Ἁlireza
کاربر سایت
از هرجا که میخوای دانلود کن بریز با فلش تو PS3 بعد بزن set as wallpaper !از کجا میتونم والپیپر های ps3 رو دانلود کنم.
از هرجا که میخوای دانلود کن بریز با فلش تو PS3 بعد بزن set as wallpaper !از کجا میتونم والپیپر های ps3 رو دانلود کنم.
من چند تا والپیپر ریختم تو هارد ولی PS3 نمیشناسهاز هرجا که میخوای دانلود کن بریز با فلش تو PS3 بعد بزن set as wallpaper !
من اینجا بگم اول که حتما و حتما اونهایی که توانایی خرید یک هارد 500 گیگ واسه ps3 رو دارن یک هارد 2.5 تهیه کنن و با هارد داخل ps3 تعویض کنن که کار راحتی هم هست... باور کنید راحت تا 3 برابر یا حداقل 2 برابر تو سرعت لودینگ و نصب یا چیزهای دیگه که فکرش رو کنید تاثیر داره و کلا انگار کنسول رو ارتقاء دادین... اما حتما 7200 دور باشه ... من خودم سیگیت رو پیشنهاد میکنم ... و حجم هارد هم بیشتر از 750 نباشه که جا نمیشه تو کنسول ... دوستانی که هارد 120 گیگ به بالا دارن حتما از segate goflex pro 500 gig استفاده کنن چون هم قابش به راحتی باز میشه هم مبدل usb2.0 اش جدا میشه و می تونید واسه هر هاردی استفاده کنید وتنها هارد 2.5 قاب دار 7200 دور هم هست... و می تونید بعد از تعویض هارد ، هارد جدید رو تو قاب هاردی که تهیه کردید بزاریدآقا لطفا اگه میشه سریع جواب بدید. من فکر کردم هارد وسترن ولی فهمیدم که سیگیت 750 گیگ. 120 تومن خریدم و هنوز بازش نکردم. 120 تومن قیمت خوبی ؟ یا گرون خریدم ؟ راستی به نظر شما این ککاری که می گن خوبه ؟ بعضی ها می گن یه اکسترنال بگیرم و بازش کنم میشه اینترنال و بزارم تو کنسول و 40 گیگ کنسول رو دوباره بزارم تو قاب اکسترنال. اینطوری هم پول کمتری میدم و هم یه 40 گیگ اکسترنال هم دارم. این کار خوبه یا نه همین هارد اینترنال بهتره ؟
دوست عزیز من الان یه هارد 2.5 اینچی دارم که 7200 و مارک سیگیت هست و 750 گیگ. قیمت 120 اینترنال هم هست. این خوبه یا نه ؟ حالا اگه بخوام یه اکسترنال سیگیت بگیرم که قابشو باز کنم و بزارم تو کنسول و 40 گیگ کنسول رو بزارم توی قاب اکسترنال و استفاده کنم... این کار بهتره ؟ یا همین 750 گیگ اینترنال رو نگه دارم ؟من اینجا بگم اول که حتما و حتما اونهایی که توانایی خرید یک هارد 500 گیگ واسه ps3 رو دارن یک هارد 2.5 تهیه کنن و با هارد داخل ps3 تعویض کنن که کار راحتی هم هست... باور کنید راحت تا 3 برابر یا حداقل 2 برابر تو سرعت لودینگ و نصب یا چیزهای دیگه که فکرش رو کنید تاثیر داره و کلا انگار کنسول رو ارتقاء دادین... اما حتما 7200 دور باشه ... من خودم سیگیت رو پیشنهاد میکنم ... و حجم هارد هم بیشتر از 750 نباشه که جا نمیشه تو کنسول ... دوستانی که هارد 120 گیگ به بالا دارن حتما از segate goflex pro 500 gig استفاده کنن چون هم قابش به راحتی باز میشه هم مبدل usb2.0 اش جدا میشه و می تونید واسه هر هاردی استفاده کنید وتنها هارد 2.5 قاب دار 7200 دور هم هست... و می تونید بعد از تعویض هارد ، هارد جدید رو تو قاب هاردی که تهیه کردید بزارید
بنظر من هارد 40 شما ارزش استفاده نداره ... شما بهتر بود هارد 2.5 لپ تاپی 7200 دور می گرفتی که 20 تومن از هارد های اکسترنال 2.5 ارزون تر هست ... هارد 40 هم ارزش هزینه 20 تومنی نداره ...
قیمتی هم که گرفتین یکم زیاده چون 500 گیگ 85 تومن بود و 1 ترابایتی 130 تومن هست البته مارک سیگیت ...
آره عالیه ... نه همین 750 رو بزار تو ps3 ... اون 40 هم ارزش حتی صحبت کردنم نداره .. توش فقط یک gow 3 جا میشه!!! این رو که گزاشتی توش بعدا یک اکسترنال 3.5 اینچی تهیه کن که قیمتش خیلی از 2.5 بهتره ... و با همون پول میتونی 2 برابر حجم داشته باشی...البته از همین 750 گیگت هم میتونی به عنوان اکسترنال استفاده کنی باید یک قاب براش بگیری 10 تومن ...دوست عزیز من الان یه هارد 2.5 اینچی دارم که 7200 و مارک سیگیت هست و 750 گیگ. قیمت 120 اینترنال هم هست. این خوبه یا نه ؟ حالا اگه بخوام یه اکسترنال سیگیت بگیرم که قابشو باز کنم و بزارم تو کنسول و 40 گیگ کنسول رو بزارم توی قاب اکسترنال و استفاده کنم... این کار بهتره ؟ یا همین 750 گیگ اینترنال رو نگه دارم ؟
من چند تا والپیپر ریختم تو هارد ولی PS3 نمیشناسه
با با چی میگید بره خودتون شما:d:dداداشم حمید 4 ستاره رو گمراه نکنید:dمن خودم هزار تا فیلم کپی دیدم الته دی وی دی ......:dهمیچن اروری ندیدم
دوست من شما یه جوری صحبت میکنید انگار من دروغ میگم
اگر همچین مشکلی نداشتم که وقتمو از سر راه نیاورده بودم اینجا مزاحم دوستان بشم.
شما به احتمال زیاد ورژن فریمورتون پاین هست که به راحتی فیلمهارو میبینید.
درضمن اگر به گفته های من شک دارید لینک ارور خود ps3 رو میزارم که توضیح داده شده علت ارور فیلم رایتی است و برای دفاع از حقوق کپی رایت این قانون گذاشته شده.
لطفا اگر شما مشکلی نداشتید و اطلاعاتی هم ندارید پست نذارید.
شما مثلث رو رو فلش بزن بعد گزینه ی Display all رو بزن عکسا رو میاره !من چند تا والپیپر ریختم تو هارد ولی PS3 نمیشناسه
نه عادیه ! ربطی هم به هوا نداره مگه رو پشت بام بازی میکنی ؟!سلام من کنسولم فته ولی حالا که هوا گرمه فنش میره روی درجه آخر . آیا این عادیه یا نه؟
اگر لطف کنید شماره ارور را بدید تا من و بقیه ببینند:d
این که بره بلوری و..بلوری پلیر