شرمنده سوالم خنده داره یک سالی میشه طرفش نرفتم یادم رفته !!!!
الان هارد PS3 من بدون دلیل پره !!! هیچ بازی هم تو هارد داخلی نیست !!! برای همین اومدم اینجا سوالم و بپرسم چون ربطی به مسائل نامربوط این تاپیک کلا ندیدم !!!!!!
احتمالا GAME Data بازیها زیاد هست ، از XMB قسمت Games ، بالاترین گزینه Game Data هست ، هرکدوم رو لازم ندارین پاک کنید ، هروقت خواستین دوباره بازی کنین ، دوباره Game Data نصب میشه
فدات !!! اما دوست عزیز تا اون حد دیگه نوب نیستم !!!! همرو جمع کنی 5 گیگ نمیشه !!!! SAVE ها هم به کمترین ممکن رسوندم !!!!!
سلام به دوستان گل....
اقا این ps3 رو هر کاری میکنم اتومات خاموش نمیشه ...چی کار کنم ؟مشکل از کجا میتونه باشه؟
داداش همه رو جم کنی زیاد میشه چه بازی هایی گیم دیتا دارن ؟بعد هم اگه از گیم دیتا نبود سیتم PS3 طوری هست که فضای زیادی رو برای سیستم عاملش در اختیار خودش قرار میده مثلا برای 160 گیگ 145 گیگ ازاد داره
دوستان اسپشل ادیشن بازی ها چند روز بعد از عرضه بازی معمولیش عرضه میشه؟
همچین مشکلی تا حالا ندیدم!...فقط تو بازی ها اینطوری هست یا تو xmbهم تصویرت مشکل داره؟...کابل hdmi رو یه نیگاهی بکن..یا عوض کندوستان یک سوال داشتم ! من تو بازی pes13 خیلی اختلاف گرافیک دارم با نسخه pc اینگار رزلوشن نصف pc باشه !!! از دور بین بین دو نیمه که نشون میده بازیکنا پیکسل پیکسلن ! تو منوی انتخاب بازکنا هم دور بازیکنا لبه لبه هستش!! تلوزیون هم HD 1080P هستش! بقیه هم همچین مشکلی داشتن ! ؟ بعد تو بازیه call of duty black ops 2 هم تو یک مرحله چهره افراد نارنجی میشد سبز میشد ! بعد که بازی رو ریست کردم درست شد ! میگم این مشکلات از خوده بازیهاست یا RSX من مشکل خاصی پیدا کرده !!! تو pes که خیلی تو زوقم خورده فعلا!
ببخشید یه سوال آیا میشه بازی های ps2 رو بر بروی ps3 اجرا کرد