پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

بچه ها یه سوال دارم که قبلا هم جواب داده شده ولی خب شارژ adsl تموم شده و با این dialup هم نمیشه یه تکست باز کرد.
من یه چندروزی lcdیم در دسترسم نیست و میخوام کنسول روی مانیتور pc(samsung mb1763)کانکت کنم و آداپتر hdmi to dvi هم گرفتم و وصل هم کردم ولی از این به بعدش نمیدونم چیکار کنم.

بچه ها یه سوال دارم که قبلا هم جواب داده شده ولی خب شارژ adsl تموم شده و با این dialup هم نمیشه یه تکست باز کرد.
من یه چندروزی lcdیم در دسترسم نیست و میخوام کنسول روی مانیتور pc(samsung mb1763)کانکت کنم و آداپتر hdmi to dvi هم گرفتم و وصل هم کردم ولی از این به بعدش نمیدونم چیکار کنم.
کابل av رو وصل کن و خروجی هاشون به اسپیکر بزن،کنسول رو روشن کن و برو قسمت dISPLAY sETTING و تنظیماتشو انجام بده(توضیح هاش واضحه)

برای همچین کاری چقدر زمان میبره؟
همین وصل کردنش به PC عذابه دیگه!HD player رو رفیقم داره واقعا بدون دردسر کار میکنه!این جور عذاب ها رو نداره:sick:
اگه 1G ، Connection باشه یه فایل 12GB تو 7 یا 8min ریخته میشه.
خوب واسه کسی که میخواد با همین PS3 فیلم ببینه و خرج اضافی نکنه یه کابل کشی فک نمیکنم دردسری داشته باشه.;)

آخرین ویرایش:
یه سوال!!!:confused:
من قبلا یه یوزر داشتم تو دستگام اما الان برای ساختن یه id جدید یکی دیگه ساختم حالا میخواستم ببینم راهی نداره که تروفی ها و سیو ها و کلا همه اطلاعاتی که تو یوزر قبلیم بود به این یوزر منتقل کنم؟؟
ممنون

مگه ps3 حالت Safe mode داره ؟ اگر داره میشه بفرمائید چطور واردش بشیم .

حالت safe mode داره تو سایت ps3 خودش توضیح داده،گفته سعی کنید استفاده نکنید .
دقیق یادم نیس.اینو بخونی حله!!

Step 1: Turn off the PlayStation 3 by holding the Power button on the front of the unit till the Power light is red.

Step 2:

1. Touch and hold the Power button, you will hear the first beep, meaning the PlayStation 3 is powering on.
  2. Continue to hold the Power button and after about 5 seconds, you will hear a second beep, indicating the video reset.
  3. Continue to hold the Power button and after about another 5 seconds you will hear a third beep and the system will power off (Power light is red).

Step 3:

1. Touch and hold the Power button, you will hear the first beep, again for the PlayStation 3 to power on.
  2. Continue to hold the Power button and after about 5 seconds, you will hear a second beep for video reset.
  3. Continue to hold the Power button and after about another 5 seconds you will hear a quick double beep. At that point release the Power button. If you succeeded in activating Safe Mode, you will see a message on the screen saying, "Connect the controller using a USB cable and then press the PS button."
    ► Show Screenshot
    safemode1.jpg
  4. Connect a USB cable to the controller and the PlayStation 3 and press the PS button to enter Safe Mode.
  5. Then you will see the Safe Mode menu.

آخرین ویرایش:
سلام بر اساتید و دوستان
من یک عدد ps3 دارم یک سال هست که خریدم باهاش 4 تا بازی بیشتر تموم نکردم
40 گیگ ، رجینش هم پال هستش
حالا میخوام بفروشمش از دوستان راهنمایی میخوام که روش قیمت بذارم
کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟

این آپدیت جدید مارو بدبخت کرد.به خاطر اینکه آپدیت نکنم یک dns جدید دادم که چند وقت کار میکرد اما الان حتی نمیتونم کنسول رو آپدیت کنم.همه اش ارور dns میده.
یکی لطف کنه یک آیپی و dns تست شده بده من بزنم تا بتونم اینو آپدیت کنم.آخه آیپی رو هم عوض کردم تا وصل شه.

این آپدیت جدید مارو بدبخت کرد.به خاطر اینکه آپدیت نکنم یک dns جدید دادم که چند وقت کار میکرد اما الان حتی نمیتونم کنسول رو آپدیت کنم.همه اش ارور dns میده.
یکی لطف کنه یک آیپی و dns تست شده بده من بزنم تا بتونم اینو آپدیت کنم.آخه آیپی رو هم عوض کردم تا وصل شه.
خوب DNS رو دستی نده ، بزار رو اتوماتیک . اینا رو تست کن : Pri : 8.8.8.8 Sec : 8.8.4.4
یه سوال!!!
من قبلا یه یوزر داشتم تو دستگام اما الان برای ساختن یه id جدید یکی دیگه ساختم حالا میخواستم ببینم راهی نداره که تروفی ها و سیو ها و کلا همه اطلاعاتی که تو یوزر قبلیم بود به این یوزر منتقل کنم؟؟
ممنون
نه ، انتقال اطلاعات اکانت ها به هم ممکن نیست .
بهترین مدل با بهترین و بالاترین امکانات این دستگاه چیه ؟ (اگر قیمت هم دارین عنوان کنین)
یعنی چی بالاترین امکانات ؟! الان Slim 250 گیگ خوبه ، قیمتش هم حول و حوش 370 تومان ِ . من دقیق قیمت ندارم ، تاپیک راهنمایی برای خرید PS3 بپرس .
سلام اگه من بخوام ps3م رو با کارت tvبه مانیتور crtم وصل کنم خیلی افت کیفیت داره؟
بستگی به مانیتورت داره ولی بالطبع انتظار کیفیت خوبی نباید داشته باشی .
میشه هدست ps3 رو به pc زد ؟ چجوری ؟
به PC نه ولی تقریبا به همه Mobile ها وصل میشه .

یه جوانمرد نیست به سوال های این بنده خداها جواب بده ، ببخشید که یکم دیر شد .

آخرین ویرایش:
خوب DNS رو دستی نده ، بزار رو اتوماتیک . اینا رو تست کن : Pri : 8.8.8.8 Sec : 8.8.4.4
دستی ندم نمیشه چون باید آیپی رو بدم.آیپی رو بزارم رو اوتو اصلا رو obtain ip ارور میده.
اینم زدم درست نشد.آیپی و روتر هر دو رو این زدم:
192.168.1.1
ایراد از این نیست؟

راستی مودمم وایرلسه.
----------
اصلا قبلا من همرو رو اوتو و ایزی میزد وصل میشد.الان اینجوری شده:|

سلام بر اساتید و دوستان
من یک عدد ps3 دارم یک سال هست که خریدم باهاش 4 تا بازی بیشتر تموم نکردم
40 گیگ ، رجینش هم پال هستش
حالا میخوام بفروشمش از دوستان راهنمایی میخوام که روش قیمت بذارم
کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟

یکی نیست مرا یاری کند.