میشه با فلش مموری یک فیلم رو با زیر نویس srt دید..؟
چون من یک فیلم AVI زدم تو فلش هیچی نشون نداد..!
نه نمیشه شما باید اول به sub/idx تبدیل کنی زیرنویس رو بعد بیایی با برنامه aviaddxsub فایل avi و زیرنویشتون رو یه اسم کنی مثلا 1.avi و 1.sub و 1.idx بعد فایل avi رو add کنی تو aviaddxsub و در نهایت فایل 1.divx رو بهت میده که کنسول میتونه پخشش کنه و میتونید زیرنویس رو فعال و غیرفعال کنیدمیشه با فلش مموری یک فیلم رو با زیر نویس srt دید..؟
چون من یک فیلم AVI زدم تو فلش هیچی نشون نداد..!
برای mp4 نمیتونی با زیرنویس ببینیمن همین سوئال بالایی رو دارم:biggrin1: فقط جای فرمت AVI رو با MP4عوض کنید:biggrin1:
تجربه من نشون داده 8-10 گیگ خالی باشه بهتره ولی اگه بازی هایی رو که ندارید یا خیلی کم بایزی میکنید از تو هارد فایل های اینستال شده رو پاک کنید تا جا باز بشهدوستان یک سوال
هارد ps3 120 gb من الان دیگه فقط 17 gb خالی داره
برای کنسول مشکل ساز نیست؟ تا کجا میشه پرش کرد؟
نه فقط divxیعنی فقط Divx پخش میکنه
بله آقا مرتضی طبیعیه با گردش روز رنگش تغییر میکنه واسه زیبایی هستشسوال ps3 160gb ورژن 3.60
در theme ssettings من تنظیمات تم را در همه موارد روی اورجینال (original ) گذاشتم تا این مدت رنگ آن نارنجی بود ولی امروز رنگ آن عوض شد (تقریبا طوسی شد) آیا طبیعی است این تغییر رنگ ؟من را راهنمایی کنید.
نه نمیشه شما باید اول به sub/idx تبدیل کنی زیرنویس رو بعد بیایی با برنامه aviaddxsub فایل avi و زیرنویشتون رو یه اسم کنی مثلا 1.avi و 1.sub و 1.idx بعد فایل avi رو add کنی تو aviaddxsub و در نهایت فایل 1.divx رو بهت میده که کنسول میتونه پخشش کنه و میتونید زیرنویس رو فعال و غیرفعال کنید
زیرنویس فارسی هم نشون میده این روش؟