پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

من دیشب با کنسول داشتم بازی می کردم و هیچ مشکلی هم نداشت ...
خاموشش کردم (از پشت هم خاموش کردم) و الان که روشن کردم وقتی که وارد بازی میشم فنش انگار که گیر باشه بدجور صدا میده! اصلا انگار نمیچرخه!
فقط وقتی وارد بازی میشم اینطوریه وگرنه توی منو فن به صورت معمولی کار می کنه!
مشکلم چیه؟!؟! :-s
کنسول هم فته ... #:-s

به احتمال زیاد مرخص شده درایوتون یه چند ساعت خاموشش بزار بعد دوباره روشن کن ببین فرجی میشه
دیسک توش نمیزاری بمونه؟

به احتمال زیاد مرخص شده درایوتون یه چند ساعت خاموشش بزار بعد دوباره روشن کن ببین فرجی میشه
دیسک توش نمیزاری بمونه؟
کلا یه هفته است به دستم رسیده ... دست دوم هم بود!
والا چندو روز اول دیسک رو بیرون نمیاوردم ولی چون تو همین تاپیک این مسئله رو مطرح کردم و گفتند بیرون بیاری بهتره تو این یه روزی که روشنش نکرده بودم دیسک هم داخلش نبود!
ببین ... وقتی دیسک میذارم و میرم داخل خود بازی انگار فن به جایی گیر کرده باشه نمیچرخه و یه صدای (قرچ قرچ) میده! ولی وقتی وارد بازی نشدم اینطوری نمیشه ...
الان روشن کنم ببینم فرجی شده! :-s

دیسک توش نمیزاری بمونه؟

حامدجان من کنسولم اسلیم 160 هست ، مشکلی هم ندارم
و چون کپی بازی میکنم فقط یک دیسک بلوری دارم که توی کنسول هست همیشه ، فقط میخواستم بدونم دیسک رو از توی درایو در بیارم هربار که میخوام کنسول رو خاموش کنم؟ یا مهم نیست؟

کلا یه هفته است به دستم رسیده ... دست دوم هم بود!
والا چندو روز اول دیسک رو بیرون نمیاوردم ولی چون تو همین تاپیک این مسئله رو مطرح کردم و گفتند بیرون بیاری بهتره تو این یه روزی که روشنش نکرده بودم دیسک هم داخلش نبود!
ببین ... وقتی دیسک میذارم و میرم داخل خود بازی انگار فن به جایی گیر کرده باشه نمیچرخه و یه صدای (قرچ قرچ) میده! ولی وقتی وارد بازی نشدم اینطوری نمیشه ...
الان روشن کنم ببینم فرجی شده! :-s
اگه مطمئنی فنش نمیچرخه و یه جورایی گیر میکنه خب باز کنی شاید بتونی گیرشو برطرف کنی
(به شرطی که قبلا کنسول باز شده باشه(برچسبش نباشه))
وگرنه ببر بیرون یه تعمیرکار نشون بده یا بده به تعمیرکارم یه نشونش بدم
حامدجان من کنسولم اسلیم 160 هست ، مشکلی هم ندارم
و چون کپی بازی میکنم فقط یک دیسک بلوری دارم که توی کنسول هست همیشه ، فقط میخواستم بدونم دیسک رو از توی درایو در بیارم هربار که میخوام کنسول رو خاموش کنم؟ یا مهم نیست؟

امیرجان کلا قبلا میگفتن دیسک توش باشه لنز خاک نمیگیره ولی یه سری ایراداتی داره این زیاد موندن دیسک تو درایو
1. ممکنه دیسک ترک بخوره
2. ممکنه بشکنه و تو درایو گیر کنه (موارد 1و2 چون دیسک تو درایو هست و تخت فشاره ممکنه اون اتفاق ها بیوفته)
3. چون فنر ها چرخ دنده ها و تسمه ها تو حالت جَم شدن (به اصطلاح) قرار میگیرن ممکنه تو طولانی مدت ضعیف بشن و از کار بیوفتن
توصیم اینه که یه پارچه بزارید روش تا خاک نگیره بهتره تا اینکه دیسک باشه توش!

امیرجان با اینکه کپی بازی میکنن ولی سوالشون ربطی به کپیخور بودن یا نبودن دستگاه نداره یه وقت نگین چرا اینجوریه چرا اونجوریه!

حامد جان کنسول من ایستاده است.
اینجوری فکر میکنم خاک کمتر بشینه روش. نه ؟

بله علی آقا هم کنسولتون تمیز میمونه هم تو داخل خود کنسول خاک روی برد و بقیه قطعات کمتر میشینه و توصیم اینه که مواقعی که استفاده نمیکنین روش یه پارچه بندازین
من خودم به شخصه بقچش میکنم:d

دوستان یه سوال دارم من میخوام دستگاهم(PS3 FAT 40 گیگ) رو تمیز کنم ولی نمیدونم از چه روشی استفاده کنم....از FAN TEST(اونی که دستت رو میگیری رو دکمه ی EJECT)یا....
دوستان لطفا کامل کامل راهنماییم کنین
ممنون

آقا من یه اسلیم 120 برا سال 2010 دارم .

الان موندم چجوری تمیزش کنم ؟
یکی میگه با جارو برقی یکی میگه با فن تست ...

کدوم روش امن تره ؟

با همون جاروبرقی بکش تمیزش میکنه اگه خاکی باشه که نتونه بیرون بیاره بهتره همون تو بمونه تا از فن تست استفاده کنی چون خیلی کار ظریفیه اگه یه ذره زمانبندیت درست نباشه به دستگاه صدمه میزنه
همون جاروبرقی با دور بالا خوبه بعدشم از پارچه برای کشیدن روش استفاده کن
------------
یه راه خیلی بهتر و کم خطر هم هست و اونم استفاده از بلوور هست (Blower)
اگه از اینا داری قشنگ بگیر جلو منافظش هم خاکو با فشار شدید باد میاره بیرون هم توشو تمیز میکنه
برای کامپیوترتونم خوبه که گرد و خاکو از توش بندازین بیرون
1591983_lg.jpg

اینم عکسشه خود من یکی دارم خیلی حا ها به درد میخوره نمونه سادشم وقتیه که میخوام کباب بپزم 3 سوته منقلمو رو براه میکنه:d
الان تو بازار مدل خوبش حدود 100 تومن هست و من چند تا ازش دارم خواستید هماهنگ کنید براتون بفرستم

من PS3 فت دارم برای سال 2007...تا الان آخ نگفته ولی يه بار تو بازی star wars: the force unleashed 2 هنگ كرد:| نمی دونم مشكل از بازی (اونم اريج) بود يا دستگاه...
گرد و خاكم نذاشتم بخوره، تنها ترسی كه دارم اينه كه برخلاف 360 ـم (كه تخصصی كولينگ شده) اين از روز اول از پشتش باد گرم می زد بيرون تازه اونم چند دقيقه بعد روشن شدن برخلاف 360 كه چند ساعتم روشن باشه باد خنك می زنه بيرون (تازه فالكنم هست:دی)
می خواستم بپرسم فن برای PS3 چی هست پشتش بذارم خنك تر شه؟ هر دو نوع فن خارجی و بيرونی رو بگيد.
بعد دستگاهم رو بدم برای دانگريد بيرون می شه بگم گرد و خاك توشم تميز كنن؟
و اينكه اگه كنسولم قطعاتش يكم خراب شده باشن (خازنی چيزی) طرف بسپارم موقع دانگريد اينا رو هم چك كنه می فهمه يا نه؟

من PS3 فت دارم برای سال 2007...تا الان آخ نگفته ولی يه بار تو بازی star wars: the force unleashed 2 هنگ كرد:| نمی دونم مشكل از بازی (اونم اريج) بود يا دستگاه...
گرد و خاكم نذاشتم بخوره، تنها ترسی كه دارم اينه كه برخلاف 360 ـم (كه تخصصی كولينگ شده) اين از روز اول از پشتش باد گرم می زد بيرون تازه اونم چند دقيقه بعد روشن شدن برخلاف 360 كه چند ساعتم روشن باشه باد خنك می زنه بيرون (تازه فالكنم هست:دی)
می خواستم بپرسم فن برای PS3 چی هست پشتش بذارم خنك تر شه؟ هر دو نوع فن خارجی و بيرونی رو بگيد.
بعد دستگاهم رو بدم برای دانگريد بيرون می شه بگم گرد و خاك توشم تميز كنن؟
و اينكه اگه كنسولم قطعاتش يكم خراب شده باشن (خازنی چيزی) طرف بسپارم موقع دانگريد اينا رو هم چك كنه می فهمه يا نه؟
اگه دستگات از اونایی باشه که برا دانگرید به باز شدن احتیاج داشته باشه آره میتونی بسپاری که برات یه بادیم بگیره و تمیزش کنه ولی نمیخواد بهش بگی که چیزی رو چک کنه چون اولا که الکی یه چیزی ممکنه بهت بندازه بعدشم اگه مشکلی داشته باشه نشون میده تازه قطعاتشم اینقد مرغوب هستش که نخواد همچین برنامه هایی براش بزاری هر چی باشه سونیه ماکرو نیستش که :دی.برا خنک شدنشم بهتره که دور و برشو یکم خلوت کنی و اگه امکانش هست بصورت عمودی استفادش کنی و اینکه دمای اتاقم مهمه الان که اینورا سرد شده بخاریم که روشن...تاثیر داره.بازم خواستی فن بگیری دیدم چند نمونه میتونی همونجا از فروشنده سوال کنی :)

مرسی اگه می شه در مورد فن بيشتر توضيح بديد، فن خاصی هست كه برای PS3 ساخته شده باشه و مثل اينتر كولر 360 بخوره پشت كنسول چفت شه؟
بعد خودم بخوام دستی توش فن بذارم چطوريه و متد علمیش كه همه استفاده می كنن (اينكه چه فنی باشه، كجا بذاريم، برقش از كجا باشه و...) چطوريه؟
ويرايش:
ps3_coolingfans.jpg
ps3_coolingfans_2.jpg

آقا می شه سه تا فن با همين اندازه ها (دو تا كناری كوچيك-وسطی بزرگ) مثل اين سيستم كولينگ خودم بچسبونم به كنار كنسول و برقشم از پريز بگيرم؟
اگه آره چه فنی بايد بخرم؟

آخرین ویرایش:
سهیل جان چه کاریه خودتو اینقدر درگیر کنی اگه از همون فن ها که تو عکس هست داشته باشی (که بعید میدونم دیگه پیدا بشه تو بازار) کفایت میکنه
بعدشم کلا باید باد گرم بزنه بیرون اگه نزنه عجیبه دستگاه به این خفنی باید داغ کنه و باید هوای گرم بیاد بیرون ازش، اگه سرد بیاد باید نگران بشی
در مورد بقیه صحبت ها
هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or