پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

چند تا سوال:
1. کد های بازی به چه دردی میخورن؟
2.از کجا بفهمیم دسته تقلبیه یا اصل؟
3.دسته اصل , نو چنده؟

سلام
1- اگه اشتباه نکنم برای آنلاین بازی کردن بعضی بازیها احتیاج به کد هست ، همچنین با این کدها بعضی موارد آزاد میشه
2- این تاپیک رو مطالعه کنید:
راهنمای جامع خرید PS3
3- حدود 120 فکر کنم باشه الان

البته امیر جان دستگاه وحشتناک تمیزه, شاید حدود دوماه کارکرده باشه! البته تو نت پیدا نکردما,یکی از بچه ها واسم گیر آورده,راستی دانگریدی هستشا

فکر کنم دانگریدی واسه CFW های جدید به مشکل بخوری ، البته مطئمن نیستم ، سایر دوستان نظرشون چی هست؟!
این تاپیک رو هم مطالعه کن ، یه سری نکاتی واسه خرید کنسول دسته دوم نوشتم ، امیدوارم بهت کمک کنه :
http://forum.bazicenter.com/thread67855

دوست عزیز همونطور که آقا حامد هم گفتن من پیشنهاد میکنم عوض کنین کنسول رو چون دوباره هم این شکلی میشه ولی اگه میخواین نگهش دارین پیشنهاد میکنم بعد از اینکه یه خمیر سیلیکون عالی جایگزین کردین یه فن کمکی هم براش بگیرین یا از این پنکه کوچیک های USB دار(البته USb پنکه رو به خود PS3 واسه اینکه کار کنه وصل نکین به یه وسیله ی دیگه وصل کنین)و حداکثر 1ساعت و نیم که باهاش کارکردین یه نیم یا 45 دقیقه بهش استراحت بدین و سعی کین ماهی یکبار با جارو برقی تمیزش کنین و بعد از اینکه باهاش بازی کردین و بعد از نیم ساعت که کنسول خنک شد یه پارچه بندازین روش که خاک نره توش....
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم
دوست عزیز برای من هم همین مشکل پیش اومده خمیر سیلیکون خوب یا همون عالی از کجا میتونم بگیرم
با تشکر علی

سلام
دوستان ps3 slim دارم بعضی وقت ها داری بازی میکنی یه صدای beep از کنسول میاد که یکم عجیب غریبه صداش یعنی شبیه صدای beep معمولیش نیست . 2 بار این حالت پیش اومده .
دلیل خاصی داره این صدا ؟

اقا یه سوال من این PS3 وقتی که خاکوش هست انگار فن با صدای خیلی کم میچرخه :دی جالب اینجاس که وقتی سیم پاور رو هم در میارم بازم میچرخه البته صداش خیلی کمه :دی شایدم اصلا فن نباشه :دی یه صدای ویز هست :دی

سلام
دوستان ps3 slim دارم بعضی وقت ها داری بازی میکنی یه صدای beep از کنسول میاد که یکم عجیب غریبه صداش یعنی شبیه صدای beep معمولیش نیست . 2 بار این حالت پیش اومده .
دلیل خاصی داره این صدا ؟
دوسته عزیز جاش مناسب هست که مثلا پشت دستگاه باز که هست و دستگاه جای بسته که نیست خدای نکرده
دستگاهتون داره کم کم داغ میکنه و نمیدونم باهاش چیکار کردی ولی بیشتر مراقب باش
اگر هم میتوانی ببرش پیش یه تعمییر کار تا یه سرویس بشه تا کار به خرابی دستگاه نرسیده

اقا یه سوال من این PS3 وقتی که خاکوش هست انگار فن با صدای خیلی کم میچرخه :دی جالب اینجاس که وقتی سیم پاور رو هم در میارم بازم میچرخه البته صداش خیلی کمه :دی شایدم اصلا فن نباشه :دی یه صدای ویز هست :دی

این عادی
یکمی زمان میبره تا فنش خاموش بشه

اقا من PS3 رو Quick Format کردم بعد همه ترافی هام پاک شد بعد الان نمیشه کاری کرد Trophy هام برگرده؟!:(

شما باید sync میکردی که متاسفانه انجام ندادی ولی اگه به psn وصل بشی احتمالش هست برگرده (50-50 هستش احتمالش)
دوستان من یه دسته دارم برای پلی3
بکل قاط زده همه دکمهاش قاط زده هر کاری میکنم درست نمیشه میشه راهنمای بکنید...
ضربدر برا خودش میزنه دایره برا خودش میزنه الکی میره چپ و راست...ایا راهی برای تعمیرش هست
بنظرتون هزینه تعمیرش چقدر میشه..
میتونم خودم درستش کنم...
لطفا راهنمای کنید...
همونطور که دوستان گفتن بهتره عوض بشه و یه نفر وارد براتون اصلیشو بخره (یا خودتون بخرید) ولی برای تعمیرشم شاید بشه کاری کرد براش یه دور باز بشه قطعاتش عوض بشه (البته تضمینی توش نیست دوباره اینجوری نشه)
دوست عزیز برای من هم همین مشکل پیش اومده خمیر سیلیکون خوب یا همون عالی از کجا میتونم بگیرم
با تشکر علی
خمیر سیلیکون خوب مارکش اینه arctic silver 5 که 10 گرمش حدود 40-50 تومن در میاد (البته نیازی نیست به خرید همچین چیز گرونی) ولی میتونید از خمیر سیلیکون های نقره (رنگشم نقره ای هستش) بگیرید اونا هم تقریبا همون کارو انجام میدن فقط طول عمرشون کمتره و 2-3 ماه یه بار باید عوض بشن
سلام
دلیل خاصی داره این صدا ؟
این beep که میگی احتمالا به خاطر گرم شدن کنسوله یعنی یه جورایی دمای خود کنسول بالا میره که باعث میشه بوق بزنه و خبر بده بهتون بهتره جابجاش کنید و یه جای مناسبتر قرارش بدید
اگه تکرار شد احتمال دیگش اینه که خمیر سیلیکونش خشک شده و باید عوض بشه
اقا یه سوال من این PS3 وقتی که خاکوش هست انگار فن با صدای خیلی کم میچرخه :biggrin1: جالب اینجاس که وقتی سیم پاور رو هم در میارم بازم میچرخه البته صداش خیلی کمه :biggrin1: شایدم اصلا فن نباشه :biggrin1: یه صدای ویز هست :biggrin1:
رو حالت standby کلا فنش یه کم میچرخه تا حرارت بیاد بیرون ولی اینکه میگی از برقم کشیدی ولی بازم میچرخه این عجیبه :d تا حالا نشنیده بودم، مطمئنی میچرخه؟

این دسته های دوال شوک قابل تعمیر هست یا نه؟4 دکمه راست و دی پدش به فنا رفته هی برای خودش دکمه ها رو میزنه.مثلا وسط فیفا پاس میده و تغییر تاکتیک میده و ... .این تغییر تاکتیکاش منو کشته=))
یک دسته داشتم آنالوگش سه چهار سال پیش خراب شده بود.اونو بردم دو سه جا دادم نتونستن تعمیرش کنن.

رو حالت standby کلا فنش یه کم میچرخه تا حرارت بیاد بیرون ولی اینکه میگی از برقم کشیدی ولی بازم میچرخه این عجیبه :d تا حالا نشنیده بودم، مطمئنی میچرخه؟

یه سوال
شما گفتی اگه بره روی حالت standby فنش میچرخه
چه جوری میتونیم ما دستگاه رو به صورت standby خاموش کنیم ?
یا اینکه اتوماتیک بعضی موقع ها میره رو حالت standby

یه سوال
شما گفتی اگه بره روی حالت standby فنش میچرخه
چه جوری میتونیم ما دستگاه رو به صورت standby خاموش کنیم ?
یا اینکه اتوماتیک بعضی موقع ها میره رو حالت standby
شما همونکه دستگاه رو خاموش کنین و به برق وصل باشه (چراغ قرمزش روشن باشه) یعنی گذاشتین رو استند بای.

اره ولی خیلی خیلی کم که اصلا نمیتونی بشنوی مگر اینکه خیلی گوش تیز کنی خودم در عجبم :دی

دوستان من ps3 slim 120gb خریدم ! بعد صدای فنش به نظرم زیاده صدای جارو برقی میده ! به نظر شما دستگاه خراب هست یا نه ! صدای xbox fat میده تقریبا ! یک 320 gb داشتم اینطوری صدا نمیداد !

این دسته های دوال شوک قابل تعمیر هست یا نه؟4 دکمه راست و دی پدش به فنا رفته هی برای خودش دکمه ها رو میزنه.مثلا وسط فیفا پاس میده و تغییر تاکتیک میده و ... .این تغییر تاکتیکاش منو کشته=))
یک دسته داشتم آنالوگش سه چهار سال پیش خراب شده بود.اونو بردم دو سه جا دادم نتونستن تعمیرش کنن.

ببین هزینش تقریبا اندازه 1 دسته برات در میاد پس بهتره یه نو بخری تا اینا رو تعمیر کنی ولی تعمیر شدنی هستش فقط باید تعمیرکارش وارد باشه
دوستان من ps3 slim 120gb خریدم ! بعد صدای فنش به نظرم زیاده صدای جارو برقی میده ! به نظر شما دستگاه خراب هست یا نه ! صدای xbox fat میده تقریبا ! یک 320 gb داشتم اینطوری صدا نمیداد !
اسلیم ها صداشون خیلی بالا نمیره مطمئنی خیلی حساس نیستی در موردش؟
تو منو هم همینجوری میشه؟ یعنی وقتی تو منوئه صداش بالا میره؟ وقتی فنش دور بالا میزنه باد پشتش گرم هست یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or