بچه ها کسی نمیدونه؟بچه ها یه سوال وقتی تو مولتی من میرم بلو ری صدا میده و یه خرده صداش بالاست ولی وقتی خود بلو ری بازی اورجینال میخونه این صدارو نمیده!
یعنی کلا کنسول کپی خور میشه همین طوریه؟
فاصله PS3 با تلویزیون خونمون حدود 5 متر میشه. کابل HDMI چند متری داریم؟ دوتا HDMI حدودا 2 متری دارم و یک DVI هم دارم. میشه براشون تبدیل HDMI به HDMI و HDMI به DVI و ... بگیرم یا باید یک کابل بلند بگیرم؟
دادا سئوالات مربوط به کپی و کپی خور رو از اینجا بپرسبچه ها یه سوال وقتی تو مولتی من میرم بلو ری صدا میده و یه خرده صداش بالاست ولی وقتی خود بلو ری بازی اورجینال میخونه این صدارو نمیده!
یعنی کلا کنسول کپی خور میشه همین طوریه؟
سلام یه سوال من وقتی میخوام موبایلم از طریق Wi-Fi به دستگاه وصل کنم اتصال برقرار نمیشه چرا؟ کدی رو که دستگاه میده رو درست وارد میکنم لطفا یکی راهنمایی کنه.
دسته PS3 رو می شه به کامپیوتر زد؟ اگه می شه برای همه بازیا جواب می ده یا ففط تو بعضی از بازی ها کار می کنه؟
روشی هست که بشه فهمید ps3 دانگرید شده یا نه . راستش یکی از دوستان میخاد بخره رو این قضیه حساس منم بیشتر xbox بازم تا ps3 .
واسه این لینک تاپیک رو دادم که تاپیک رو هم مطالعه کنی ، امیدوارم بهت کمک کنههمچنین برای اطلاعاتی مثل ورژن اولیه FW از لینک زیر استفاده کنید:
http://www.ps3devwiki.com/wiki/SKU_Models
دوستان کسی نبود مارو یه راهنمایی کنه!سلام به همه دوستان عزیر.ببخشید کسی تعمیر دور فن پی اس فت رو بلده.خواهشا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
درود بر شمادرود بر ایرانی های مقیم خارج
والا خودت میگی درست بوده تا 1ماه پیش...ما چیپس بگیم دیگه...
یه بارم video out putرو بذار رو 1080p........شاید دوباره ردیف شدکنسول شما فت هست یا اسلیم.آخه یه سری از فت ها تا 1080I ساپورت میکنن...
سلام در باره دسته ps3 یه کمکی کنید ممنون اینو چند جای دیگه هم پرسیدم این دسته مشکل پیدا کرده با یه فشار کم قاطی میکنه دکمه ها خودشون عمل میکنن مشکلش قابل تعمیر هست یا نه؟؟؟؟؟
حالا اگه دسته قلابی باشه تعمیر میشه ؟؟؟
من الان با دسته ps2 بازی میکنم برای مدت طولانی واسه ps3 مشکل ساز که نیست ؟؟؟
اگه تمام دوستانی که میتونن کمک کنن به هر3 سوال جواب بدن ممنون