کلا تفاوت کوچیکی که تو ریجن ها هستش همینه! بعید هم میدونم بشه درستش کرد!!! مگه اینکه پی اس3 هک بشه و یه کاستوم فریمویری بدند که درستش بکنه .سلام خدمت دوستان. من ریجن دستگاهم 3 هست و دکمه های دایره و ضربدرش برعکسه(یعنی دایره انتخاب و ضربدر برگشت و کنسل)
می خواستم بدونم راهی وجود داره که بشه درست کرد این مورد رو؟ با تشکر
کنسولت هک شده است؟سلام خدمت دوستان. من ریجن دستگاهم 3 هست و دکمه های دایره و ضربدرش برعکسه(یعنی دایره انتخاب و ضربدر برگشت و کنسل)
بره من اینطوریه دوست عزیز ریجن 3 ها کلا با دایره انتخاب میکنه با ضربدر بکسلام خدمت دوستان. من ریجن دستگاهم 3 هست و دکمه های دایره و ضربدرش برعکسه(یعنی دایره انتخاب و ضربدر برگشت و کنسل)
مشگلی نی.....چون اون تبدیل که رابط usbداره اونم حساب میشه پس میشه 3 تا مشگل خواصی هم نیسلام.من دسته ps2 رو با تبدیل به ps3 وصل کردم اما موقع انتخاب کاراکتر جای دوتا دسته روشن میشه....چراااااااااااااااااا؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟سلام.من دسته ps2 رو با تبدیل به ps3 وصل کردم اما موقع انتخاب کاراکتر جای دوتا دسته روشن میشه....چراااااااااااااااااا؟
سلام.من دسته ps2 رو با تبدیل به ps3 وصل کردم اما موقع انتخاب کاراکتر جای دوتا دسته روشن میشه....چراااااااااااااااااا؟
ببین رفیق بازی های ps3 قدیما برا آنلاین بازی کردن نیاز به کد نداشتن ولی بعد یه مدتی برا آنلاین بازی کردن بازی های جدید باید کد بزنیآقا اجازه یه سوال؟
من بعد از اینکه ps3 red screen شد رفتم یه slim 160 v4.0 گرفتم الان هم میخوام online بزنم میخواستم بپرسم بازی های رو که میخرم باید با کد بخرم مثلا fifa 12 یا میتونم بدون کد هم live بزنم؟
آره میشه البته اگه برند معتبری باشه من با جابرا هم امتحان کردم شدهسلام دوستان دوتا سوال داشتم : این هندزفری بلوتوث برایه گوشی ها رو میشه با ps3 سینک کرد و تو بازیهایه آنلاین ازش استفاده کرد ؟ همه مدلها ساپورت میشه یا فقط مدلهایه خاصی هست که میشه رو جفتشون استفاده کرد ؟ دسته ps2 تو ps3 رویه همه بازیها جواب میده ؟ من یک بار رو کیلزون 3 و جی تی 5 امتحان کردم نشد .
بعضی بازی ها کد آنلاین داره که باید برای آنلاین اون کد رو باید وارد کنی تو قسمت redeem code بعد یه فایل کوچیک میده بهت دانلود میکنی و آنلاینت اکتیو میشهآقا اجازه یه سوال؟
من بعد از اینکه ps3 red screen شد رفتم یه slim 160 v4.0 گرفتم الان هم میخوام online بزنم میخواستم بپرسم بازی های رو که میخرم باید با کد بخرم مثلا fifa 12 یا میتونم بدون کد هم live بزنم؟
آقا اجازه یه سوال؟
-------------------------دوست عزیز سلام
در مورد سوال اول می تونی از wireless headphones استفاده کنی و سوال دوم:بله با دسته ی پلی 2 میشه ps3 بازی کرد فقط باید تبدیل پورت به usb داشته باشه که 5 تومانه و یک مبدله که ورودی دسته ps1 and ps2 داره کافیه دسته رو بهش وصل کنی و با usb بزنیش به ps3
---------- نوشته در 10:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:48 PM ارسال شده بود ----------
ba code bekhatid behtar hast kheili rahat tare
rasty chetori ps3 red screen shod?
---------------------بعضی بازی ها کد آنلاین داره که باید برای آنلاین اون کد رو باید وارد کنی تو قسمت redeem code بعد یه فایل کوچیک میده بهت دانلود میکنی و آنلاینت اکتیو میشه
و همونطور که بالا توضیح دادم باید کد داشته باشه که بتونه به انلاین وصل بشه پس بهتره با کد خریداری کنید
برای اینکه کنسولتون ریجن 3 هستش. و اونی که تو کلوب دیدید ریجن 1 یا 2 بوده.سلام عزیزان سوالاتی داشتم ممنون میشم جواب بدید:
من ps3 دستش دکمه دایره کاره اینتر رو انجام میده و ضربدر کاره بک رو انجام میده اما من تو یه کلوب دیدم که دقیقا بر عکس هست یعنی دایره بک و ضربدر اینتر هست من هرچی تلاش کردم نتونستم واسه خودمم مثل اون بکنم میشه بگید چجوری میشه این کار رو کرد ؟؟؟؟