پرسش و پاسخ در مورد گروه کاربران Premium

من از طریق همین زرین پال پرداخت کردم
بعد موقع انتقال به سایت بازیسنتر صفحه لود نشد مجبور بودم continue و بعدش resend کنم چند بار که بر داشت نشده از حسابم ؟

سوال دوم این که این فرم پرمیوم کجاست که پرش کنیم ؟؟

من از طریق همین زرین پال پرداخت کردم
بعد موقع انتقال به سایت بازیسنتر صفحه لود نشد مجبور بودم continue و بعدش resend کنم چند بار که بر داشت نشده از حسابم ؟

سوال دوم این که این فرم پرمیوم کجاست که پرش کنیم ؟؟
سلام داداش میتونی اینجا بری موفق باشین عزیز

لینک

مدیر محترم سایت سلام یه سوال من از طریق زرین پال پرداخت کردم 2 بار روی انتقال به سایت در خواست کننده زدم الان تو زرین پال زده گردش شما 14 هزار تومان یعنی کم شد بابا من 6 ماهه می خواستم

مدیر محترم سایت سلام یه سوال من از طریق زرین پال پرداخت کردم 2 بار روی انتقال به سایت در خواست کننده زدم الان تو زرین پال زده گردش شما 14 هزار تومان یعنی کم شد بابا من 6 ماهه می خواستم

پرداخت شما هنور در پنل ما ثبت نشده!
به محض اینکه این کار انجام شد پیگیری میشه

اما همیشه در این جور موارد برداشت دوم به فاصله 24 ساعت به حساب شما به صورت خودکار عودت داده میشه

مديران عزيز بنده يمخوان تغيير نام كاربري بدم ولي نميدونم بايد اين موضوع رو با كي در ميون بزارم . با تشكر
از منوی بالای سایت به قسمت "تنظیمات " برید و بعد از منوی سمت راست ویرایش مشخصات رو انتخاب کنید !
میتونید در فیلد خالی ویرایش نام کاربری ، نام کاربری خودتون رو عوض کنید ! ( فقط یکبار قادر به انجام این کار هستید )
ایــــــــــــنــــــــــــــجــــــــــــــــا

مديران عزيز بنده يمخوان تغيير نام كاربري بدم ولي نميدونم بايد اين موضوع رو با كي در ميون بزارم . با تشكر

البته دوست عزیز حواستون باشه تو یسال یبار میتونین تغییر بدین نام کاربریتونو اونم تازه اگر پرمیوم بودین میتونین موفق باشین داداش .

اقا من از طريق زرين پال وقتي ميخوام پرداخت كنم ميگه: " كارت باطل شده است " در صورتي كه من همه جا از اين كارتم استفاده ميكنم و اطلاعات رو صحيح و كامل وارد ميكنم. حسابم مال صادرات ـه ! همين ديروز از كارتم استفاده كردم و درست بود. انقضاي كارت هم تا 92 هست ! مشكل از كجاست ؟!

اقا من از طريق زرين پال وقتي ميخوام پرداخت كنم ميگه: " كارت باطل شده است " در صورتي كه من همه جا از اين كارتم استفاده ميكنم و اطلاعات رو صحيح و كامل وارد ميكنم. حسابم مال صادرات ـه ! همين ديروز از كارتم استفاده كردم و درست بود. انقضاي كارت هم تا 92 هست ! مشكل از كجاست ؟!
منتظر بمون مدیران خودشون جواب میدن سرشون شلوغه خدایی ، سایت به این بزرگی ادارش خدایی سخته دستشون درد نکنه ، اگه عجله دارین بالا مدیر سایت اقا علی هستش پ.خ بدین جوابتونو میدن موفق باشین .

منتظر بمون مدیران خودشون جواب میدن سرشون شلوغه خدایی ، سایت به این بزرگی ادارش خدایی سخته دستشون درد نکنه ، اگه عجله دارین بالا مدیر سایت اقا علی هستش پ.خ بدین جوابتونو میدن موفق باشین .

خوب اينو كه خودمم ميدونستم!

این مشکل رو باید با بخش ارتباط خود زرین پال در میون بگذارید، زمانی که شما به زرین پال هدایت می شید دیگه محتواش ارتباطی به اینجا نداره فقط شماره حساب هست که بهش منتقل می شه.
غير از پرداخت آنلاين راه ديگه اي وجود نداره ؟
در حال حاضر خیر.

سلام، من چرا نمیتونم وارد بخش پرداخت بویسله زرین پال بشم؟؟؟ صفحه باز نمیشه، ارور میده.
دوست عزیز یه عکس ازون ارورتون میزارین تا کمکتون کنم . البته فکر کنم یه پیجی باز میشه یه کادر زرد بعد شما اون پایین فلش زده اونو بزنین رو به پایین زدین یه صفحه باز میشه باز که شد گزینه پاینیو بزنین یجور چطور بگم تایید میکنین برا ریختن پول از طریق اینترنتو زدین میره تو صفحه بانک مورد نظر موفق باشین .

---------- نوشته در 06:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:04 PM ارسال شده بود ----------

شما با این ارور مواجه میشین درسته همین فلشایی که من نشون دادمو بزن به ترتیب درست میشه .

خوب رفتی درست شد داداش موفق باشی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or