Ali On The Day The Wall Came Down Administrator Apr 25, 2012 #586 ممنون علی جان فقط برای پر کردن فرم از من "شماره فیش / شماره پیگیری"می خواد که سایت زرین پال به من نداد این صفحه ای ـه که برای من بعد از واریز پول اومد و هیچ کدی توش نبود ! متن پنهان: پ.ن : بیشتر... فیلد مروبط به شماره پیگیری را خالی بگذارید در قسمت توضیحات ذکر کنید پرداخت از طریق zarinpal
ممنون علی جان فقط برای پر کردن فرم از من "شماره فیش / شماره پیگیری"می خواد که سایت زرین پال به من نداد این صفحه ای ـه که برای من بعد از واریز پول اومد و هیچ کدی توش نبود ! متن پنهان: پ.ن : بیشتر... فیلد مروبط به شماره پیگیری را خالی بگذارید در قسمت توضیحات ذکر کنید پرداخت از طریق zarinpal
Miesam کاربر سایت May 29, 2012 #587 من الان دیدم یکی از بچه ها پرمیوم زرد هست، هنوز میشه زرد شد مگه؟ ؟
Real Madrid 9 کاربر سایت May 30, 2012 #588 نوشته شده توسط Miesam: من الان دیدم یکی از بچه ها پرمیوم زرد هست، هنوز میشه زرد شد مگه؟ ؟ بیشتر... مگه کاربر پیرمیوم زردم موجوده میشه اون شخصو نام کاربریشو برا پ.خ کنین ممنون میشم . جالب بود برام اخه .
نوشته شده توسط Miesam: من الان دیدم یکی از بچه ها پرمیوم زرد هست، هنوز میشه زرد شد مگه؟ ؟ بیشتر... مگه کاربر پیرمیوم زردم موجوده میشه اون شخصو نام کاربریشو برا پ.خ کنین ممنون میشم . جالب بود برام اخه .
HDV 7 Time is the Fire, in which we burn گرافیست سایت May 30, 2012 #589 آقا من وقتی "انتقال به وبسایت درخواست کننده" رو میزنم صفحه دیگه ای نمیاد و سفید میمونه. چیکار باید بکنم الان؟ ویرایش : الان میبینم که پریمیوم شدم. توی فرم شماره پیگیری رو چی بنویسم؟
آقا من وقتی "انتقال به وبسایت درخواست کننده" رو میزنم صفحه دیگه ای نمیاد و سفید میمونه. چیکار باید بکنم الان؟ ویرایش : الان میبینم که پریمیوم شدم. توی فرم شماره پیگیری رو چی بنویسم؟
Ali On The Day The Wall Came Down Administrator May 30, 2012 #590 ویرایش : الان میبینم که پریمیوم شدم. توی فرم شماره پیگیری رو چی بنویسم؟ بیشتر... پرداخت از طریق زرین پال
ویرایش : الان میبینم که پریمیوم شدم. توی فرم شماره پیگیری رو چی بنویسم؟ بیشتر... پرداخت از طریق زرین پال
gunner7 کاربر سایت May 31, 2012 #591 نوشته شده توسط HadiVilla: آقا من وقتی "انتقال به وبسایت درخواست کننده" رو میزنم صفحه دیگه ای نمیاد و سفید میمونه. چیکار باید بکنم الان؟ ویرایش : الان میبینم که پریمیوم شدم. توی فرم شماره پیگیری رو چی بنویسم؟ بیشتر... منم همین مشکلو داشتم.تو اون قسمت همون شماره 9 رقمی رهگیری رو بنویس که زرین پال بهت میده.حالا باز آقا مدیر راهنماییت کنه بهتره
نوشته شده توسط HadiVilla: آقا من وقتی "انتقال به وبسایت درخواست کننده" رو میزنم صفحه دیگه ای نمیاد و سفید میمونه. چیکار باید بکنم الان؟ ویرایش : الان میبینم که پریمیوم شدم. توی فرم شماره پیگیری رو چی بنویسم؟ بیشتر... منم همین مشکلو داشتم.تو اون قسمت همون شماره 9 رقمی رهگیری رو بنویس که زرین پال بهت میده.حالا باز آقا مدیر راهنماییت کنه بهتره
NINJѦ Kill em With Kindness کاربر فعال Jun 9, 2012 #592 دو روزه برا من مینویسه مشکلی در تراکنش وجود دارد ..........
Bahram Alan, Wake Up مدیر انجمن Jun 16, 2012 #594 سلام خدمت مدیر عزیز.... من مبلغ رو پرداخت کردم و فرم هم پر کردم ممنون میشم که چک کنید و اگر مشکلی هست به بنده بگین... با تشکر
سلام خدمت مدیر عزیز.... من مبلغ رو پرداخت کردم و فرم هم پر کردم ممنون میشم که چک کنید و اگر مشکلی هست به بنده بگین... با تشکر
Ali On The Day The Wall Came Down Administrator Jun 16, 2012 #595 سلام خدمت مدیر عزیز.... من مبلغ رو پرداخت کردم و فرم هم پر کردم ممنون میشم که چک کنید و اگر مشکلی هست به بنده بگین... با تشکر بیشتر... شماره تراکنش را برای من ارسال کنید
سلام خدمت مدیر عزیز.... من مبلغ رو پرداخت کردم و فرم هم پر کردم ممنون میشم که چک کنید و اگر مشکلی هست به بنده بگین... با تشکر بیشتر... شماره تراکنش را برای من ارسال کنید
h.e_champion.m کاربر سایت Jun 27, 2012 #596 با عرض سلام و خسته نباشید من دوتا سوال داشتم . چرا اطلاعات ps3 ایم مثل gamertag ایک باکسم نمایش داده نمیشه ؟ سوال بعدی اینکه ، آواتارم نمیتونه GIF باشه ؟
با عرض سلام و خسته نباشید من دوتا سوال داشتم . چرا اطلاعات ps3 ایم مثل gamertag ایک باکسم نمایش داده نمیشه ؟ سوال بعدی اینکه ، آواتارم نمیتونه GIF باشه ؟
LazaR AngeloV کاربر سایت Jun 27, 2012 #597 نوشته شده توسط h.e_champion.m: من پرمیوم شدم ولی هنوز خبری از امضام نیست ، اطلاعات ps3 ایم هم مثل gamertag ایک باکسم نمایش داده نمیشه . سوال بعدی اینکه ، آواتارم نمیتونه GIF باشه ؟ بیشتر... آواتار می تونه Gif باشه ولی حجمش کمتر از 40 کیلوبایت و سایزش هم کمتر از 140 * 240 باشه امضا هم اصولا الان باید داشته باشید !
نوشته شده توسط h.e_champion.m: من پرمیوم شدم ولی هنوز خبری از امضام نیست ، اطلاعات ps3 ایم هم مثل gamertag ایک باکسم نمایش داده نمیشه . سوال بعدی اینکه ، آواتارم نمیتونه GIF باشه ؟ بیشتر... آواتار می تونه Gif باشه ولی حجمش کمتر از 40 کیلوبایت و سایزش هم کمتر از 140 * 240 باشه امضا هم اصولا الان باید داشته باشید !
h.e_champion.m کاربر سایت Jun 27, 2012 #598 ممنون ، من یک اشتباهی در گذاشتن امضا کرده بودم ، به همین دلیل پست اولم رو ویرایش کردم ، بازم ممنون به خاطر جوابتون
ممنون ، من یک اشتباهی در گذاشتن امضا کرده بودم ، به همین دلیل پست اولم رو ویرایش کردم ، بازم ممنون به خاطر جوابتون
Navid ?Can I Play Daddy کاربر سایت Aug 5, 2012 #600 نوشته شده توسط hadi sh: سلام دوستان این گروه عضو نمیپذیره: ؟؟؟ بیشتر... توجه: این گروه در حال حاضر عضویت جدیدی نمی پذیرد! بیشتر... نحوه درجه بندی کاربران در سایت
نوشته شده توسط hadi sh: سلام دوستان این گروه عضو نمیپذیره: ؟؟؟ بیشتر... توجه: این گروه در حال حاضر عضویت جدیدی نمی پذیرد! بیشتر... نحوه درجه بندی کاربران در سایت