آقا نوید ببخشید از پستی که زدم :blushing:مغرووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر؟:laughing:
آرین عزیز شما که پست چند روز قبل من را نقل قول کردین ای کاش علت نوشتن پست من را نقل قول میکردین.
من خودم تا 5 روز پیش عادیترین کاربر این سایت بودم.هنوزم هستم،ولی یکم انصاف داشته باشین و چشماتون را روی حقایق نبندین.
اون کسی که میاد هرچی راجع به 360 میدونه و هر روز میاد هرچی اطلاعت جدید راجع به روشهای مواظبت از کنسول را میذاره،حذف بشه شما باید خوشحال میشید؟
اون کسی که بازی هنوز نیومده میاد راجع به بازی تحقیق میکنه،کلی عکس از بازی میذاره تا همه یه تصویری قبل از بازی برای خرید تو ذهنشون داشته باشن،حذف بشه شما باید خوشحال بشید؟
اون کسی که تمام Updateهای جدید Ps3را توی امضاش گذاشته تا لازم نباشه تو صفحات مختلف بگردین و راحت روی امضاش کلیک کنید،حذف بشه شما باید خوشحال بشید؟
این درسته؟
اون مدیری که تمام انجمنها را چک میکنه تا مبادا کسی چیزی بگه سایت فی.....بشه یا مبادا حرف فلان دوست موجب دلخوری بقیه اعضا بشه،حذف بشه شما باید خوشحال بشین؟
اینها که هر اطلاعاتی پیدا میکنن بدون هیچ منتی میان تو سایت میذارن،به تمام تاپیکها سر میزنن،طلبکار ارث پدرشون از بچهها هستن؟
اون 7 تا مدیر ارشد سایت که تمام وقتشون را از سال 2005 تاحالا توی این سایت گذاشتن و هر روز بیشتر سعی میکنن تا سایت را ارتقا بدن،طلبکار ارث پدرشون از بچهها هستن؟
اگه واقعا نظرتون همینه،باید بدونین خیلی بیمعرفتین(این جمله را با تمام کسایی بودم که همچین نظری داشتن)
اونوقت من که این حرف را زدم نشونه غرور خیلی زیادمه؟
به امید موفقیت روزافزون بازی سنتر
به نظرم این بحث کاربر فعال و حذف اون چیزی نیست که به خاطر این همه بحث بشه.
منم اولش که شنیدم کمی حساسیت نشون دادم ولی بعدش نظرم به کلی عوض شد.
اگر کسی که فقط به خاطر یک عنوان ناچیز و یک عکس و یک نوشته بخواد پست بزنه و فعالیت کنه
و در نبود اون نخواد این کارها رو انجام بده، اصلا پست نزنه بهتره.
مگر قبل از اینکه کاربر فعال باشه این شخص داشته چی کار میکرده، مگه به صورت اتفاقی کاربر فعال شده
که بخواد از اون به بعدش فعالیت کنه.
من که حتی اگر کاربر عادی سایت باشم هم برام فرقی نداره و کار هام رو انجام میدم. اگر قرار بود به خاطر
یک عنوان مجازی پست بزنم و یا پست نزم، سه سال توی سایت نبودم.
و فکر کنم برای سایر دوستان هم همین طور باشه و برای عنوان پست نزدند و فعالیت نکردند.
همچون قبل از اینکه درجه کاربر فعال رو بگیرند.
حق نگهدار
به نظرم این بحث کاربر فعال و حذف اون چیزی نیست که به خاطر این همه بحث بشه.
منم اولش که شنیدم کمی حساسیت نشون دادم ولی بعدش نظرم به کلی عوض شد.
اگر کسی که فقط به خاطر یک عنوان ناچیز و یک عکس و یک نوشته بخواد پست بزنه و فعالیت کنه
و در نبود اون نخواد این کارها رو انجام بده، اصلا پست نزنه بهتره.
مگر قبل از اینکه کاربر فعال باشه این شخص داشته چی کار میکرده، مگه به صورت اتفاقی کاربر فعال شده
که بخواد از اون به بعدش فعالیت کنه.
من که حتی اگر کاربر عادی سایت باشم هم برام فرقی نداره و کار هام رو انجام میدم. اگر قرار بود به خاطر
یک عنوان مجازی پست بزنم و یا پست نزم، سه سال توی سایت نبودم.
و فکر کنم برای سایر دوستان هم همین طور باشه و برای عنوان پست نزدند و فعالیت نکردند.
همچون قبل از اینکه درجه کاربر فعال رو بگیرند.
حق نگهدار
لصفا به نویسنده دقت کنید....واقعا از مدیران مهربان و باشخصیت این سایت بعید بود...کلاس کاربری پلوتونیوم
پس از اعلام کلاس های کاربری جدید در بازیسنتر، دوستان خلاقیت را به انتها رسانده اند و این کلاس ها را پلوتونیوم نامگذاری کرده اند، ضمن اینکه همین جا اعلام می شود که کلیه فعالیت های هسته ای ایران صلح آمیز بوده و برای دستیابی به پیف پاف اتمی نیست، از این دوستان تشکر می کنیم.
1. گول نوشته های کاربران عزیزتر از جان در این تاپیک را نخورید. همه این کاربران برای پرداخت حق عضویت اعلام آمادگی کرده اند اگر لیستی از این دوستان تهیه شود، در انتها کمتر از 20 درصد این موجودات صحبت خویش را عملی کرده اند. پیشنهاد: هر کسی که در تاپیک اعلام کرده وارد پلوتونیوم میشه رو در صورت اعدم نجام وعده بن کنید.
2. برخی از کاربران نیز با خلاقیت خاصی که دارند، نشانه کاربران پلوتونیوم را در آواتار خویش گذاشته اند و برخی از دیگر کاربران نیز توسط این حرکت جذاب مورد اغفال قرار گرفته اند، تا جایی که شخصی پرسیده اند "این دو نفر چجوری پلوتونیوم شده اند؟". یادم میاید که سال پیش نیز شخصی نشانه قرمز "مدیران سایت" را به عنوان آواتار برای خود انتخاب کرده بود.
3. یکی دیگر نوشته بود که کاربران فعال و ویژه خودشان را برای ما میگیرند. اینجانب به عنوان یک کاربر عادی!!! و غیر رنگی، حمایت خود را از تشکیل انجمن دفاع از کابران عادی اعلام می کنم. در این که بعضی با تغییر رنگ دچار مشکلات جوی و اتمسفری می شوند که بحثی نیست، اما پز دادن به بقیه که من کاربر فعال هستم رو من تا حالا ندیدم.
--------------------
امضای جدید کلنی با ایده خفن در راه است
+ نوشته شده در شنبه سی ام شهریور 1387ساعت 19:30 توسط TyRaX | 53 نظر
با عرض پوزش از مدیران که من به جای اونها جواب میدم(با اینکه میدونم یه سری از دوستان میان و میگن که تو مگه مدیری که جواب میدی و از این حرفایی که هستاقا بالاخره معلوم نشد اين شماره حساب ؟
كي پول ميرزيم حساب اين سايت تا رنگ كاربريمون زرد بشه ؟!:biggrin1:
بابا مگه باز كردن يه شماره حساب چقدر برنامه ريزي ميخواد ؟
در مورد خريد از سايتهاي خارجي چي؟:biggrin1:
اون معلوم نشد؟
تو كدوم مرحله قرار داره؟:biggrin1:
شما لطف داريد ،نوید راست می گه.
حذف تگ کاربز فعال و ویژه مطمئنا به سایت آسیب می زنه.
تر خدا نکنید این کارو.
یعنی بین کسانی که این همه فعالیت مفید انجام میدن و من نباید یه فرقی باشه![]()