پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

درود
دوستان یه سوال :
اگه بخوام هار PS3 رو عوض کنم بازی هایی رو که دانلود کردم + Map pack ها پاک میشن ؟
میشه از هارد PS3 یه BackUp گرفت بعد ریخت تویه هارد جدید ؟

یه توضیح کوچیک درمورد این ریفر بده ببینم چی هست !؟ شاید بتونم کمکت کنم!
به طور مثال برای لپتاپ:
شرکتهای سازنده تا مدتی محصول خود را تحت پوشش تعویض قرار میدهند.
لپ تاپ‏هایی هستند که پس از تولید و خروج از کارخانه دچار نقص فنی شده و برای تعمیر به کارخانه بازگردانده شده‏اند و به صاحب آن یک لپ تاپ نو تقدیم میشود.سپس لپ تاپ تعمیر شده مجددا به بازار عرضه میشوند و با قیمت پایین تر به فروش میرسند.
بهترین پیشنهاد این هست که لپ تاپ مورد نظر خود را از نمایندگی رسمی با بهترین گارانتی خریداری کنید و قرارداد محکمی بین شما و فروشنده وجود داشته باشه

سازگار به هیچ وجه نوت بوک refer ندارد​
[/RIGHT]

به طور مثال برای لپتاپ:
شرکتهای سازنده تا مدتی محصول خود را تحت پوشش تعویض قرار میدهند.
لپ تاپ‏هایی هستند که پس از تولید و خروج از کارخانه دچار نقص فنی شده و برای تعمیر به کارخانه بازگردانده شده‏اند و به صاحب آن یک لپ تاپ نو تقدیم میشود.سپس لپ تاپ تعمیر شده مجددا به بازار عرضه میشوند و با قیمت پایین تر به فروش میرسند.
بهترین پیشنهاد این هست که لپ تاپ مورد نظر خود را از نمایندگی رسمی با بهترین گارانتی خریداری کنید و قرارداد محکمی بین شما و فروشنده وجود داشته باشه

سازگار به هیچ وجه نوت بوک refer ندارد​
[/RIGHT]
نه فكر نكنم ! حداقل تو ايران مطمئنم نداره !

سلام دوستان خسته نباشید من دیروز داشتم ps3 بازی میکردم امروز روشن کردم اصلا تصویرش بالا نیومد میشه مشگلشو بگید به من همه کارم کردم بدون دانگل حتی دسته هم وصل میشه میشه بگید چیکار کنم به خدا ممنون میشم

راهی هست که بتونم با بازی کپی انلاین بازی کنم؟؟ fifa یا bf
اگه هست لطفا توضیح بدین، ممنون

این سوالات بارها و بارها پرسیده شده جوابشم کاملا مشخصه خیر.
اگرم راهی وجود داشته باشه امکان بن شدن خیلی بالاست..
(سوالتون در بخش مربوطه مطرح کنید)

این سوالات بارها و بارها پرسیده شده جوابشم کاملا مشخصه خیر.
اگرم راهی وجود داشته باشه امکان بن شدن خیلی بالاست..
(سوالتون در بخش مربوطه مطرح کنید)

خیلی گشتم اما تاپیک مربوط به این سوال رو پیدا نکردم و همین طور جوابهایی که به این سوال داده شده.
مرسی

سلام
صدای فن مدل اسلیم باید در چه حدی باشه منظورم این هست صداش به طور نرمال چطور هست آیا وقتی دستگاه داغ میکنه صدای فن هم بیشتر میشه ؟
با سپاس

سلام
صدای فن مدل اسلیم باید در چه حدی باشه منظورم این هست صداش به طور نرمال چطور هست آیا وقتی دستگاه داغ میکنه صدای فن هم بیشتر میشه ؟
با سپاس
اسلیم خیلی خیلی به ندرت صدای فنش می ره بالا. بازم می گم خیلی به ندرت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or