کسی بچه ها فریمور4 رو نصب کرده مشکلی نداره
همگی نصب کرده ایم
هیچ مشکلی نداره عزیز
این آپدیتی که میگری باید با ریجین دستگاهت یکی باشه
؟؟؟؟؟اساتید محترم یه مشکلی پیش اومده واسم بد جوری رو اعصابه
من مدتیه وقتی Ps3 خودمو با کابل HDMI به مانیتور وصل میکنم تصویر نمیده و مانیتور میره تو حالت HDMI Powe Saving مدل مانیتور LG W2261VP هست
اول فکر کردم مشکل از کابل بعد بردم با همون کابل رو LCD خونه تست کردم دیدم راحت داره تصویر میده هم تصویر هم صدا ولی تو مانیتور مشکل داره.با همین کابل به همین مانیتور 360 رو وصل میکنم هیچ مشکلی نیست ولی Ps3 تصویر نمیده.رو Pc هم تصویر نمیده مجبورم با DVI به Pc وصلش کنم.
الان دوستان یکی منو راهنمایی کنه چه کاری میشه کرد که دوباره تصویر بده.عجیب رفته رو اعصاب.
اساتید محترم یه مشکلی پیش اومده واسم بد جوری رو اعصابه
من مدتیه وقتی Ps3 خودمو با کابل HDMI به مانیتور وصل میکنم تصویر نمیده و مانیتور میره تو حالت HDMI Powe Saving مدل مانیتور LG W2261VP هست
اول فکر کردم مشکل از کابل بعد بردم با همون کابل رو LCD خونه تست کردم دیدم راحت داره تصویر میده هم تصویر هم صدا ولی تو مانیتور مشکل داره.با همین کابل به همین مانیتور 360 رو وصل میکنم هیچ مشکلی نیست ولی Ps3 تصویر نمیده.رو Pc هم تصویر نمیده مجبورم با DVI به Pc وصلش کنم.
الان دوستان یکی منو راهنمایی کنه چه کاری میشه کرد که دوباره تصویر بده.عجیب رفته رو اعصاب.
چطوری برم تصویر ندارم که.بعد کنسولو روشن کن برو رو hdmi تصویر میاد
3 بوغ میزنه خاموش میشه امین :ddisplay settings رو ریست کردی؟
وقتی کنسول رو standby هستش و به مانیتور وصله دستت رو بذار رو power رو نگه دار تا 3 تا بوق بزنه
ببین تصویر میگیری
چطوری برم تصویر ندارم که.
3 بوغ میزنه خاموش میشه امین :d
نه ریست نکردم ولی آخه نامردیه رو ال سی دی خونه راحت میاد رو مانیتورم داره گیر میده این چه وضعیه آخه
چطوری برم تصویر ندارم که.
3 بوغ میزنه خاموش میشه امین :d
نه ریست نکردم ولی آخه نامردیه رو ال سی دی خونه راحت میاد رو مانیتورم داره گیر میده این چه وضعیه آخه
من یه مشکلی داشتم عجیب غریب . توی این چندوقته هم که پستارو خوندم به این موضوع بر نخوردم
خلاصه مشکل اینه
من پلی استیشنم خود به خود روشن میشه .. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به روح اعتقاد داری؟
---------- نوشته در 09:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:34 PM ارسال شده بود ----------
یه سوال میشه بازی های سگا یا نینتندو رو با ps3 بازی کرد؟