پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

من با كلي مكافات ps3 به pc وصل كردم. از اونجاييم كه نميدونستم ps3 ورژن 2.35 ارتقا يافته:(:(:(:(:(:(:( .الان طبق توضيحي كه دوست عزيز gpod نوشتن نميفهمم بايد چي كار كنم.ميشه يه توضيح كاملي در مورد psn بدي .اصلا كجا هست؟ ((خواهشا سريع تر توضيح بده))
با تشكر ............................>

ولي الان يه system restore كردم شد ورژن 2.17 ارتباط بين pcو ps3 وصله ولي نميدونم بايد چطوري بازي ريخت توي ps3
من تمام topic خوندم لطفا يكي واضح تر بگه. در ضمن يه توضيحي در مورد ps3proxy بده چطور كار مي كنه؟

اگه adsl داری می خوای به نت وصل شی اینجوریه
کارت ethernet رو به پشت ps3 و پشت مودم adsl وصل میکنی بهد سیم سوکت رو به Line مودم و خطی که adsl داری
بعد ps3 رو روشن کن بزن connection
easy رو انتخاب کن خودش درست میکنه
وقتی coonect شدی یاسد اکانت بسازی بدش تو داشبورد ps3 قسمت network یه جا داره به اسم ps store اونجاس

مرثي حل شد@@@@@@@@
من يه مشكل ديگه هم دار اين
من يه بازي download كردم اين پيغامو ميده: the copyright protection information is invaild
مشكل از رجين بازي يا از بازي

سلام چندتا سوال داشتم
1.برای اتصال مانیتور به ps3 حتما باید VGA BOX داشت یا میشه از کابل HDMI TO DVI استفاده کرد؟
2.قیمت HDMI TO DVI چنده؟
3.آیا میشه به وسیله یک کابل HDMI TO DVI و یک مانیتور سامسونگ مدل 2226bw بازیها رو 1080P اجرا کرد؟

سلام چندتا سوال داشتم
1.برای اتصال مانیتور به ps3 حتما باید VGA BOX داشت یا میشه از کابل HDMI TO DVI استفاده کرد؟
2.قیمت HDMI TO DVI چنده؟
3.آیا میشه به وسیله یک کابل HDMI TO DVI و یک مانیتور سامسونگ مدل 2226bw بازیها رو 1080P اجرا کرد؟

به تمام سوال ها قبلا پاسخ داده شده ... ولی بازم میگم .

1 .نه .... بله میشه

2. 15.000 به بالا

3. میشه ولی عملیات DownScale انجام میده.

------------------------------------------------------------------------------------

سلام عزیزان بازی رچت وکلنک چرا اجرا نمیشه؟؟؟!!!نوشته میادhddو499mbلطفا از کسانی که این بازی کردن راهنمایی کنن ممنونم

در مرحله اول یک سری از فایل های بازی روی هارد کپی میکنه

--------------------------------------------------------------------

سلام،

من میتونم آهنگو عکسو کلیپو ... روی dvd بزنم بعد بزارم تو ps3 کپی کنک رو هاردش؟

کلیپ تصویری رو میشه به صورت مستقیم انتقال داد .. عکس و اهنگ تست نکردم . ولی اگر از طریق کول دیسک انتقال بدید بهتره ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or