پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان من امروز ایکس باکسم بعد 3 سال به دیار باقی شتافت(الفاتحه مع صلوات).حالا میخوام یه ps3 بگیرم دوستان به نظر شما الان درسته بگیرم؟؟بعد اینکه از نظر بازی مشکل نداره این کنسول؟؟میشه باهاش چند ساعت تو روز بازی کرد و مثل ایکس باکس زرتش درنیاد؟؟

دوستان من امروز ایکس باکسم بعد 3 سال به دیار باقی شتافت(الفاتحه مع صلوات).حالا میخوام یه ps3 بگیرم دوستان به نظر شما الان درسته بگیرم؟؟بعد اینکه از نظر بازی مشکل نداره این کنسول؟؟میشه باهاش چند ساعت تو روز بازی کرد و مثل ایکس باکس زرتش درنیاد؟؟

اگه با فریمور پایین واسه کپی خور میخوای قیمتش کاذب بالاست
اگه فریمور مهم نیست واورجینال میخوای قیمتش قیمت تابستونه
از نظر بازی هم مشکل نداره ۲۴ ساعت بازی کن

بیا برو توی این پستم من کامل توضیح دادم :d

سلام دوستان خسته نباشید من دیروز داشتم ps3 بازی میکردم امروز روشن کردم اصلا تصویرش بالا نیومد میشه مشگلشو بگید به من همه کارم کردم بدون دانگل حتی دسته هم وصل میشه میشه بگید چیکار کنم به خدا ممنون میشم
همینطوری؟؟؟؟؟؟؟کابل و دوشاخه رو دوباره امتحان کن!!!!!!!!!دستت رو روی دکمه پاور بذار ببین تصویر میاد حدوا 4 ثانیه !!!!!!!!!!!

سلام من امروز تو نمایندگی سونی از این درپیتی هاش:dیدونه PS3 SLIM 160دیدم کارتونش یه جوری بود کفیتش..روشم پک گاد آو وار بودش بد روش زده بود ریجن 5کپ کردم همچین چیزی هستش؟!!

سلام من امروز تو نمایندگی سونی از این درپیتی هاش:dیدونه PS3 SLIM 160دیدم کارتونش یه جوری بود کفیتش..روشم پک گاد آو وار بودش بد روش زده بود ریجن 5کپ کردم همچین چیزی هستش؟!!
کنسول ریجن 5 ندیدم ولی بازی ریجن 4 دیدم یه ACBH خریدم ریجن 4 مال استرالیا بود !

از طریق منو دستگاه هم میشه فهمید ریجن چند هست؟
با سپاس

یه راه هم داره . اونم تشخیص از دکمه ورود و خروجشه اگه اشتباه نکنم.

توی ریجنای 1 و 2 با ضربدر پیش میره.
ولی توو ریجن 3 .واسه ورود باید دایره رو بزنی.

شرمنده اگه به دردت نخورد:)

ظاهرا یه طرف جعبه کنسول یه برچسب تمام قد که همون عکس و نوشته های جعبه اصلی هست رو چسبوندن

از خود کنسول نمیشه فهمید.؟ کلا رو جعبه مینویسه که ریفره ؟
( باز گشت تعمیری . تعریف ساده ی ریفر :d )

از آشناتون بپرسید . ببینیم کلا ماجرا چیه . اگه دست رسی داری.:)

• Like
Reactions: Medusa
اگه رجیون بازی با دستگاه یکی نباشه چه اتفاقی میفته؟ خیلی کم دیدم که کسی موقع گرفتن بازی حواسش باشه که رجیون بازی چنده.
مخصوصا برای انلاین رجیون بازی چه تاثیری داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or