بازی های دیگه هم باهاش امتحان کنبسمه تعالی سلام
بچه ها من کنسول رو تازه گرفتم و فقط آنچارتد رو بازی کردم شماره یک اون چند بار هنگ کرد و...
شماره دو اون رو به تازگی مشغول شدم اما هنگ کرده درست بشو هم نیست چیکار کنم؟
مشکل از کنسول یا بلوری؟
ممنون.
دستگاه چه مدلیه و چند وقته داریدش ؟؟؟؟سلام. جدیدا بعد از یه ربع نیم ساعت بازی کردن فن دستگاه شدید کار میکنه. میخواستم ببینم این دلیلش چیه؟ میخواد خراب بشه؟
برای این کار شما میتونی کابل کامپوزیت رو به دستگاه وصل کنید بعد 2 فیش صدا (قرمز وسفید)رو به یک تبدیل 2 ورودی (ماذگی) به یک خرو جی وصل کنید و دو باره با یک تبدیل 2سر ورودی مادگییه سوال دارم که قبلا پرسیدم ولی هنوز خوب واسم جا نیفتاده . من میخوام PS3 رو با کابل HDMI به مانیتورم وصل کنم . ولی نمیدونم صدا رو چه جوری بگیرم . مانیتورم هم خروجی AV نداره . با این وضع تمام راه هایی رو که میتونم باهاش صدا رو بگیرم رو بهم بگین با توضیح کامل .واقعا ممنون میشم . ( در باره اسپیکرم هم بگم که ورودی اپتیکال باند هاش دیجیتال نیست )
از همين مبدل ها براي PS2 به PC استفاده كن تكيش فك كنم 1500 باشه 2 تاييش نزديك به 4 تومن(2 مبدل به يه كابل USB)من خودم استفاده كردم كار ميكنهسلام دوستان میخواستم بپرسم که تبدیل دسته ps2 به ps3 رو کجا دارند به نظرتون ؟؟؟
دستگاه چه مدلیه و چند وقته داریدش ؟؟؟؟
از همين مبدل ها براي PS2 به PC استفاده كن تكيش فك كنم 1500 باشه 2 تاييش نزديك به 4 تومن(2 مبدل به يه كابل USB)من خودم استفاده كردم كار ميكنه
خیلی ممنون دوست عزیز فقط از کجا میتونم تهیه کنم این نوع مبدل رو ؟؟؟
مثل این که ps3 جلبریک شده راسته یا نه
http://www.ps3hax.net/2010/08/ps-jailbreak-ps3-back-up-loader-real-or-fake/