پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

بسمه تعالی

بسمه تعالی سلام
بچه ها من کنسول رو تازه گرفتم و فقط آنچارتد رو بازی کردم شماره یک اون چند بار هنگ کرد و...
شماره دو اون رو به تازگی مشغول شدم اما هنگ کرده درست بشو هم نیست چیکار کنم؟
مشکل از کنسول یا بلوری؟
smilingsmiley.gif

ممنون.

بسمه تعالی سلام
بچه ها من کنسول رو تازه گرفتم و فقط آنچارتد رو بازی کردم شماره یک اون چند بار هنگ کرد و...
شماره دو اون رو به تازگی مشغول شدم اما هنگ کرده درست بشو هم نیست چیکار کنم؟
مشکل از کنسول یا بلوری؟
smilingsmiley.gif

ممنون.
بازی های دیگه هم باهاش امتحان کن
دقیقا چنده دقیقه بعد هنگ میشه

یه سوال دارم که قبلا پرسیدم ولی هنوز خوب واسم جا نیفتاده . من میخوام PS3 رو با کابل HDMI به مانیتورم وصل کنم . ولی نمیدونم صدا رو چه جوری بگیرم . مانیتورم هم خروجی AV نداره . با این وضع تمام راه هایی رو که میتونم باهاش صدا رو بگیرم رو بهم بگین با توضیح کامل .واقعا ممنون میشم . ( در باره اسپیکرم هم بگم که ورودی اپتیکال باند هاش دیجیتال نیست )

من چند وقت پیش داشتم god of war:collection بازی میکردم که دستگاه هنگ کرد وقتی دوباره روشنش کردم دیگه هیچ بازی ای رو نمی خوند هنوزم همینطوره.چیکار کنم؟:(

یه سوال دارم که قبلا پرسیدم ولی هنوز خوب واسم جا نیفتاده . من میخوام PS3 رو با کابل HDMI به مانیتورم وصل کنم . ولی نمیدونم صدا رو چه جوری بگیرم . مانیتورم هم خروجی AV نداره . با این وضع تمام راه هایی رو که میتونم باهاش صدا رو بگیرم رو بهم بگین با توضیح کامل .واقعا ممنون میشم . ( در باره اسپیکرم هم بگم که ورودی اپتیکال باند هاش دیجیتال نیست )
برای این کار شما میتونی کابل کامپوزیت رو به دستگاه وصل کنید بعد 2 فیش صدا (قرمز وسفید)رو به یک تبدیل 2 ورودی (ماذگی) به یک خرو جی وصل کنید و دو باره با یک تبدیل 2سر ورودی مادگی
تبدیل رو به فیش اسپیکر وصل کنید . البته از هر توع تبدیل دیگه ای هم که بتونه این اتصال رو برقرار کنه هم میتونید استفاده کنید . برای تهیه ی تبدیل هم باید برید به مغازه های الکتریکی .

سلام دوستان میخواستم بپرسم که تبدیل دسته ps2 به ps3 رو کجا دارند به نظرتون ؟؟؟
از همين مبدل ها براي PS2 به PC استفاده كن تكيش فك كنم 1500 باشه 2 تاييش نزديك به 4 تومن(2 مبدل به يه كابل USB)من خودم استفاده كردم كار ميكنه

خیلی ممنون از دوستان ! من یه دسته pc داشتم که عین ps2 بود تازه از این 2 تایی ها هم بود گفتم شانسم امتحان کنم شاید کارکرد اخه رو 360 کار نمیکرد ! بعد که وصل کردم اینجوری شدم :-o عین 2 تا دسته ها رو میشناخت مثل خود دسته ps3 و تو fifa و منوی ps3 هم قشنگ کار میکرد دم سونی گرم با این کنسول که نخواست الکی برم 50 تومن پول بدم

مثل این که ps3 جلبریک شده راسته یا نه

یه چیزایی گفته شده اما معلوم نیست Fake هست یا واقعیته :

Code:
http://www.ps3hax.net/2010/08/ps-jailbreak-ps3-back-up-loader-real-or-fake/

بهتره این مسائل تا نتایج بیشتر و نزدیک به واقعیت اصلا مطرح نشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or