پرسش و پاسخ در مورد گروه کاربران Premium

سلام آقا من 2-3 بار این سوال رو پرسیدم بی جواب موند
تو این تاپیک
http://forum.bazicenter.com/thread54783/
من در صفحه اول نمیتونم عکسهای آموزش رو ببینم؟؟؟
عکسها مشکل دارن یا اکانت من؟
همرو یه عکس نشون میده که مال وطن دانلوده

خوب سوال بیخودی بپرسی ج نمیگیری دیگه !دیدن عکس چه ربطی به اکانت شما داره ؟! مرورگرت مشکل داره یا برنامه های مورد نیاز رو سیستمت نصب نیستن !

من عضویت یه ساله رو پرداخت کردم صفحه زرده درگاه پرداخت اومد 30 ثانیه صبر کردم.تو بازیسنتر که میخواست بیاد صفحه سفید میموند :| ولی تو پر کردن فرم شماره تراکنشمو دادم.گفت اطلاعاتتون ظرف 48 ساعت اینده فلان میشه و عضویتتون بهتون داده میشه. درسته ؟ پولم که خورده نشد ؟ درست میشه ؟ تا 2-3 روز دیگه پریمیوم میشم؟

درخواست مقاله پولی از ign به سایت توصیح میدین یعنی مدیر ها مجانی قرار میدن در اختیاز پرمیوم و مقاله بوده تا حالا مثال میشه بزنید؟

من از طریق زرین پال مبلغ رو واریز کردم بعدش انتقال به سایت درخواست کننده رو که زدم صفحه سفید شد
اما الان پریمیوم هستم
آیا کار خاصی باید انجام بدم یا نه?

من از طریق زرین پال مبلغ رو واریز کردم بعدش انتقال به سایت درخواست کننده رو که زدم صفحه سفید شد
اما الان پریمیوم هستم
آیا کار خاصی باید انجام بدم یا نه?

بدون مشکل فعال شده

من عضویت یه ساله رو پرداخت کردم صفحه زرده درگاه پرداخت اومد 30 ثانیه صبر کردم.تو بازیسنتر که میخواست بیاد صفحه سفید میموند :| ولی تو پر کردن فرم شماره تراکنشمو دادم.گفت اطلاعاتتون ظرف 48 ساعت اینده فلان میشه و عضویتتون بهتون داده میشه. درسته ؟ پولم که خورده نشد ؟ درست میشه ؟ تا 2-3 روز دیگه پریمیوم میشم؟
منم همين كارارو كردم...الان درسته؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or