سلام داداش میتونی اینجا بری موفق باشین عزیزمن از طریق همین زرین پال پرداخت کردم
بعد موقع انتقال به سایت بازیسنتر صفحه لود نشد مجبور بودم continue و بعدش resend کنم چند بار که بر داشت نشده از حسابم ؟
سوال دوم این که این فرم پرمیوم کجاست که پرش کنیم ؟؟
مدیر محترم سایت سلام یه سوال من از طریق زرین پال پرداخت کردم 2 بار روی انتقال به سایت در خواست کننده زدم الان تو زرین پال زده گردش شما 14 هزار تومان یعنی کم شد بابا من 6 ماهه می خواستم
از منوی بالای سایت به قسمت "تنظیمات " برید و بعد از منوی سمت راست ویرایش مشخصات رو انتخاب کنید !مديران عزيز بنده يمخوان تغيير نام كاربري بدم ولي نميدونم بايد اين موضوع رو با كي در ميون بزارم . با تشكر
مديران عزيز بنده يمخوان تغيير نام كاربري بدم ولي نميدونم بايد اين موضوع رو با كي در ميون بزارم . با تشكر
منتظر بمون مدیران خودشون جواب میدن سرشون شلوغه خدایی ، سایت به این بزرگی ادارش خدایی سخته دستشون درد نکنه ، اگه عجله دارین بالا مدیر سایت اقا علی هستش پ.خ بدین جوابتونو میدن موفق باشین .اقا من از طريق زرين پال وقتي ميخوام پرداخت كنم ميگه: " كارت باطل شده است " در صورتي كه من همه جا از اين كارتم استفاده ميكنم و اطلاعات رو صحيح و كامل وارد ميكنم. حسابم مال صادرات ـه ! همين ديروز از كارتم استفاده كردم و درست بود. انقضاي كارت هم تا 92 هست ! مشكل از كجاست ؟!
این مشکل رو باید با بخش ارتباط خود زرین پال در میون بگذارید، زمانی که شما به زرین پال هدایت می شید دیگه محتواش ارتباطی به اینجا نداره فقط شماره حساب هست که بهش منتقل می شه.اقا من از طريق زرين پال وقتي ميخوام پرداخت كنم ميگه: " كارت باطل شده است " در صورتي كه من همه جا از اين كارتم استفاده ميكنم و اطلاعات رو صحيح و كامل وارد ميكنم. حسابم مال صادرات ـه ! همين ديروز از كارتم استفاده كردم و درست بود. انقضاي كارت هم تا 92 هست ! مشكل از كجاست ؟!
در حال حاضر خیر.غير از پرداخت آنلاين راه ديگه اي وجود نداره ؟
دوست عزیز یه عکس ازون ارورتون میزارین تا کمکتون کنم . البته فکر کنم یه پیجی باز میشه یه کادر زرد بعد شما اون پایین فلش زده اونو بزنین رو به پایین زدین یه صفحه باز میشه باز که شد گزینه پاینیو بزنین یجور چطور بگم تایید میکنین برا ریختن پول از طریق اینترنتو زدین میره تو صفحه بانک مورد نظر موفق باشین .سلام، من چرا نمیتونم وارد بخش پرداخت بویسله زرین پال بشم؟؟؟ صفحه باز نمیشه، ارور میده.