پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دو تا سوال داشتم خواهشا اگر جواب میدین بی طرفانه بگین نه اینکه فن بازی دربیارین.

من یه PC کاملا فول دارم که تمام بازیهای پی سی بلا استثنا روش اجرا میشه و یه Xbox 360 Arcade با برد جاسپر وبدون هارد که اونم هیچ مشکلی نداره بجز اینکه بازیهای جدید رو روش نمیتونم اجرا کنم (قضیه همون قفل XBG 3)

این رو هم اضافه کنم که از بازیهایی مثلHalo , Gears of war خیلی خوشم نمیاد بیشتر از بازیهایی مثل L.A. Noire و Heavy Rain و فیفا و سبک ریسینگ خوشم میاد.

1- الان به نظر شما با توجه به بازیای انحصاری که PS3 داره و خیلی ازشون خوشم میاد :دی بهتره برم X360 رو با یه PS3 عوض کنم بهتره یا صبر کنم Xbox 360 کپی خور بشه و با همین X360 سر کنم؟

2- بازیای انحصاری X360 باحال تره یا PS3 ؟ با تشکر.

آخرین ویرایش:
دو تا سوال داشتم خواهشا اگر جواب میدین بی طرفانه بگین نه اینکه فن بازی دربیارین.

من یه PC کاملا فول دارم که تمام بازیهای پی سی بلا استثنا روش اجرا میشه و یه Xbox 360 Arcade با برد جاسپر وبدون هارد که اونم هیچ مشکلی نداره بجز اینکه بازیهای جدید رو روش نمیتونم اجرا کنم (قضیه همون قفل XBG 3)

این رو هم اضافه کنم که از بازیهایی مثلHalo , Gears of war خیلی خوشم نمیاد بیشتر از بازیهایی مثل L.A. Noire و Heavy Rain و فیفا و سبک ریسینگ خوشم میاد.

1- الان به نظر شما با توجه به بازیای انحصاری که PS3 داره و خیلی ازشون خوشم میاد :دی بهتره برم X360 رو با یه PS3 عوض کنم بهتره یا صبر کنم Xbox 360 کپی خور بشه و با همین X360 سر کنم؟

2- بازیای انحصاری X360 باحال تره یا PS3 ؟ با تشکر.

من نمیدونستم هنوز xbox 360 برای بازی های تازه کپی خور نشده!!
الان که شما گفتید دونستم.
پس حالا که این طوره صد در صد برو PS3 بگیر.
هیچی کم و کسر نداره.
چه اوریجینالش و چه کپی خورش.
با هر کدوم حال می کنی اونو بگیر.
تازه مثلا با move اش میتونی خیلی از بازی های جنگی رو بکنی ولی با کینکت نمیشه.
امیدوارم کمکت کرده باشم.

دوستان موقع خرید چطور بفهمم که
1- چطور بفهمم که ورزن 3.55 هست و 3.66 نبوده که دانگرید کرده باشند و دل و روده دستگاه رو بهم ریخته باشند...
2-موقع خرید همراه دستگاه 1 بازی رایگان هست ؟ میتونم بگم عوضش کنند ؟ میتوندد خودشون قبلا بازی رو عوض کرده باشند یدونه اشغال گذاشته باشند ؟
3- این دیسک بازی های اورجینال اگه بخرم و بخوام بفروشم ..در اثر استهلاک خراب نمیشند که بازی رو درست اجرا نکنند ؟
4-در هنگام خرید دستگاه باید در جعبه پلمپ باشه ؟
5- کابل روی دستگاه هست ..یا باید hdmi بگیرم و چه مارکی پیشنهاد میدین ؟
کسی نیست جواب بده ؟

کسی نیست جواب بده ؟
1.جان مرض دارن دستگاه نو رو دانگرید کنن>! اینو نمیدونم*
2.بعضی پک ها یه بازی توش داره اگه ور نداشته باشن مطمئن باش پوله اونم از حلقومت میکشم بیرون :دی بازی مفت دلت خوشه ها!!!
3.ای بابا استهلاکو اینا چیه باووووو..بلوری ها :دی*
4.بله نه په چی
5. کابل ها معمو لا فرقی با هم ندارن ولی سونی بگیری بهتره اگه اورجینالش گیرت بیاد

هان!
فیش زرد که ماله تصویر هستش چیه جور بیرون می مونه!
خوب درسته 3 تا اصلی که زرد و سفید و آبی هستن رو به AV می زنی. AV IN
اون 3ـتا که قرمز و آبی و سبز هستن رو به کمپوننت. COMPONENT IN
اون دوتا قرمز و سفید کمپوننت رو هم چون تو AV IN هست خالی می داری.
دوست عزیز چجوری یعنی؟!!!
کلا کامپوننت tv 5 تا جا داره فکر کنم این هم کامپوننت هم av بخیال اون زرده مهم نیست
اما چرا تصویرم فرق نداره؟

1)پی اس 3 از کجا خریداری بشه مطمعا تر هست(تهران) ؟؟؟!!!!
2)ایا گارانتی فایده ی داره؟؟؟!!!
3)منظورم خدماتی انجام میدن در صورته نیاز؟؟؟؟!!!
4)چه گارانتی رو شما تایید می کنید؟؟؟!!!
من خودم پايتخت رو پيشنهاد ميدم ولي هرجا بري فرقي نميكنه ( همشون دزدن )
نه اگرم طرف گفت گارانتي داره اِن تومن هم بخاطرش كشيد روش بگو نميخوام. چون ايران نمايندگي playstation نداره !
هيچ خدماتي هم انجام نميدن ، ميتوني از خودشون بپرسي!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or