باید هاردت فرمت FAT باشه تا بشناسشاگه باید مثل وقتی که فلش میزاریم باشه، نه نمیشناسه
حالا باید چکار کنم بعد فریمور 3.1 نصب هست
باید هاردت فرمت FAT باشه تا بشناسش
بچه های من می خوام با استفاده از flash memory فایل ویدئو داخل ps3 ببینم.فایل هم به صورت AVSEQ01 هست ولی وقتی می رم تو قسمت ویدئو دستگاه می زنه no content یعنی هیچی توش نبست! :confused::confused::confused:
کسی می تونه کمک کنه؟ً!!!!!!!!!!!:confused:
دقیقا از چه چیزایی backup میگیره؟!
درسته من الان نگاه کردم NTFS هستش
شما باید حتما فایل رو در شاخه Video بریزید
عد فرمت فایل هم تغییر برای من که DAT نمیخونه
از Save، تم، قایلهای صوتی و تصویری و تنظیمات اگه اشتباه نکرده باشم ( تروفی ذخیره نمیشه )
1-نیم ساعت البته شارژ اولی 8 ساعتسلام
دوستان بخاطر اينكه ديروز تازه دسته sixaxis بدستم رسيد دوباره چند تا سوال برام پيش اومده،لطفا" هر كي جوابشون رو مي دونه جواب بده:
1-دسته sixaxis چند دقيقه طول مي كشه تا كاملا" شارژ بشه؟
2-اونطور كه من فهميدم VGA BOX فقط تا رزلوشن 720P رو ساپرت مي كنه اين درسته؟بعدش اگه من VGA BOX ي بخرم كه تا 720P ساپرت كنه و بزنمش به مانيتور CRT ـيم مي تونم با استفاده از دكمه هاي جلوي مانيتور تصوير رو بكشم تا رزلوشن رو به 1280.1024 برسونم؟(مانيتور من رزلوشن آخرش 1280.1024 هستش...)
3-VGA BOX كانكتور دريافت صدا هم داره؟اگه نداره چطوري در حاليكه فقط دارم از مانيتور استفاده مي كنم ، مي تونم از PS3 صدا بگيرم؟
4-چطوري مي شه با PS3 با دايال آپ به اينترنت وصل شد و تو PSN ريجستر كرد؟(قبلا" هم اين سوال رو پرسيدم،خواهشا" هر كي مي دونه جواب بده چون جوابش خيلي برام مهمه...)
مرسي...
خوب اگر نمیشناسه باید پسوندش را عوض کنی یا بذاری mp4 یا avi یکی از این دو تاآقا من فولدر ساختم برای video ولی فایل ویدئو رو نمی دونم اسمش رو چی بذارم . می شه کمک کنید؟!:confused::confused::confused:
منظورت 3.01 هست یا 3.10؟اقا این فریمور 3.1 رو از کجا بگیرم ؟؟
لینکی چیزی دارید بدید
سلامبا سلام. من امروز كابل hd رو كه پشت كنسول زدم وقتي رفتم تو تنظيمات رزولوشن نوشت maximum 1080i اما من بيخيالش شدم جلو 1080p تيك گذاشتم ييهو صفحه سيا شد.. پشتي باني نكرد...
مشكل از چيه ؟ كابل؟
1080p رو فقط تو بازيهاي خاص پشتيباني مي كنه؟
تو محيط خود ps3 چي؟
با تشكر...
مبارک باش به ترتیب شماره جواب رو دادممن تازه PS3 خریدم و چند تا سوال از دوستان داشتم. (ببخشید اگر سوال ها مبتدیانه هستش)
1.این صدای فن دستگاه طبیعی هستش؟ (یه صدایی میده مثل وقتی که کامپیوتر روشنه!)
2.تقریبآ هر چند وقت باید دسته رو شارژ کرد؟
3.وقتی میخای دسته رو شارژ کنی حتمآ باید دستگاه روشن باشه؟
4.استفاده از بازی دسته دوم برای لنز دستگاه مشکلی نداره؟
5.اگه مثلآ میخایم نیم ساعت از دستگاه استفاده نکنیم،بذاریم روشن بمونه یا خاموش کنیم!؟
ممنون