دوستان یک سوال دیگه هر ساعت مولتی زدن با سرعت 512 تقریبا چقدر شارژ اینترنتمو مصرف میکنه
سلام به دوستای عزیز.آقا ما یکم تازه کاریم میخوام یه ps3 بگیرم یکیتون یکم مارو
راهنمایی کنه که چی بگیرم چه مدلشو زیاد از ps3 نمیدونم.قیمت و یه جای خوبم
بگید ممنون میشم.میدونم زیاد ازتون پرسیدن مارم یه راهنمایی بکنید.مرسی.
ما رو هم بی زحمت راهنمایی کن
ریفر یعنی چی؟

دوستان کسی هست بگه این سوالم رو کجا باید مطرح کنم؟
من دنباله یه برنامه ای میگردم که زیرنویس فارسی فیلم ها رو توی شوتایم multiman پخش کنه
سلام به همه چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین:
1-چرا بعضی بازی ها که قابلیت 1080 رو دارن برای من روی 720 اجرا میشن؟ مثلا ASSASSINS CREED 3
2-چرا کیفیت PS3 پایین هست وتکچستر ها دیر لود میشن مثلا درخت از دور یه شکل هست میری جلو کیفیتش خوب میشه
3-کیفیت PS3 به TV هم ربط داره؟
ممنون از همه![]()
دوستان سلام
من چند روزی هست که با یک مشکل عجیب روبرو شدم
وقتی توی هارد اکسترنال بازی میریزم و به ps3 میزنم اصلا بازی رو نمایش نمیده. وقتی هم که میرم و میخوام از file manager نصب کنم اولش هارد رو نمایش میده و میگه که پوشه ای به نام GAMEZ هست ولی وقتی که میخوام بازش کنم یک دفعه صفحه بسته میشه و به فولدر بعدی که توش بازی هست نمیره و دوباره روی صفحه اصلی FILE MANAGER میاد. همه کاری و از همه نوع نرم افزارهای پارتیشن بندی هم استفاده کردم ولی نشد. چندین بار هم فرمت کردم. بازم جواب نداد. نمیدونم مشکل از کجاست.
لطفا اگر کسی میدونه منو راهنمایی کنه:smoke:
مرسی
بله پشتیبانی میکنه و granturismo رو روی 1080 اجرا کرد ولی بقیه ی بازی ها رو نه تنظیمات رو روی اتوماتیک گزاشتم چون وقتی روی 1080 گزاشتم توی بازی هایی که 720 بودن نمیرفت1- نمایشگر شما از 1080 پشتیبانی میکنه؟ در تنظیمات PS3 خروجی تصویر روی 1080 هست؟
2- تا جایی که من میدونم ربطی به PS3 نداره ، سازنده بازی این قابلیت رو توی بازی میزاره که فریم ریت بازی بهتر بشه
3- منظورتون رو متوجه نشدم ، معمولا وقتی تلویزئون بهتری داشته باشین ، کیفیت تصویر بهتری خواهید داشت