بله عزیز، میشه وصل کرد ولی انتظار کیفیت HD نباید داشته باشین.سلام
من تلوزيونم 21 اينچه ميخوام ps3 بخرم ميشه بهش وصل كرد.
حالا چرا هارد کنسولو میخوای جا به جا کنی! کنسولتو بده به دوستت بازی برات دانلود کنه ...می تونم هارد دستگاهم رو بدم دوستم بزنه به جای هارد کنسول خودش و بازی از PSN دانلود کنه بریزه روش و بعد بهم بده دوباره بزنم به کنسول خودم؟ چنین کاری ممکنه یا نه ؟
اگه این کار نشدنیه از طریق LAN کردن دو تا کنسول می شه بازی رد و بدل کرد یا نه ؟
ممنون .
مثل اینکه برای PS3 تایید شده ولی خب احتمالا زمان ریلیزش روی PSN برای سال دیگست .سوال بالا رو جواب بدید ، بعلاوه می خواستم بپرسم MGS PO روی PSN برای دانلود اومده ؟
و بعد MGS PO روی PSN برای PS3 اومده یا PSP ؟
بله با کابل Composite یا همون AV !(سه فیش معمولی)من تلوزيونم 21 اينچه ميخوام ps3 بخرم ميشه بهش وصل كرد.
Setting>System Setting>System Informationدوستان از کجا بفهمیم فریمور دستگاه چنده؟
نه اشکالی ندارهاگه در حالیکه بازی تو کنسوله ، از بازی بیام بیرون و کنسول رو خاموش کنم عیب نداره ؟ آخه من همیشه اینکار رو می کنم .
والا نمیدونم چرا هنوز نیومده! یه سرچ کردم دراین باره مثل اینکه کونامی بالاخره به درخواستهایی که در رابطه با تروفیهای این بازی شده توجه کرده ، گفتن که فعلا نمیتونیم چیزی در موردش بگیم. باید صبور باشید و .......بعد می خواستم بپرسم که تروفیهای MGS 4 کی میاد و چرا تا الان هنوز نیومده ؟
error نیست! شاید اون پریزی که کنسولتو بهش وصل کردی اتصالی داره!سلام یه سوال عجیب
کنسول من خود به خود کاری باهاش نداری خاموش میشهنمیخوام این چه شکلشه دیگه
از آسمون یه دونه Error بیاد همون یه دونه میره تو کنسول من
خب آره ولی بستگی به فروشگاه داره که تا چه حد تخفیف بدهدرود
1سوال کم و بیش عجیب داشتم:
توی کریسمس توی اروپا و آمریکا اکثر فروشگاهها اکثر اجناسشون رو تخفیف های گنده میزنن مثلا 70% یا از اینجور تخفیفها. میخواستم بدونم این تخفیفها شامل کنسولها هم میشه(PS3)؟
خودم بعید میدونم ولی خب حالا گفتم 1سوالی بکنم...
بازی روی هارد PS3 نصب نمیشه . یه قسمتی از بعضی بازیهای PS3 روی هارد برای کاهش زمانهای لودینگ در بازی نصب میشه(حجمی که برای نصب میطلبه معمولا از 100 مگ تا حداکثر 5 گیگ هست)بچه ها سلام
اگه میشه یه توضیحم بدید چطوری میشه بازی رو روی هارد پلی 3 نصب کرد؟
ممنون
100 درصد ps3 بگیر !! چون اگر بدونی که چه بازیهایی قراره براش بیاد دیگه فکر X360 رو هم نمیکنی ! درضمن بازیهای اصل X360 خیلی کم گیر میان برای همین نمیتونی بازی آنلاین بکنی و فقط میتونی بازی معمولی بکنی + قسمت XBox Live پولی هست ولی PSN مجانی ! درکل PS3 بی نظیره ! اینون مطمئن باش ! چون خیلی از دوستای من که X360 دارن , دستگاهشونو فروختن و PS3 خریدن !!سلام
من فردا دارم ميرم توپخونه يه دستگاه بازي بگيرم تا الان كه تصميم به خريد ps3 دارم ولي باز دو دلم حالا يه كلام ps3 بگيرم يا 360 در ضمن دو تا تايپيك رو هم تقريبا خوندم راستي ميارزه ds lite رو بفروشم و dsi بگيرم . با تشكر