دوستانی که *********** 3 (BF3( بازی کردن کمک کنن لطفا. یه جاش معما شده واسم . نمیدونم اشکال از دیسک منه یا کلا بازی همینطوریه. یه مرحله ای هستش که تو مثلا "دیما"یی . داری با دو تا از رفیقات nuke carrier رو تعقیب میکنی . بعد یکی از دوستات با RPG میمیره. بعد میرسی به اینجا:
بعد من بی درنگمیرم دنبال طرف ولی هر چقدر هم تند میرم بازم تا به اینجا میرسه مینوسه Mission failed: He Escaped
حالا نمیدونم بازیم قاطی داره یا باید کار خاصی بکنم. راستی واسه دویدن باید چیکار کرد؟ هر کار میکنم فقط راه میره. منتظرم جوابم. زود لطفا(راستی کنسولم PS3)![]()
خلاصه از این جواب من چیزی دستگیرم نشدقسمت اول سوال که خودت جواب خودتو دادی.واسه فیلما هم که مشکلی نیست چون فقط فرمت فیلم اون نوشته آخرش نیست که هزارتا بندو بساط دارن واسه خودشون.اون history هم که ارور نیست بهت اخطار میکنه که اگه از قبل مشکل عصبی چشمی گوش حلق ...داری مواظب خودت باش:d
وفقط تو نیستی واسه همه این پیشنهاد رو میده(فکر کنم بعد آپدیت 4 اینطوری شده)
در کل هیچ مشکلی نداری و کنسولت صحیح و سالم تشریف دارن
نه مشکلی نداره.دوستان اگه دیسک بازی (بلو-ری)تو دستگاه (ps3)موقعی که خاموشه، بمونه اشکال نداره؟
![]()
من ps3 ندارم ولی میخواستم بدونم آیا میشه بازیهای ps2 رو روی ps3 اجرا کرد و آیا بازی آنچارد3 رو بصورت کپی میشه رو ps3 اجرا کرد؟
از دوستان کسی می تونه یه راهنمایی کنه که چطور می تونم الان این فیلم 3D که قبلا تو دستگاه اجرا می کردم دوباره بتونم اجرا کنمبرام یه مشکل عجیبی به وجود اومده !!!!
من یه بار قبل از اینکه به اینترنت وصل کنم دستگاه رو فیلم 3D تو دستگاه می گذاشتم و می تونستم نگاه کنم ولی بعد از اینکه به PSN وصل شدم خواستم فیلم رو نگاه کنم دیگه منوی فیلم بالا نیومد و نمی یاد
اما یه فیلم 3D که گذاشتم مشکلی نبود و راحت اجرا کرد
حالا همین مشکل تو فیلم هایی که تو فلش می ریزم و وصل می کنم هم هستش .یعنی بعضی پخش می شه و بعضی پخش نمی شه(همه از یه فرمت و یه نوع کیفیت )
اینم بگم بعد از اینکه این مشکل به وجود اومد بعد از خاموش و روشن کردن یه ارور درمورد History می ده موقع بوت شدن که پیغام خیلی سریع می ره و اجازه خوندن رو نمی ده
اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون می شم
مرسی
این تنظیمات تو XMB ثابته و قابله تغییر نیست.دوستان چه جوری میتونم عملکرد دکمه ها رو باهم عوض کنم مثلا دایره رو ضربدر کنم یا بالعکس؟توی تنظیمات نگاه کردم چیزی پیدا نکردم:d
شما میری تو قسمت settings بعد system settings بعد system information نوشته مقدار باقی مونده روسلام
توی منوی PS3 ، جایی هست که اطلاعات حجم باقی مونده هارد رو نگاه کنم ؟
سونی تو آپدیت ها دستکاری کرده شما اون کارهایی که گفتم رو انجام دادی؟خلاصه از این جواب من چیزی دستگیرم نشد
چرا فیلمی که قبلا اجرا می شد حالا دیگه اجرا نمی شه ؟ نمی شه یه طوری درستش کرد ؟
مشکلی نداره ولی اگه به مدت زیادی از دستگاه استفاده نمیکنید در بیاریددوستان اگه دیسک بازی (بلو-ری)تو دستگاه (ps3)موقعی که خاموشه، بمونه اشکال نداره؟
![]()
بازی های ps2 فقط رو 1000 تا کنسول اولیه قابل اجرا هستن بعد از اون سونی برای کاهش قیمت این قابلیت رو حذف کرد در مورد کپی آنچارتد 3 هم شما باید بری تو بخش ps3 jailbreak بپرسیمن ps3 ندارم ولی میخواستم بدونم آیا میشه بازیهای ps2 رو روی ps3 اجرا کرد و آیا بازی آنچارد3 رو بصورت کپی میشه رو ps3 اجرا کرد؟
به سوالاتم جواب بده و اون کارهایی که گفتم رو بکن ببینم میشه راهی پیدا کرد یا نهاز دوستان کسی می تونه یه راهنمایی کنه که چطور می تونم الان این فیلم 3D که قبلا تو دستگاه اجرا می کردم دوباره بتونم اجرا کنم
دایره تو کنسول های ریجن 3 حکم ok رو داره و ضربدر تو کنسول های ریجن 1و2 حکم ok رو داره و قابل تغییر نیستندوستان چه جوری میتونم عملکرد دکمه ها رو باهم عوض کنم مثلا دایره رو ضربدر کنم یا بالعکس؟توی تنظیمات نگاه کردم چیزی پیدا نکردم:d
علی آقا اون مربوط به هک هست فکر کنم و ما اینجا صحبتمون سر اوریجینال بودن کنسولهگويا يه نرم افزار هست که اين کار رو ميکنه.
سلام نه نمیشه کاریش کرد . در مورد هنگ کردن هم فکر نکنم به آپدیت ربط داشته باشه چون هنگ کردن پیش میاد واسه همه . ولی اگه دستگاه یه وقت هنگ کرد یا ریست شد و ازتون پرسید که میخواد فایل های سیستمی رو دوباره چک کنه حتما بزارین اینکار رو بکنه که اگه مشکلی داره Fix بشه .از وقتی اپدیت جدید کردم یه متنی قبل از باز شدن صفحه اصلی میاد نمیشه اونو حذفش کرد؟؟؟به نظرم راجع به اینه که منوهارو نگاه کرد تا از قابلیتهای جدید مطلع شد!ولی حس میکنم بعد از این نسخه 4 دستگاهم چند بار هنگ کرده!