پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان چند تا سوال از اهل فن دارم لطفا کامل حواب بدید
1-چطوری ps3 رو به اسپیکر وصل کنم؟
2-آیا شما به فریمور 2.35 یا 36 اپدیت کردین کنسول کمی دیر عمل میکنه؟ یعنی وقتی میخواد آهنگ بخونه برای بالا اوردن visualization کمی طول میکشه؟(امیدوارم متوجه شده باشین)
3-این لینک دانلود PAL (http://duk01.ps3.update.playstation...0274382cb3e21aa90e319eba358588c6/PS3UPDAT.PUP)
درمورد استفاده از اسپیکر بگم که در صورتی می تونید این کار رو بکنید که PS3 رو با کابل AV به تلویزیون وصل کرده باشید که تو این حالت سیم زرده که Video هست رو به تلویزیون وصل میکنید و به جای اون دوتا سیم Audio که سفید و قرمز هستند رو به اسپیکر وصل میکنید.البته اگه اسپیکرتون این تیپی باشه!;)
پ.ن:این تنها راهی هست که من می دونم .
در مورد دوم هم من متوجه مشکل خاصی نشدم.
پ.ن:Oops! رضا جان ببخشید همزمان شد:دی اشکال نداره اینطوری میشه دوراه:دی

آخرین ویرایش:
salam

دوستان دیگه تایپیک مناسبتری ندیدم ، من 61% بازی GTA iv رو تموم کردم ، و مستر plegrino ( اسمشو اشتباه نوشتم فکر کنم ) که دوست دختر kate رو کشته بود رو کشتم و بعدش یک دمویی اومد و بعدش بعد از چند لحظه تیتراژ پایانی بازی و عوامل و ......... بازی تموم شد ؟؟؟یعنی دیگه ماموریتی خبری نیست ؟؟ و دیگه نمیشه درصد بازی رو افزایش داد و بقیه بازی فایده ای نداره درسته ؟؟؟؟
لطفا یکی جواب منو بده !

آخرین ویرایش:
salam

بله عزیز جان شما Update ـه PAL رو نصب کردید :دی.

عزیزجان حالت خرابه ها! اینجا بپرس: Grand Theft Auto IV - PS3 Version

حاله من خرابه یا شما ! توی بخش نظر سنجی بپرسم ؟! اولشم نوشته نظر سنجی بعدش 99% درصد در مورد خرید نظر دادن ! واقعا یک تایپیک خوب در مورد این بازی پیدا نمیشه ! حالا بپرسم ببینم کسی تموم کرده اصلا !

حاله من خرابه یا شما ! توی بخش نظر سنجی بپرسم ؟! اولشم نوشته نظر سنجی بعدش 99% درصد در مورد خرید نظر دادن ! واقعا یک تایپیک خوب در مورد این بازی پیدا نمیشه ! حالا بپرسم ببینم کسی تموم کرده اصلا !
کی گفته اون تاپیک تاپیکِ نظرسنجی هست ؟ :)) اون تاپیک برای بحث و ... درباره ی بازی GTA 4 نسخه ی PS3 هست !

سلام
1-اگه تهرانی توپخونه قیمت از 18 به بالا
2- نسخه 1.3
3-DLC-HD20P
4-این اخرین نسخه هست تفاوت 1.3a با 1.3b فکر نکنم زیاد باشه(مقدار انتقال اطلاعاتشون
حداکثر رزلوشن یکیه )
1.این که گفتی ماله ps3 خوبه از بقیه اونا بهتره؟
2.از کجا می شه خرید؟
3.یکم راجع به این مدل توضیح بدبده

1.این که گفتی ماله ps3 خوبه از بقیه اونا بهتره؟
2.از کجا می شه خرید؟
3.یکم راجع به این مدل توضیح بدبده

من خودم دنبال همین کابل میگردم این که گفتم 18 خوب نیست کمی نویز داره.البته همینو
تو توپخونه 30 قیمت کردم.
این مدل مال سونی هست شاید نمایندهای سونی تو جمهوری داشته باشند.dlc-20hp
کابلای اچدی ام ای یکسری استاندارد دارن که تو همشون یکیه.

میتون از اینجا ببینیhttp://forum.persiantools.com/t101615.html

سلام یکی از دوستان ما به تازگی یه ps3 40 gig خریده (حدود 15 روز ) سه چها روز اول خوب کار میکرد اما بعد پنج شش روز ps3 بعد 3 ساعت خود به خود خاموش میشه و تا 5 6 ساعت روشن نمیشه به نظر شما مشکل ps3 این دوستمون چی هست ؟

salam

کی گفته اون تاپیک تاپیکِ نظرسنجی هست ؟ :)) اون تاپیک برای بحث و ... درباره ی بازی GTA 4 نسخه ی PS3 هست !

علیرضا اولش نوشته نظر سنجی دیگه:biggrin1: منم حواسم نبود نرفتم داخلش!

خوب علیرضا این سوال منو میتونی جواب بدی :

دوستان ، من میخوام نسخه Uc بازی موتور استرم رو بگیرم ، آنلاین میشه بازی کرد باهاش یا نه ؟؟

علیرضا اولش نوشته نظر سنجی دیگه:biggrin1: منم حواسم نبود نرفتم داخلش!

خوب علیرضا این سوال منو میتونی جواب بدی :

دوستان ، من میخوام نسخه Uc بازی موتور استرم رو بگیرم ، آنلاین میشه بازی کرد باهاش یا نه ؟؟
آره میشه بازی کرد... ولی باسه آنلاین بازی کردن در ایران پال بهتره;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or