پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام
دوستان من میخوام فیلم بلو ری بخرم و ببینم
ریجن دستگاه من 3 هست
یه راهنمایی بکنید . یکی از دوستام گفت ریجن 3 مشکل داره با دیدن فیلم بلوری راسته؟
ممنون

نه فکر نکنم مشکلی داشته باشه یکی از دوستای خودم ریجن 3 داره و هروز براش فیلم بلوری میبرم و با هم میبینیم مشکلی هم پیش نیمده .

بازم مطمعن نیستم.

سلام
ریجن دستگاه من 3 هست
یه راهنمایی بکنید . یکی از دوستام گفت ریجن 3 مشکل داره با دیدن فیلم بلوری راسته؟
ممنون

سلام آقا محمد
نه داداش من هیچ دستگاهی هیچ ریجنی هیچ مشکلی نداره :d
کلا PS3 توی اجرای بازی ها مشکلی نداره و همه ی ریجن ها رو اجرا میکنه ولی برای فیلم دیدن Region Lock هست.یعنی فیلم بلوری ای که میخواید بخرید اگر اوریجینال باشه باید یا ریجن A باشه یا FREE
اکثر فیلم ها ریجنشون FREE هست ولی یه سری هم ریجن بندی دارن.کلا فیلم دو تا ریجن داره A و B.
ریجن A میشه همون NTSC و B هم میشه PAL
سیستم NTSC شامل کل قاره ی آمریکا و قسمت بزرگی از آسیا میشه
سیستم PAL هم مال اروپا و آفریقا و خاورمیانه و استرالیا هستش.
تازه PS3 میتونه فیلم بلوریهای کپی هم اجرا کنه.
خودم شخصا هم اوریجینالشو اجرا کردم هم کپیش رو.
کپی هاش هم راحت تو تهران گیر میاد میتونی اینترنتی هم سفارش بدی قیمتش حدود 12-13 تومنه.

سلام
ریجن دستگاه من 3 هست
ممنون

مشکل خاصی اونجور نداره ! مشکل بیشتر این هست که فیلم هایی که تو ایران هستند اکثرا region 2 هستند ! که خب روی دستگاه شما جواب نمیدند ! شما باید فیلم region 3 بزاری رو دستگاهت و حالشو ببری ...

عزیزان هیچ راهی نیست که بشه فرمت mkv رو روی ps3 اجرا کرد؟
اخه هرچی فیلم دانلود میکنیم فرمتش mkv هست و من مجبورم پشت pc ببینم با اون مانیتور اشغاله من:((

چند تا راه هست !

یه برنامه هست که با ps3 هک شده اجرا میشه و mkv میخونه که من در این مورد اطلاعی ندارم .

میتونی یه دونه media server هم بسازی و video هات رو stream کنی به ps3

و در نهایت میتونی video هات رو با یه برنامه ی converter به فرمت و کدک قابل فهم ps3 تبدیل کنی و بعد با خیال راحت play کنی .

چه جوری میشه هنگام بازی کردن عکس گرفت از صفحه (screenshot)

با موبایل :دی شوخی کردم نمیدونم .

اخه هرچی فیلم دانلود میکنیم فرمتش mkv هست و من مجبورم پشت pc ببینم با اون مانیتور اشغاله من:((

با اینکه جوابم ربطی به تاپیک نداره، میتونی یدونه Media Player بگیری و باهاش حال کنی.

تو رو خدا:(( (همتون) حداقل 10 صفحه آخرو بخونین گفتم
برنامه های mkv2vob و tsmuxer به راحتی تو چند دقیقه به فرمت قابل فهم ps3 تبدیلشون میکنن!
چه جوری میشه هنگام بازی کردن عکس گرفت از صفحه (screenshot)
بعضی بازی ها خودشون این قابلیتو دارن
بعضی ها هم ندارن که باید تصویرو وصل کنید به یه DVR و بعد وصل کنید به تلویزیون اینجوری میتونید هم ویدیو بگیرید و هم عکس
-----
علی آقا بهترین کار همونه که شما گفتین!

دوستان من در خرید بلوری رایت شده شک دارم.

آیا استفاده از بلوری کپی شده فیلم ، لنز کنسول رو ضعیف تر میکنه !؟
اگه تضمینی باشه و کیفیت دیسک هم خوب باشه بعید میدونم مشکل ایجاد کنه
ولی کلا تجربه خودم نشون داده اگه دیسک کپی تو دستگاه بزاری تو طولانی مدت صدمه میزنه

دوستان من در خرید بلوری رایت شده شک دارم.

آیا استفاده از بلوری کپی شده فیلم ، لنز کنسول رو ضعیف تر میکنه !؟

نه رفیق . اونی که به لنز آسیب میزنه کثیف بودن و خش دار بودن دیسک هست . در حالت عادی لنز با دیسک اصلا ارتباط فیزیکی نداره ...

نه رفیق . اونی که به لنز آسیب میزنه کثیف بودن و خش دار بودن دیسک هست . در حالت عادی لنز با دیسک اصلا ارتباط فیزیکی نداره ...
میدونم ولی سرعت رایت اگه از سرعت خودندن درایو بالاتر باشه مطمئنا آسیب میرسونه
من تو درایو pc تا الان دیسک خش دار نزاشتم ولی همین دیروز سوخت!

خوب ببین فاصله ی لنز به دیسک انقدر نزدیک هست که اگر کوچکترین جسم خارجی (گرد و غبار ، کثیفی و ...) روی دیسک باشه به لنز آسیب می رسونه . کم کم اینها لنز و ضعیف می کنند و اگر به دادش نرسی فاتحش خونده میشه . شما همون اثر انگشتت هم که روی لنز بمونه احتمال آسیب رسوندشنش به لنز هست ! البته من خودم خیلی حساس نیستم . من حتی اولین درایو نوریم مال 12 سال پیش هنوز قابل استفاده است :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or