فکر نکنم کنسول چیزی به نام رم و گرافیک داشته باشه !!! (فکر نکنم !!!)سلام . اول بگم که من از این چیزای فنی که می گین هیچی نمی فهمم . الآنم سوالم براتون خنده داره....
اما می خواستم بدونم کجای دستگاه نوشته که رم چقدره؟
همینطور چیزای دیگش گرافیک و این ها
فکر نکنم کنسول چیزی به نام رم و گرافیک داشته باشه !!! (فکر نکنم !!!)
سلام
میخاستم بپرسم ایا میشه فیلمها را با فرمت mkv روی dvd رایت کنم و روی پلی3 اجرا کنم و با lcd ببینم
ممنون
سلام
میخاستم بپرسم ایا میشه فیلمها را با فرمت mkv روی dvd رایت کنم و روی پلی3 اجرا کنم و با lcd ببینم
ممنون
دوستان یه سوال : می خواستم بدونم آیا تقاوتی بین فن کنسول های فت با فن کنسول های اسلیم هست ؟ یعنی از نظرخنک نگه داشتن و ....
ميدونم عزيز موقع خالي شدن هشدار ميده :d ديگه با PS3 اون قدر ور رفتيم كه بفهميم اينهارو:d
ميگم كي شارژ بايد كرد كه باطري اسيب نبينه موقعي كه دسته باطريش خالي خالي شد يا حتي وقتي نشفه است بذاريم پر شه
با استفاده از این نرم افزار فایلهای mkv ـت رو میتونی تبدیل و قابل اجرا بر روی PS3 کنی.سلام
ممنون
این به ریجن کنسول برمیگرده. مال پال ضربدریه.یک سوال
تو بعضی از کنسول ها کلید ok دایره هستش و تو بعضی ضربدر و گزینه کنسل هم برعکس این گزینه ها
توی ریجن 1 و 2 دکمه ی select = ضربدریک سوال
تو بعضی از کنسول ها کلید ok دایره هستش و تو بعضی ضربدر و گزینه کنسل هم برعکس این گزینه ها
حالا می خواستم بدونم این مربوط به چی هستش ؟
از جایی هم نتونستم پیدا کنم که تنظیمات رو به حالت دلخواه بگذارم
اصلا حالت اساندارد ps 3 کدوم یکی از این گزینه ها هستش ؟