پرسش و پاسخ در مورد گروه کاربران Premium

هیچکی نیست؟

بانک های یاد شده در زرین پال تنها نقش پذیرنده را دارا هستند!شما با تمام کارت بانک هایی که عضو شتاب هستند توانایی پرداخت را دارا هستید.

با سلام به مدیران عزیز من این اینترنت بانک خودم رو فعال کردم میخواستم بدونم این رمز دوم کارت رو باید از کجا بگیرم وارد کنم .........کلا میشه یه راهنمای بکنید میخوام عضو پرمیوم بشم............با تشکر

سلام
من دیشب با زیرین پال پول واریز کردم.فرم هم پر کردم اما هنوز.

مشخصات واریز را برای من ارسال کنید

بدونم این رمز دوم کارت رو باید از کجا بگیرم وارد کنم

از دستگاه خود پرداز یکی از شعبه های بانکی که در آن حساب دارید

سلام
من دیروز 7تومان واریز کردم به حساب شما اقای علی مجرد
اما همچنان کاربر سایت هستم نه پرمیوم...
پول واریز شد اما بعد ارور داد و نشد که من شماره تراکنش یا هرچیز دیگه ای رو یاد داشت کنم...
از روش پرداخت سریع استفاده کردم... و پول از حسابم کسر شد
ممنون اگه کار منو راه بندازید...

برو به حساب آنلاینت اگر دسترسی داری و از رسید پرداختت به همراه شماره حساب سایت و تاریخش یک پرینت اسکرین بگیر و برای Ali مدیر سایت بفرست.

یعنی چی کجا باید برم من ملی کارت دارم...
میشه دقیق تر راهنمایی کنید؟
شما تو سایت بانک ملی می تونی حسابتو چک کنی یا نه؟ اگر می تونی می ری به قسمت آخرین تراکنش ها و اونی که مربوط به سایت هست رو در میاری از توش. اگر هم دسترسی نداری شماره کارتتو برای Ali بفرست کافیه.

شما تو سایت بانک ملی می تونی حسابتو چک کنی یا نه؟ اگر می تونی می ری به قسمت آخرین تراکنش ها و اونی که مربوط به سایت هست رو در میاری از توش. اگر هم دسترسی نداری شماره کارتتو برای Ali بفرست کافیه.
واقعا ممنون جناب اشکان...
شماره کارت رو فرستادم برای علی عزیز...

سلام ببخشيد ايشون S1NA عضو كدوم گروه كاربري هستن؟:-/من بخوام عضو اين گروه بشم كه رنگ يوزرم بشه مثل ايشون بايد چيكار كنم؟توي تگشون نوشته PREMIUM USER ولي رنگش با بقيه فرق ميكنه!

؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام ببخشيد ايشون S1NA عضو كدوم گروه كاربري هستن؟:-/من بخوام عضو اين گروه بشم كه رنگ يوزرم بشه مثل ايشون بايد چيكار كنم؟توي تگشون نوشته PREMIUM USER ولي رنگش با بقيه فرق ميكنه!

؟؟؟؟؟؟؟
قبلا پرمیوم ها دو گروه بودن: پلاتینوم و پلاس که پلاتینوم رنگش طلایی بود (گرون تر هم بود) و پلاس آبی. بعد پلاتینوم کلا برداشته شد و همون آبی موند و اسمش دیگه پلاس نبود، و کلا شد "پرمیوم". این دوستمون که شما گفتی هم اکانت پلاتینومش هنوز گویا تموم نشده که خیلی باعث تعجبه این موضوع:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or