پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

به نظر شما بهتره بگم چه گیمی بیارن ؟
البته خودم بیشتر قصدم اینه که MGS 4 رو بازی کنم چون بازی نکردم نظرتون در مورد uncharted 2 و killzone چیه ؟ من فقط می تونم یکی از اینه رو بخرم .

به نظر شما بهتره بگم چه گیمی بیارن ؟
البته خودم بیشتر قصدم اینه که MGS 4 رو بازی کنم چون بازی نکردم نظرتون در مورد uncharted 2 و killzone چیه ؟ من فقط می تونم یکی از اینه رو بخرم .

اگر نظر من رو میخوای uncharted 2 رو بگیر. uncharted1 هم میتونی platinum دسته 2شو 17 تومن بخری..2تا شو باری کن حتما.البته MGS4 جای خود دارد.واسه خودش بارییه

مثل اینکه نوشته های قبلی من را قبول نداری
وصل هم بکنی کمکی نمیکنه

نه منتقل نمیشه فقط اگر بکاپ داشتی باشی سیوها منتقل میشه
دستگاه فقط هارد خودش را قبول میکنه و اگر هارد دیسک دستگاه قدیم به دستگاه جدید وصل کنی هارد دیسک را شناسای نمیکنه و مینویسه باید فرمت بشه
چرا میزنی؟ :blink1: خواستم اطمینان پیدا کنم ! :((
چه شکلی وصلش کنم به PC ؟ (هارد)

تشكر svr!!!!
برا psn id بايد ادرس الكي بزنيم؟ مشكلي پيش نمياد؟
اگه کشورت رو امریکا انتخاب کنی ادرس باید واقعی باشه ولی کشور های دیگه اینجوری نیست !
به نظر من کشورت رو UK (انگلیس) انتخاب کن. :biggrin1:
کلا هر قاره PS Store ش فرق میکنه ! :happy:

1. دوستان در ضمن با adsl 128 میشه به psn وصل شد و مثلا cod 4 رو با دوستم که تو خونشون نشسته بازی کرد ؟
2. در ضمن من کجا می تونم داستان سری های قبل mgs رو مطالعه کنم و وقتی که mgs 4 رو بازی می کنم داستانش رو بفهمم ؟

آخرین ویرایش:
من می خوام برای استفاده از مانیتورم ازین تبدیل استفاده کنم.مشکلی پیش نمیاد؟
اینو می زنم پشت دستگاه و با یه کابل DVI وصلش می کنم به مانیتور.کیفیت تصویر مشکلی پیدا نمی کنه؟اصلا جواب میده؟

vq0w2jd5op0t0cb9fn.jpg

dkd5oq80cfx9dvp6n138.jpg

سلام.
من میخوام برای دستگاهم یه هارد 160 گیگ جدید بخرم حالا میخوام بدونم وقتی یه هارد نو به دستگاه وصل میشه برای اولین بار تنظیماتش چیه؟
وبرای اینکه فریمویر رو روی دستگاه نصب کرد حتما باید از طریق فلش باشه یا اینکه با یه بازی جدید هم میشه این کار رو کرد؟

سلام.
من میخوام برای دستگاهم یه هارد 160 گیگ جدید بخرم حالا میخوام بدونم وقتی یه هارد نو به دستگاه وصل میشه برای اولین بار تنظیماتش چیه؟
وبرای اینکه فریمویر رو روی دستگاه نصب کرد حتما باید از طریق فلش باشه یا اینکه با یه بازی جدید هم میشه این کار رو کرد؟

فقط باید فرمتش کنید . (بعد از نصب بوسیله ی دستگاه)

واسه آپدیت فریمور هم با فلش میشه و هم با بازیهای جدید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or