ps.gamer
کاربر سایت
امکان داره تو اینترنت ps3 ویروسی بشه ؟
نمیشه دمو بازیها رو با pc دانلود کرد و با ps3 اجرا کرد ؟
اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه ؟:frown:
امکان داره تو اینترنت ps3 ویروسی بشه ؟
نمیشه دمو بازیها رو با pc دانلود کرد و با ps3 اجرا کرد ؟
مهمترین نکته اینه که ps3 رو جایی بذاری که هوا جریان داشته باشه. تمیز کردن هم من 2 هفته 1بار بدنه ش رو تمیز میکنم. در مورد بازی کردن هم من تا 7 ساعت بازی کردم چیزیش نشد.
همینا رو رعایت کنی حله.
کلا کنسول سوسولی نیست.:biggrin1:
بله از دستمال هستش و هيچ كاريش هم نميشه كرد حتي شما اگه از دستمال مخصوص ال سي دي هم استفاده كني بازم روش خط ميافته تنها راهش اينه كه همون روز اول كه ميخريش روش طلق بندازي من خودم اينكارو كردم ولي دستگاهم تا حدودي داغ ميكرد و بعد انداختمش دور حالا شما خودتو زياد ناراحت نكن مال منم روش پر خطه:cheesygriیه سوال داشتم کنسول من روش خش زیاد افتاده هیچ کاری هم نمی کنم که بخواد روش خش بیوفته فقط برای اینکه خاک نشینه روش یه دستمال می کشم روش موقعی که بازی نمی کنم به نظرتون از دستمال هست که خش افتاده روش روشی نیست که بشه این خش هارو از بین برد؟
1 ساعت بازی و 15 دقیقه استراحت هم به خودت هم به دستگاه( البته این قانون بعد از یه مدت خودبخود از بین میره:biggrin1مهمترینش همین بود چون اگه هوا هم جریان نداشته باشه هم اینکارو بکنی کنسولت چیزیش نمیشه.
وقتی روشنه هیچوقت برقه کنسول رو قطع نکن. این هم خیلی مهمه
هر سه روز یه بار هم یه دستمالی بهش بکش
2 هفته 1 بار؟ من 3 روز 1 باراین کارو میکنم و همین امروز فریز کرد![]()
دوستان من احساس ميكنم فن دستگام زودتر از دستگاه هاي ديگه روشن ميشه!! بعد از يك ساعت بازي كردن روشن ميشه تا وقتي دستگاه رو هم خاموش نكنم خاموش نميشه! حتي اگر از بازي بيام بيرون....واسه شما دوستان هم اينطوري هست؟ يعني بعد از چه مدت بازي كردن فنش روشن ميشه؟
اون جریان 1ساعت بازی کردن و 15 دقیقه استراحت برای سلامتی gamer توصیه شده,نه کنسول.:biggrin1: جریان هوا هم که خیلی مهمه خودت گفتی. این برق رو خوب اومدی. یادم رفت بگم. بعد 1 چیز دیگه اینه که فریز کردن کنسول فک نکنم ربطی به تمیز کردن داشته باشه.(اگه این جوری بود کنسول من تا الان باید میشد فریزر).:biggrin1:1 ساعت بازی و 15 دقیقه استراحت هم به خودت هم به دستگاه( البته این قانون بعد از یه مدت خودبخود از بین میره:biggrin1مهمترینش همین بود چون اگه هوا هم جریان نداشته باشه هم اینکارو بکنی کنسولت چیزیش نمیشه.
وقتی روشنه هیچوقت برقه کنسول رو قطع نکن. این هم خیلی مهمه
هر سه روز یه بار هم یه دستمالی بهش بکش
2 هفته 1 بار؟ من 3 روز 1 باراین کارو میکنم و همین امروز فریز کرد![]()
دوستان من احساس ميكنم فن دستگام زودتر از دستگاه هاي ديگه روشن ميشه!! بعد از يك ساعت بازي كردن روشن ميشه تا وقتي دستگاه رو هم خاموش نكنم خاموش نميشه! حتي اگر از بازي بيام بيرون....واسه شما دوستان هم اينطوري هست؟ يعني بعد از چه مدت بازي كردن فنش روشن ميشه؟
اون جریان 1ساعت بازی کردن و 15 دقیقه استراحت برای سلامتی gamer توصیه شده,نه کنسول.:biggrin1: جریان هوا هم که خیلی مهمه خودت گفتی. این برق رو خوب اومدی. یادم رفت بگم. بعد 1 چیز دیگه اینه که فریز کردن کنسول فک نکنم ربطی به تمیز کردن داشته باشه.(اگه این جوری بود کنسول من تا الان باید میشد فریزر).:biggrin1:
فن که همیشه روشنه. اگه نباشه کنسول به فنا میره.:biggrin1: بعد 1ساعت اگه روشن میشه طبیعیه.
ولی برای اطمینان بیشتر کنسول رو تغییر مکان بده.![]()
منظورم دور تندش بود:biggrin1: هم پشتش هم جلوش بازه!...تميز كردنش از گرد و خاك چطوريه؟ دستگاه رو بايد باز كنم؟
دوست عزیز یه روش هست که خود سونی برای تمیز کردن ps3 گذاشته البته نه ps3 های قدیمی مثل مال خودم که سری اول و 60g هست،روی 40g جواب میده البنه فکر کنم خیلی ها این روش رو بدونن ولی من از دوستم که تو اسپانیا هست یاد گرفتم که اونم از نمایندگی سونی پرسیده بودمنظورم دور تندش بود:biggrin1: هم پشتش هم جلوش بازه!...تميز كردنش از گرد و خاك چطوريه؟ دستگاه رو بايد باز كنم؟
این روش مضرراتی داره برادر ! قبلا یه ویدیو بود که اینو نشون میداد!دوست عزیز یه روش هست که خود سونی برای تمیز کردن ps3 گذاشته البته نه ps3 های قدیمی مثل مال خودم که سری اول و 60g هست،روی 40g جواب میده البنه فکر کنم خیلی ها این روش رو بدونن ولی من از دوستم که تو اسپانیا هست یاد گرفتم که اونم از نمایندگی سونی پرسیده بود
روش کار اینجوری که شما دستگاه رو خاموش میکنید و کلید power پشت دستگاهتونو هم میزنید(off) بهد انگشتتونو میزارید روی دکمه ی eject cd و نگه میدارید و دکمه ی power پشت دستگاهتونو روشن میکنید،باید انگشتتونو برندارید!در این زمان فن های دستگاتون به صورت عکس کار میکنه و گردو خاکی که توی دستگاه رفته رو بیرون میده(دستگاه صدای غرش شیر میده نترسید) انگشتتونو اینقدر نگه دارید تا دستگاه بی صدا بشه و چراغ قرمز دستگاهتون چشمک زن بشه.البته دوستم گفت نمایندگی گفته این کارو نباید مداوم انجام بدید(6 ماه یک بار)
دوستان امیدوارم به دردتون خورده باشه البته مطمئنم خیلی هاتون این قضیه رو میدونستین گفتم شاید کسی تازه ps3 خریده و بی خبر باشه![]()
مضرراتش چیه؟این روش مضرراتی داره برادر ! قبلا یه ویدیو بود که اینو نشون میداد!
درسته منم گفت ولی نمایندگی خود سونی به دوستم گفته این کارو بکنه بازم میگم نباید به طور مداوم انجام بشه اخه یکی از دوستام دستگاهش به خاطر گرد و خاک همش فن هاش روی اخرین درجه کار میکرد و شده بود مثل xbox ی که 12 ولت شده و با این کار اگه اغراق نکنم یه 50 گرمی خاک از تو دستگاش اومد بیرون که یادمه هوای اتاقش پر گرد و خاک شد واز اون روز فناش مثل روز اول شد و فقط توی بازی دورش بالا میرفتاین روش مضرراتی داره برادر ! قبلا یه ویدیو بود که اینو نشون میداد!