پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام میخواستم که کمکم کنین من میخوام یه ps3 slim 250 بگیرم و خیلیم عجله دارم و ممکنه بهم بگین که هنگام خرید باید به چی توجه کنم .. .. . .. اخه خیلی حساسم که دستگاهم اکبند باشه . . . .. . و یک بازی فوتبالی هم بهم پیشنهاد کنید ممنون از دوستای خوبم:-*

سلام دوستان

یه هارد 500 گیگ WD گرفتم واسه تعویض یا هارد اصلی...
هارد رو پارتیشن بندی کردم(یه درایو) و FAT32 هم هستش...
میزنم به کنسول این صفحه میاد...
http://up.iranblog.com/Files/c34a6142b09a41238ac5.jpg
آپدیت هم تو فلش ریختم ولی بازی هیچی نمیشه!
چه کنم؟:(
واسه چی پارتیشن بندی کردی ؟
هارد باید تو حالت خام باشه system file تو ps3 در انحصار خود sony هستش و شما با سیستم عامل دیگه ای نمیتونی hddش رو فرمت و استفاده کنی.(خودش باید فرمتش کنه)

آخرین ویرایش:
واسه چی پارتیشن بندی کردی ؟
هارد باید تو حالت خام باشه system file تو ps3 در انحصار خود sony هستش و شما با سیستم عامل دیگه ای نمیتونی hddش رو فرمت و استفاده کنی.(خودش باید فرمتش کنه)

خب حالا چه کنم؟!:دی

ممنون

آخرین ویرایش:
فروشنده ها میتونن با دستکاری ps3 اونو به حالتی در بیارن که همون اول تاریخ و ساعت بخواد یعنی کنسول دسته دو را به جای نو به آدم بندازن؟ (چون راه شناخت کنسول نو اینه که اول تاریخ و ساعت بخواد )

خب حالا چه کنم؟!:biggrin1:

ممنون
با یه برنامه مدیریت هارد (مثل paragon یا...) یا از computer management تو win ، پارتیشن رو پاک کن بعد بذار تو ps3 خودش میگه یه hdd جدید شناسایی شد لطفا فرمت بفرمائید!:d

نمیدونم تو این سایت بود خوندم یا نه.ولی یکی پست داده بود که 8 کیلو بایت 8 کیلو بایت ps3 دانلود می کنه.با هر سرعتی که دارید.
اون کاربر اره اول امتحان کرد ولی بعداز چند روز حرفش پس گرفت و گفت اون حالت کار نمی کنه
که همه را نامید کرد متاسفانه =((

سلام دوستان من یه مشکل حاد دارم تنظیماتی تو display صورت گرفته که پلی 3 نه رو hdmi بالا میاد نه رو 3رنگ.چی کار کنم با تشکر
همونطور که دوستمون تو بازی رایانه گفتن . ریست کن تنظیمات رو . با روشی که عشق امیر هست:dبا نگه داشتن دکمه پاور...

هست یا نه؟:-s

اگر منظورتون همونیه که وقتی برای اولین بار روی Playstation Home میزنی خود به خود دانلود میشه = نه نیست - این فقط نرم افزار اصلیش رو بارگذاری میکنه - هر کانتنی رو که بخوای , باید داخل Home بذاری بارگذاری شه - منطقی هم نیست که همه چی از اول دانلود بشه اینطوری هر سری باید قبل از کانکت شدن به Home کلی منتظر بشینیم و دانلود کنیم

اگر منظورتون همونیه که وقتی برای اولین بار روی Playstation Home میزنی خود به خود دانلود میشه = نه نیست - این فقط نرم افزار اصلیش رو بارگذاری میکنه - هر کانتنی رو که بخوای , باید داخل Home بذاری بارگذاری شه - منطقی هم نیست که همه چی از اول دانلود بشه اینطوری هر سری باید قبل از کانکت شدن به Home کلی منتظر بشینیم و دانلود کنیم
دوست من خوب متوجه نشدی.منظورم اینه که مثلا جاهایی مثل بولینگ و مترو .....
از قبل تو یه فایل سیو شده باشه و فقط تو هارد کپی کنیم .

دوست من خوب متوجه نشدی.منظورم اینه که مثلا جاهایی مثل بولینگ و مترو .....
از قبل تو یه فایل سیو شده باشه و فقط تو هارد کپی کنیم .

در مورد فایلی که فرمودین من پاسخ دادم - نه اون فایل این کار رو انجام نمیده
تا اونجا که میدونم نمیشه این کار رو کرد باز برای اطمینان دوستان کمک کنند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or