درست يادم نيستدوستان remote play با psp چطوری تنظیم کنم ؟
برای ip و router اینو امتحان کندستی ندم نمیشه چون باید آیپی رو بدم.آیپی رو بزارم رو اوتو اصلا رو obtain ip ارور میده.
اینم زدم درست نشد.آیپی و روتر هر دو رو این زدم:
192.168.1.1
ایراد از این نیست؟
راستی مودمم وایرلسه.
----------
اصلا قبلا من همرو رو اوتو و ایزی میزد وصل میشد.الان اینجوری شده![]()
درست يادم نيست
ولي بايد از اول فكر كنم psp با usb وصلش كني به ps3 ادش كني
يا شايدم از وايرلس بود
دوستان remote play با psp چطوری تنظیم کنم ؟
من یک سوالی تو چند صفحه قبل در مورد تروفی در بازی ها و کاربردشون پرسیدم و یکی از کاربرها گفت که تروفی ها یک نوع امتیاز برای بازیباز در psn هست.میخواستم بدونم این تروفی ها چه قابلیت هایی رو برای کار بران به همراه میاره و با گرفتن یک تروفی پلاتینیم ازش چه استفاده ای میشه کرد وچه مزیت و برتری نسبت به تروفی های دیگه دارند و به واسطه ان از چه امکاناتی میتوان استفاده کرد:confused: ( اگر میتونید دقیقا توضیح بدید) .
سوال دومم در مورد تفاوت این تروفی ها باهم است .مثلا ازرش تروفی پلاتینیم تو بازی killzone 2 از همین تروفی در بازی heavy rain بیشتره یا هر دو یک میزان ارزش دارند :confused:
در ضمن با اینترنت معمولی (dial up ) تو psn چه کارهایی میتونیم انجام بدیم واز چه قابلیتهایی میشه استفاده کرد:confused:
1. حدودا , اره.درود بر دوستان گيمر من چون تازه از فن بودن xbox در امودم يه ps3 گرفتم خيلي ازش راضيم
. اما يه مشكلي برخوردم من موندم با يه ميليون سوال .
1- تروفي همون اچيومنت xbox ، ؟؟؟
2- تروفي رو يه جا ميگيرن يا به صورت پله به پله ؟
3- قبلا مي گفتن كه اين امتياز هاي توي بازي توي home به كار مي آد ؟؟؟
4- اين ps3 چرا انقدر دستگاه جيگرييه ؟؟؟
چون ابدیت جدید امده باید صبر کنی تا ببینیم کسی امتحان کرده یا نه :confused:سلام دوستان با توجه به آپدیت(3.30) جدید ps3 چطوری میشه لپ تاپ رو به ps3 متصل کرد ؟؟؟؟