کابل av رو وصل کن و خروجی هاشون به اسپیکر بزن،کنسول رو روشن کن و برو قسمت dISPLAY sETTING و تنظیماتشو انجام بده(توضیح هاش واضحه)بچه ها یه سوال دارم که قبلا هم جواب داده شده ولی خب شارژ adsl تموم شده و با این dialup هم نمیشه یه تکست باز کرد.
من یه چندروزی lcdیم در دسترسم نیست و میخوام کنسول روی مانیتور pc(samsung mb1763)کانکت کنم و آداپتر hdmi to dvi هم گرفتم و وصل هم کردم ولی از این به بعدش نمیدونم چیکار کنم.
اگه 1G ، Connection باشه یه فایل 12GB تو 7 یا 8min ریخته میشه.برای همچین کاری چقدر زمان میبره؟
همین وصل کردنش به PC عذابه دیگه!HD player رو رفیقم داره واقعا بدون دردسر کار میکنه!این جور عذاب ها رو نداره![]()
مگه ps3 حالت Safe mode داره ؟ اگر داره میشه بفرمائید چطور واردش بشیم .
خوب DNS رو دستی نده ، بزار رو اتوماتیک . اینا رو تست کن : Pri : 8.8.8.8 Sec : 8.8.4.4این آپدیت جدید مارو بدبخت کرد.به خاطر اینکه آپدیت نکنم یک dns جدید دادم که چند وقت کار میکرد اما الان حتی نمیتونم کنسول رو آپدیت کنم.همه اش ارور dns میده.
یکی لطف کنه یک آیپی و dns تست شده بده من بزنم تا بتونم اینو آپدیت کنم.آخه آیپی رو هم عوض کردم تا وصل شه.
نه ، انتقال اطلاعات اکانت ها به هم ممکن نیست .یه سوال!!!
من قبلا یه یوزر داشتم تو دستگام اما الان برای ساختن یه id جدید یکی دیگه ساختم حالا میخواستم ببینم راهی نداره که تروفی ها و سیو ها و کلا همه اطلاعاتی که تو یوزر قبلیم بود به این یوزر منتقل کنم؟؟
ممنون
یعنی چی بالاترین امکانات ؟! الان Slim 250 گیگ خوبه ، قیمتش هم حول و حوش 370 تومان ِ . من دقیق قیمت ندارم ، تاپیک راهنمایی برای خرید PS3 بپرس .بهترین مدل با بهترین و بالاترین امکانات این دستگاه چیه ؟ (اگر قیمت هم دارین عنوان کنین)
بستگی به مانیتورت داره ولی بالطبع انتظار کیفیت خوبی نباید داشته باشی .سلام اگه من بخوام ps3م رو با کارت tvبه مانیتور crtم وصل کنم خیلی افت کیفیت داره؟
به PC نه ولی تقریبا به همه Mobile ها وصل میشه .میشه هدست ps3 رو به pc زد ؟ چجوری ؟
دستی ندم نمیشه چون باید آیپی رو بدم.آیپی رو بزارم رو اوتو اصلا رو obtain ip ارور میده.خوب DNS رو دستی نده ، بزار رو اتوماتیک . اینا رو تست کن : Pri : 8.8.8.8 Sec : 8.8.4.4
سلام بر اساتید و دوستان
من یک عدد ps3 دارم یک سال هست که خریدم باهاش 4 تا بازی بیشتر تموم نکردم
40 گیگ ، رجینش هم پال هستش
حالا میخوام بفروشمش از دوستان راهنمایی میخوام که روش قیمت بذارم
کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟