پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام عزیزان سوالاتی داشتم ممنون میشم جواب بدید:
من ps3 دستش دکمه دایره کاره اینتر رو انجام میده و ضربدر کاره بک رو انجام میده اما من تو یه کلوب دیدم که دقیقا بر عکس هست یعنی دایره بک و ضربدر اینتر هست من هرچی تلاش کردم نتونستم واسه خودمم مثل اون بکنم میشه بگید چجوری میشه این کار رو کرد ؟؟؟؟

سوال بعدیم اینکه من عاشق بسکتبال هستم و همین طور nba 2k12 میخواستم بدونم اگه من این بازیو واسه ps3 بگیرم میتونم اپدیتش کنم یعنی تغییرات تیم وجابه جایی بازیکن و.....چون بسکتبال مثل فوتبال نیست هر هفته کلی تغییر انجام میشه بازیکن ها هی ازین تیم میرن اون تیم میخوام بدونم این تغییرات انجام میشه یا نه یا پولی هست من تا حالا فقط با پیسی و ایکس باکس بسکت میزدم هرکی بتونه یه جواب درست و حسابی در مورد این سوالم بده کلی دعاش میکنم:-*:x
سلام
جای اون دکمه ها رو نمیشه تغییر داد
والا اینو دیگه نمیدونم تغییرات انجام میشه یا نه باید از اونایی که بازیشو رفتن بپرسی یا بری تو تاپیک خودش بپرسی

سلام
جای اون دکمه ها رو نمیشه تغییر داد
والا اینو دیگه نمیدونم تغییرات انجام میشه یا نه باید از اونایی که بازیشو رفتن بپرسی یا بری تو تاپیک خودش بپرسی
کسی رو نمیشناسم که بتونه کمکم کنه تاپیک هم مخصوص این بازی نداشت چه غلتی بکنم من:((

سوال بعدیم اینکه من عاشق بسکتبال هستم و همین طور nba 2k12 میخواستم بدونم اگه من این بازیو واسه ps3 بگیرم میتونم اپدیتش کنم یعنی تغییرات تیم وجابه جایی بازیکن و.....چون بسکتبال مثل فوتبال نیست هر هفته کلی تغییر انجام میشه بازیکن ها هی ازین تیم میرن اون تیم میخوام بدونم این تغییرات انجام میشه یا نه یا پولی هست من تا حالا فقط با پیسی و ایکس باکس بسکت میزدم هرکی بتونه یه جواب درست و حسابی در مورد این سوالم بده کلی دعاش میکنم:-*:x
بسکتبالم مثله فوتباله اگه نقل و انتقالی بشه سریع تغییراتو به عنوان یک دیتا پک برا دانلود میزارن
ولی مسئله اینه که اگه شما مثلا NBA2K 12 روبخری فقط تا زمانی که 2013 نیومده ساپورت میشه بعد اینکه شماره جدیدش اومد دیگه با اون کاری ندارن

سلام
من میخواستم یه دسته برا ps3 ایم بگیرم میخواستم بپرسم این نوع دسته ای که میخوام بخرم مثل مال خودش اورج هست؟فرقی که ندارن؟
386108_100328125612_Sony_Playstation_3_Dual_Shock_3_bluetooth_Controller.jpg

سلام
من میخواستم یه دسته برا ps3 ایم بگیرم میخواستم بپرسم این نوع دسته ای که میخوام بخرم مثل مال خودش اورج هست؟فرقی که ندارن؟
386108_100328125612_Sony_Playstation_3_Dual_Shock_3_bluetooth_Controller.jpg

نه فرق ندارن من گرفتم الان اصلا نمیدونم کدوم واسه کنسول بوده کدوم رو جدا خریدم فقط یادت باشه به شیارهای دسته نگاه کنی وببینی که لبه لبه نداشته باشه یعنی کاملا صاف باشه اگه شیارها لبه داشته باشه دستت جنسش بدرد نمیخوره و اصل نیست

سلام.
آقا من ps3 fat 80 gig دارم که لنزش چند وقت پیش خراب شده بود بعد درستش کردم, حالا خواستم بپرسم از وقتی که فیفا 12 رو خریدم میزارم تو دستگاه,دستگاه خیلی سرو صدا میکنه بعد قبل از اینکه بیام تو بازی یه چیزی مثل لود پر میشه(ماله خوده ps3 که خطی و رنگش سبزه) بعد زیرش مینویسه chekin trophies با کلی سروصدا خواستم بدونم آیا این قضیه به خراب شدن لنز دستگام رابطی داشته یا نه؟در ضمن وسط همین بازی فیفا بود که یهو هنگ کرد بعد که خاموش کردم دیگه هر cd که گزاشتم نخوند.
الانم دستگاهمو هنوز نگرفتم که ببنیم باز این سروصدا ها هست یا نه.اگه میشه راهنمایی کنید مرسی.

سلام
دسته اصل 5 تا پیچ داره و نوشته SONY خاکستریه و همونطور که گفتن لبه ها ضایعه نداشته باشه

---------- نوشته در 10:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:32 PM ارسال شده بود ----------

سلام.
آقا من ps3 fat 80 gig دارم که لنزش چند وقت پیش خراب شده بود بعد درستش کردم, حالا خواستم بپرسم از وقتی که فیفا 12 رو خریدم میزارم تو دستگاه,دستگاه خیلی سرو صدا میکنه بعد قبل از اینکه بیام تو بازی یه چیزی مثل لود پر میشه(ماله خوده ps3 که خطی و رنگش سبزه) بعد زیرش مینویسه chekin trophies با کلی سروصدا خواستم بدونم آیا این قضیه به خراب شدن لنز دستگام رابطی داشته یا نه؟در ضمن وسط همین بازی فیفا بود که یهو هنگ کرد بعد که خاموش کردم دیگه هر cd که گزاشتم نخوند.
الانم دستگاهمو هنوز نگرفتم که ببنیم باز این سروصدا ها هست یا نه.اگه میشه راهنمایی کنید مرسی.

احتکالا موتور ولنز دستگاهتون مشکل پیدا کرده و بهتره یه تعمیر کار حرفه ای درستش کنه
درمورد اون لودینگ هم به نظرم چون سیستم یه بار فرمت شده درست بشه سر صدا هم اگه از درایوه که باید دریست بشه اگه از فن و یا چیز دیگه هست باید تخصصی مورد بازبینی قرار بگیره
اینکه بعد از چند ساعت صدای فن زیاد میشه طبیعیه؟(تو بعضی بازی ها مثل bf3 بعد از یک ساعت)
تا یه حدی طبیعیه ولی اگه خیلی زیاد بشه و تقریبا صدای خیلی زیاد در بیاد از کنسول خطرناکه

دوستان من ps3 هک شده دارم. الان می خوام آپدیتش کنم و آنلاین بزنم.
چه چیز هایی رو باید پاک کنم؟
فقط نگین که باید فرمت کنم و کل تروفی ها و سیو ها بره... :|

چرا بدونه فرمت هم میشه ابدیتش کرد ولی ریسک داره امکان داره دستگاه را قفل کنه حالا میله خودته اگر فرمت کلی کنی و بعد ابدیت کنی بهتر و یا کلا مستقیم وصلش کنی به اینترنت و ابدیتش کنی:d

چرا بدونه فرمت هم میشه ابدیتش کرد ولی ریسک داره امکان داره دستگاه را قفل کنه حالا میله خودته اگر فرمت کلی کنی و بعد ابدیت کنی بهتر و یا کلا مستقیم وصلش کنی به اینترنت و ابدیتش کنی:d
با بک آپ تروفیو سیوها بعد از فرمت بر نمیگرده؟ یا دوباره برمیگردونه به وضعیت قبل فرمت؟

با بک آپ تروفیو سیوها بعد از فرمت بر نمیگرده؟ یا دوباره برمیگردونه به وضعیت قبل فرمت؟
بله میشه تروفی ها رو با سینک کردن با psn برگردوندولی برای شما که روی CFW 3.55 هستی کاربرد نداره یعنی تروفی هات میپره سیو ها رو هم میشه ریخت روی فلش بعد دوباره برگردوند روی سیستم.

آخرین ویرایش:
شما راهی به جز فرمت کلی و ریست کردن سیستم نداری حتی اگه سیو هاتون هم بکاپ بگیری باز ممکنه رو بازی های اوریجش جواب نده پس بهتره همه چیو پاک کنی و انگار نه انگار که هکی وجود داشته فرمت کن بعد ریستش کن بعد آپدیت کن و از دنیای آنلاین لذت ببر
تروفی ها نه باید با سرور سینک بشه و تو اکانت ذخیره بشه ولی سیو ها برمیگرده اما چون ایشون هک شده داشتن به کارشون نمیاد
برای اوریجینال باز ها سیو ها بعد از فرمت و ریستور restore کردن سیو ها هم برمیگرده

من یه fat40gig دارم. میخوام یه usb hub بگیرم. امروز یکی از دوستام گفت که وقتی دو تا usb رو با usb hub به کنسول وصل کرده کنسول قاطی کرده و هیچ کدوم رو نشناخته. میخوام بدونم کسی از usb hub استفاده کرده؟ من هاب بگیرم یا نه؟
اگه مدل خاصی رو سراغ داری لطفا راهنماییم کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or