پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام . اول بگم که من از این چیزای فنی که می گین هیچی نمی فهمم . الآنم سوالم براتون خنده داره....
اما می خواستم بدونم کجای دستگاه نوشته که رم چقدره؟
همینطور چیزای دیگش گرافیک و این ها

سلام . اول بگم که من از این چیزای فنی که می گین هیچی نمی فهمم . الآنم سوالم براتون خنده داره....
اما می خواستم بدونم کجای دستگاه نوشته که رم چقدره؟
همینطور چیزای دیگش گرافیک و این ها
فکر نکنم کنسول چیزی به نام رم و گرافیک داشته باشه !!! (فکر نکنم !!!)

سلام

میخاستم بپرسم ایا میشه فیلمها را با فرمت mkv روی dvd رایت کنم و روی پلی3 اجرا کنم و با lcd ببینم

ممنون

چرا د وست عزیز راهی هست بره د ید ن m kv رو ps3 اونم ا ینه که با ید ps3ت JB باشه ...وبا برنامه SHOW TIME..میتونی M KV یا هر فرمتی که بگی نیگاه کنی:dالبته باید فایلهاتو روی فلش ذ خیره کنی تا نشون بد ه من M KV رو رو د ی وی د ی ا متحا ن کرد م نشون نمیده ولی از رو فلش پخش میکنه;)

دوستان یه سوال : می خواستم بدونم آیا تقاوتی بین فن کنسول های فت با فن کنسول های اسلیم هست ؟ یعنی از نظرخنک نگه داشتن و ....

فرق که صددرصد داره
چون این 2 کنسول به صورت جدا طراحی شده و هر کدوم برای همون کنسول خوب و کافی هستش.

ميدونم عزيز موقع خالي شدن هشدار ميده :d ديگه با PS3 اون قدر ور رفتيم كه بفهميم اينهارو:d

ميگم كي شارژ بايد كرد كه باطري اسيب نبينه موقعي كه دسته باطريش خالي خالي شد يا حتي وقتي نشفه است بذاريم پر شه

اگه قرار باشه که هر وقت باطری نصفه هست بزنی تو شارژ پس کلا بزار تو شارژ باشه و هیچ وقت درش نیار:d

سلام.
1- کنسول PS3 مدل Fat یا Slim داره ؟ چه تفاوتی با هم دارند ؟
2- امکان استفاده از این هاردهای اکسترنال که در کنار PC بکار میره برای کپی بازی و استفاده در PS3 وجود داره ؟
ممنون

یک سوال
تو بعضی از کنسول ها کلید ok دایره هستش و تو بعضی ضربدر و گزینه کنسل هم برعکس این گزینه ها
حالا می خواستم بدونم این مربوط به چی هستش ؟
از جایی هم نتونستم پیدا کنم که تنظیمات رو به حالت دلخواه بگذارم
اصلا حالت اساندارد ps 3 کدوم یکی از این گزینه ها هستش ؟

یک سوال
تو بعضی از کنسول ها کلید ok دایره هستش و تو بعضی ضربدر و گزینه کنسل هم برعکس این گزینه ها
حالا می خواستم بدونم این مربوط به چی هستش ؟
از جایی هم نتونستم پیدا کنم که تنظیمات رو به حالت دلخواه بگذارم
اصلا حالت اساندارد ps 3 کدوم یکی از این گزینه ها هستش ؟
توی ریجن 1 و 2 دکمه ی select = ضربدر
توی ریجن 3 = دایره

یه برنامه بود قبلن تو ps3 dashhack که میشد این کار رو انجام داد ، ولی الان هرچی گشتم پیداش نکردم !
اگه خواستی بگو دوستان برات بذارن

• Like
Reactions: 4th
خوب اینجور که دوستان می گن من دو تا کنسول با ریجن مختلف خریدم .از کجا می شه ریجن دقیق رو مشخص کرد.حالا فرق ریجن تو خرید چیز مهمی هستش ؟ کدوم از همه بهتره ؟
اگه کسی می تونه بگه چه طوری گزینه select رو از دایره به ضربدر منتقل کنم.
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or