پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

یه سوال داشتم :

آیا میشه بدون اینکه ps3 رو هک کنیم فایلهای بزرگ رو (بالای 4 گیگ) split کنیم و بریزیم توی هارد داخلی ؟! یا مثلا فایلهای iso رو یه جوری از توی pc بریزیم روی هارد خود دستگاه ؟!

سلام دوستان
میشه بگید ایا پی اس3 بلوری فیلم رو راحت جواب میده یا نه؟
کنسول کپی خور باشه یا نباشه فرقی می کنه؟
من الان می خوام فیلم بلوری کپی بگیرم از اینا که تو پی تی می فروشن موندم راحت جواب کیده یا نه؟....
اگه توضیحاتی بدید ممنون می شم...

سلام دوستان
میشه بگید ایا پی اس3 بلوری فیلم رو راحت جواب میده یا نه؟
کنسول کپی خور باشه یا نباشه فرقی می کنه؟
من الان می خوام فیلم بلوری کپی بگیرم از اینا که تو پی تی می فروشن موندم راحت جواب کیده یا نه؟....
اگه توضیحاتی بدید ممنون می شم...

آره خوب جواب میده ولی اگر میخوای mkv ببینی باید یه برنامه دانلود که روی آپدیت هستش برای همین نمیشه.

آقایون یه سوال چند وقتیه چشمم رو گرفته

جایی رو سراغ دارید بشه اسکین خرید ؟ یا سفارش زد ؟ حالا قیمتش زیاد مهم نیست

مخصوصا قالب دسته Ps3 بزنیم

حالا جای مخصوص این کار نباشه

کجا هست بتونه برچسب درست کنه

تهران باشه :دی ممنون !

آقایون یه سوال چند وقتیه چشمم رو گرفته

جایی رو سراغ دارید بشه اسکین خرید ؟ یا سفارش زد ؟ حالا قیمتش زیاد مهم نیست

مخصوصا قالب دسته Ps3 بزنیم

حالا جای مخصوص این کار نباشه

کجا هست بتونه برچسب درست کنه

تهران باشه :دی ممنون !

محمد عزیزم اگر میخوای یه سری برچسب هستش ( دقیق برچسب نیست ) که میزنن رو لیده لبتاب میتونی از اونا بخری 10 12 تومن بیشتر نیس مدل های مختلفی هم داره من خودم فراریشو دارم.

محمد عزیزم اگر میخوای یه سری برچسب هستش ( دقیق برچسب نیست ) که میزنن رو لیده لبتاب میتونی از اونا بخری 10 12 تومن بیشتر نیس مدل های مختلفی هم داره من خودم فراریشو دارم.

طرح من بدم .. نه اون آماده داشته باشه !

دیگه دارم دیوونه میشم ، دوستم با همین ISPایم با همین سرعت و مثل من نامحدود بدون انجام هیچ تغییراتی که تو این تاپیک امده راحت به PSN وصل میشه و بازی میکنه ولی برای من موقع بازی کردن کانکت نمیشه و ارور DNS میده ، هیچ کسی هم کمکم نمیکنه :(( Motorstrom هم تست کردم اونم کانکت نمیشه ...

دیگه دارم دیوونه میشم ، دوستم با همین ISPایم با همین سرعت و مثل من نامحدود بدون انجام هیچ تغییراتی که تو این تاپیک امده راحت به PSN وصل میشه و بازی میکنه ولی برای من موقع بازی کردن کانکت نمیشه و ارور DNS میده ، هیچ کسی هم کمکم نمیکنه :(( Motorstrom هم تست کردم اونم کانکت نمیشه ...
برو یه لیوان آب خنک بخور یکم خودتو باد بزن آروم بشی مشکلی نیست که بیا کمکت کنم:d
الان وایرلس وصل میشی یا wired؟

خب این کارایی که میگم به ترتیب انجام بده
1. کنسولو خاموش کن
2. مودمو خاموش کن
3 مودمو از برق بکش
4. کابل لنو از کنسول جدا کن
5. آداپتور مودمو از برق بکش حدود 5تا10 ثانیه 2 سر فلزیشو بزن به دیوار تا تخلیه بشه برقش
بعد بزن به برق
6. مودمو روشن کن
7. صبر کن تا همه چراغ ها ثابت بشن و وصل بشه به اینترنت
8. کابل لنو وصل کن به کنسول 2-3 دقیقه صبر کن
9. تنظیماتو دوباره از اول انجام بده رو کنسولت
10. ببین وصل میشه یا نه نتیجشو به من بگو
------
اگه کامپیوترتم به همون مودم وصله اول مودمو وصلش کن به کنسول از طریق کابل لن بعد وصل کن به کامپیوتر

سلام
دوستان من میخوام فیلم بلو ری بخرم و ببینم
ریجن دستگاه من 3 هست
یه راهنمایی بکنید . یکی از دوستام گفت ریجن 3 مشکل داره با دیدن فیلم بلوری راسته؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or