مرحله به مرحله تند میشه بعد یه اخطار رو صفحه نمایش میده که PS3 به علت گرمای زیاد خاموش میشه و خاموش شد دست زدم به هیت سینک دیدم زیاد گرم نشده نظرم رفت روی خمیر سیلیکون که دیگه کاراییش رو از دست داده دوباره بازش کردم یکم خمیر از دور و بر هیت سینگ برداشتم مالیدم روی چیپست ها دوباره بستمش روشن کردم ایندفعه خاموش نشد ولی فن روی دوره تند کار میکنه صداش وحشت ناکه بنظرتون اگه کلا خمیرسیلسکون رو رفرش کنم مشکل حل میشه؟
دوست عزیز من از روی تجربه میگم فکر کنم کتسول شما چراغ زرد شده و .....بله به احتمال 99درصد اگه خمیر سیلیکون رو عوض کنین درست بشه ولی حدود ۱ماه دیگه دوباره اینطوری میشه که شما هم دوباره باید خمیر سیلیکون عوض کنین.
یکی از دوستای من که تو کار خدمات کامپیوتری داره از اینا داره که خیلی خیلی باحاله ... یه بار ازش گرفتم و چنان داخل کیس رو تمیز کرد که فکمان چسبید روی زمین ...
الان میخواستم بدونم با این دستگاه کنسول رو تمیز کنی مشکلی نداره؟! یعنی برا کنسول مشکلی که پیش نمیاد؟!
فقط بگید چطوری تمیزش کنم؟ از همون سوراخ هایی که بالا و پشت دستگاه وجود داره؟!
ممنون ...
فن کنسول من از بدو تولد صدای زیادی میده اشگال نداره؟؟؟
2ساله دارمش فته
شما کنسولو با دکمه روش روشن کن بعد دستتو نگه دار بوق دوم رو بزنه و تصویر ریست میشه و تنظیماتو از نو انجام میدینمن هر کار ی میکنم نمیتونم باhdmiبازی کنم.
صداش میاد تصویرش نمیاد.تلویزیونمون هم ال جی هستش.
چه کاز کنم به نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا یه سوال کسی به این مورد برخورده؟
ps3 مدل فت 80 دارم چند وقت پیش در حال بازی یهو بوق زد خاموش شد . دوباره اگر روشنش میکردم بدونه اینکه صدای فن بره بالا بعد از حدودا یک دقیقه دوباره خاموش میشد , چون خودم تو کاره تعمیر سخت افزاره موبایلم بازش کردم CPU و GPG رو با تجربه ای که دارم هیت کشی کردم .. حالا اینبار که دستگاه رو روشن میکنم قضیه متفاوت شده روشن میشه بعد دوره فن مرحله به مرحله تند میشه بعد یه اخطار رو صفحه نمایش میده که PS3 به علت گرمای زیاد خاموش میشه و خاموش شد دست زدم به هیت سینک دیدم زیاد گرم نشده نظرم رفت روی خمیر سیلیکون که دیگه کاراییش رو از دست داده دوباره بازش کردم یکم خمیر از دور و بر هیت سینگ برداشتم مالیدم روی چیپست ها دوباره بستمش روشن کردم ایندفعه خاموش نشد ولی فن روی دوره تند کار میکنه صداش وحشت ناکه بنظرتون اگه کلا خمیرسیلسکون رو رفرش کنم مشکل حل میشه؟
درود به همگی!
یه سوال. هارد اکسترنال می خواستم وصل کنم به PS3 ، می خوام ببینم باید چه فرمتی داشته باشه؟
دوست عزیز همونطور که آقا حامد هم گفتن من پیشنهاد میکنم عوض کنین کنسول رو چون دوباره هم این شکلی میشه ولی اگه میخواین نگهش دارین پیشنهاد میکنم بعد از اینکه یه خمیر سیلیکون عالی جایگزین کردین یه فن کمکی هم براش بگیرین یا از این پنکه کوچیک های USB دار(البته USb پنکه رو به خود PS3 واسه اینکه کار کنه وصل نکین به یه وسیله ی دیگه وصل کنین)و حداکثر 1ساعت و نیم که باهاش کارکردین یه نیم یا 45 دقیقه بهش استراحت بدین و سعی کین ماهی یکبار با جارو برقی تمیزش کنین و بعد از اینکه باهاش بازی کردین و بعد از نیم ساعت که کنسول خنک شد یه پارچه بندازین روش که خاک نره توش....خمیر سیلیکون معمولی گرفتم استفاده کردم فعلا داره جواب میده فنش رو حالت تند کار میکنه نه خیلی تند .. شابلون cpu و gpu رو سفارش دادم برام بیارند اینبار اگر اتفاقی براش افتاد ریبالشون میکنم از ساچمه های سخت تری استفاده میکنم که تو حرارت بالا مقاوم باشند...
دوست عزیز سوالم دقیقا به مسائل غیر از کپی خور مربوطه . چون کلا کپی خور نیستم. دارم واسه استفاده از PSN می پرسم! فقط تویه PS3 تازه کارم و نوب :dهر سوال و مطلبی به غیر از مسائل کپی خور *پست اول تاپیک خوانده شود*
یعنی الان اگه جایگزین کنم پلاس بلا ملا سرش میاد؟!ای بابا سیاوش جان شما اشتباه کردید باید قبل از اینکه پلاس میشدی باید هارد دستگاهتو عوض میکردی برو توی این تاپیک دوستان راهنمایت میکنن
آموزش تعویض هارد Ps3

سپاس رضا جان.نه به اون صورتی که فکر میکنی.
بهترین راه برای شما اینه که یه هارد مدل لپتاپی با حجم بالاتر جایگزین هارد فعلی کنی (که مراحلی داره) که کلا از این مشکل خلاص بشی ولی میتونی از هارد های حجم کمتر و اکسترنال برای Backup از بازی هات استفاده کنی. این به این معنی نیست که میتونی بازی رو از روی اون هارد اجرا کنی، فقط برای بکآپ هست و بازی هایی که معمولا بازی نمیکنی رو میتونی انتقال بدی که زمان زیادی هم میگیره.
دوست عزیز سوالشون کاملا به مسائل غیر کپی مربوط هست.
حالا من چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مراقبش باش رو لبه تیغ داره حرکت میکنه
نباید بیشتر از ۱ساعت مداوم با کنسولت بلزی کنی و بعد از یه ساعت نیم تا۴۵دقیقه بهش استراحت بدی...هر یه ماهی کنسولت رو با جاروبرقی تمیز کنی و اگه بتونی یه فن کمکی براش بگیری یا از این پنکه های کوچیک usb بگیر ولی اصلا usb پنکه رو به جا usbخود کنسول وصل نکن چون جریان برقشون باهم فرق داره و ممکنه به دستپاه مشکل وارد کنهحالا من چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش صداش اونقتد هم زیاد نیست...بعد از یهساعت که بازی می کنم یه دفعه فنش صدا میده یه ربع ساعت بعدش دوباره صداش کم میشه.نباید بیشتر از ۱ساعت مداوم با کنسولت بلزی کنی و بعد از یه ساعت نیم تا۴۵دقیقه بهش استراحت بدی...هر یه ماهی کنسولت رو با جاروبرقی تمیز کنی و اگه بتونی یه فن کمکی براش بگیری یا از این پنکه های کوچیک usb بگیر ولی اصلا usb پنکه رو به جا usbخود کنسول وصل نکن چون جریان برقشون باهم فرق داره و ممکنه به دستپاه مشکل وارد کنه
اگه این کار هارو بکنی توپ هم کنسولت رو تکون نمیده
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم.....