پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام خدمت دوستان. من ریجن دستگاهم 3 هست و دکمه های دایره و ضربدرش برعکسه(یعنی دایره انتخاب و ضربدر برگشت و کنسل)
می خواستم بدونم راهی وجود داره که بشه درست کرد این مورد رو؟ با تشکر :)

سلام خدمت دوستان. من ریجن دستگاهم 3 هست و دکمه های دایره و ضربدرش برعکسه(یعنی دایره انتخاب و ضربدر برگشت و کنسل)
کلا تفاوت کوچیکی که تو ریجن ها هستش همینه! بعید هم میدونم بشه درستش کرد!!! مگه اینکه پی اس3 هک بشه و یه کاستوم فریمویری بدند که درستش بکنه :دی.

کنسولت هک شده است؟
آخه یادمه تو psp ریجن ژاپن ها تو هک شده هاش یه برنامه بود که جای دکمه ها رو مثل بقیه ریجن ها می کرد

بره من اینطوریه دوست عزیز ریجن 3 ها کلا با دایره انتخاب میکنه با ضربدر بک:دی

سلام دوستان دوتا سوال داشتم : این هندزفری بلوتوث برایه گوشی ها رو میشه با ps3 سینک کرد و تو بازیهایه آنلاین ازش استفاده کرد ؟ همه مدلها ساپورت میشه یا فقط مدلهایه خاصی هست که میشه رو جفتشون استفاده کرد ؟ دسته ps2 تو ps3 رویه همه بازیها جواب میده ؟ من یک بار رو کیلزون 3 و جی تی 5 امتحان کردم نشد .

سلام.من دسته ps2 رو با تبدیل به ps3 وصل کردم اما موقع انتخاب کاراکتر جای دوتا دسته روشن میشه....چراااااااااااااااااا؟

دوست عزیز بخاطره این دلیل هست که تبدیل های دسته ps2 به usb جای دو شکاف برا دسته ps2 رو داره (یعنی دوتا دسته ps2 می تونی بهش وصل کنی)
حالا شما چه دوتا دسته ps2 وصل کنی یا یه دونه سیستم فکر می کنه که شما دوتا دسته وصل کردید
برا امتحان می تونید وقتی ps3 خاموش هست تبدیلو بهش وصل کنید بعدش ps3 رو روشن کنید وقتی بخواید دسته خود ps3 dualshock3 رو روشن کنید سیستم اونو به عنوان دسته ی سوم میشناسه

---------- نوشته در 10:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:29 PM ارسال شده بود ----------

آقا اجازه یه سوال؟
من بعد از اینکه ps3 red screen شد رفتم یه slim 160 v4.0 گرفتم الان هم میخوام online بزنم میخواستم بپرسم بازی های رو که میخرم باید با کد بخرم مثلا fifa 12 یا میتونم بدون کد هم live بزنم؟
ببین رفیق بازی های ps3 قدیما برا آنلاین بازی کردن نیاز به کد نداشتن ولی بعد یه مدتی برا آنلاین بازی کردن بازی های جدید باید کد بزنی
بازی های جدیدی مثله fifa12 امثال اون مثله U3 دیگه نیاز به کد دارن

---------- نوشته در 10:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:35 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان دوتا سوال داشتم : این هندزفری بلوتوث برایه گوشی ها رو میشه با ps3 سینک کرد و تو بازیهایه آنلاین ازش استفاده کرد ؟ همه مدلها ساپورت میشه یا فقط مدلهایه خاصی هست که میشه رو جفتشون استفاده کرد ؟ دسته ps2 تو ps3 رویه همه بازیها جواب میده ؟ من یک بار رو کیلزون 3 و جی تی 5 امتحان کردم نشد .
آره میشه البته اگه برند معتبری باشه من با جابرا هم امتحان کردم شده
درباره سوال دوم نه فقط میشه باهاش فوتبال بازی کرد حتی NBA 2K هم باهاش جواب نمیده برا 2 نفره بازی کردنش
فقط میشه فوتبال بازی کرد فقط فوتبال

آقا اجازه یه سوال؟
من بعد از اینکه ps3 red screen شد رفتم یه slim 160 v4.0 گرفتم الان هم میخوام online بزنم میخواستم بپرسم بازی های رو که میخرم باید با کد بخرم مثلا fifa 12 یا میتونم بدون کد هم live بزنم؟
بعضی بازی ها کد آنلاین داره که باید برای آنلاین اون کد رو باید وارد کنی تو قسمت redeem code بعد یه فایل کوچیک میده بهت دانلود میکنی و آنلاینت اکتیو میشه
و همونطور که بالا توضیح دادم باید کد داشته باشه که بتونه به انلاین وصل بشه پس بهتره با کد خریداری کنید

yessssssssssss

دوست عزیز سلام
در مورد سوال اول می تونی از wireless headphones استفاده کنی و سوال دوم:بله با دسته ی پلی 2 میشه ps3 بازی کرد فقط باید تبدیل پورت به usb داشته باشه که 5 تومانه و یک مبدله که ورودی دسته ps1 and ps2 داره کافیه دسته رو بهش وصل کنی و با usb بزنیش به ps3

---------- نوشته در 10:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:48 PM ارسال شده بود ----------

آقا اجازه یه سوال؟

ba code bekhatid behtar hast kheili rahat tare
rasty chetori ps3 red screen shod?

دوست عزیز سلام
در مورد سوال اول می تونی از wireless headphones استفاده کنی و سوال دوم:بله با دسته ی پلی 2 میشه ps3 بازی کرد فقط باید تبدیل پورت به usb داشته باشه که 5 تومانه و یک مبدله که ورودی دسته ps1 and ps2 داره کافیه دسته رو بهش وصل کنی و با usb بزنیش به ps3

---------- نوشته در 10:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:48 PM ارسال شده بود ----------

ba code bekhatid behtar hast kheili rahat tare
rasty chetori ps3 red screen shod?
-------------------------
شب خاموشش کردم وقتی صبح روشنش کردم دیدم صفحم رد شد....به همین سادگی به همین خوشمزگی ps3 یه fate آشغال.....(جدی گفتما....)

---------- نوشته در 12:44 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:41 AM ارسال شده بود ----------

بعضی بازی ها کد آنلاین داره که باید برای آنلاین اون کد رو باید وارد کنی تو قسمت redeem code بعد یه فایل کوچیک میده بهت دانلود میکنی و آنلاینت اکتیو میشه
و همونطور که بالا توضیح دادم باید کد داشته باشه که بتونه به انلاین وصل بشه پس بهتره با کد خریداری کنید
---------------------
خوب پس اونوقت برای هر بازی فقط یه نوع کد موجوده؟ یعنی نمیشه بازم کد خرید؟

خوب پس اونوقت برای هر بازی فقط یه نوع کد موجوده؟ یعنی نمیشه بازم کد خرید؟
فایلی که با وارد کردن کد بهتون میده رو میتونید از استور هم ریجن بازیتون خریداری کنید
برای هر بازی هم کد مخصوص به خودش موجوده
به عنوان مثال آنچارتد 3 ریجن 2 کدش با آنچارتد 3 ریجن 2ـه دیگه فرق میکنه

سلام عزیزان سوالاتی داشتم ممنون میشم جواب بدید:
من ps3 دستش دکمه دایره کاره اینتر رو انجام میده و ضربدر کاره بک رو انجام میده اما من تو یه کلوب دیدم که دقیقا بر عکس هست یعنی دایره بک و ضربدر اینتر هست من هرچی تلاش کردم نتونستم واسه خودمم مثل اون بکنم میشه بگید چجوری میشه این کار رو کرد ؟؟؟؟

سوال بعدیم اینکه من عاشق بسکتبال هستم و همین طور nba 2k12 میخواستم بدونم اگه من این بازیو واسه ps3 بگیرم میتونم اپدیتش کنم یعنی تغییرات تیم وجابه جایی بازیکن و.....چون بسکتبال مثل فوتبال نیست هر هفته کلی تغییر انجام میشه بازیکن ها هی ازین تیم میرن اون تیم میخوام بدونم این تغییرات انجام میشه یا نه یا پولی هست من تا حالا فقط با پیسی و ایکس باکس بسکت میزدم هرکی بتونه یه جواب درست و حسابی در مورد این سوالم بده کلی دعاش میکنم:-*:x

سلام عزیزان سوالاتی داشتم ممنون میشم جواب بدید:
من ps3 دستش دکمه دایره کاره اینتر رو انجام میده و ضربدر کاره بک رو انجام میده اما من تو یه کلوب دیدم که دقیقا بر عکس هست یعنی دایره بک و ضربدر اینتر هست من هرچی تلاش کردم نتونستم واسه خودمم مثل اون بکنم میشه بگید چجوری میشه این کار رو کرد ؟؟؟؟
برای اینکه کنسولتون ریجن 3 هستش. و اونی که تو کلوب دیدید ریجن 1 یا 2 بوده.
من که راهی نمیشناسم واسه تغییر عکس العمل دکمه ها.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or